- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Bana da ikiz gibi geliyor hayırlısı neyse o olsun tabi ama çok tatlı olmaz mıııÇok şükür kuzumhala inanamıyorum
Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlar
Evet kuzum 3 gun
Cuma 314
Pazartesi 1015 cıktı
Ya canım benim ne güzel kalbin varAllah razı olsun canım tabi hepinize dua edecem uyanik olacsm inşallah belden aşağı iğne yapacam. Doğum bitene kadar hepinize dua edecem inşallah dualarım kabul olur bana isim listesi yapın heyacsn dan unutmayın çünkü o an çok heyecan yapcam onu biliyirum bebek çıkana kadar sesini duyana kadar kalbim güm güm star bayilmasam iyidir
Sohrab çarşamba günü senden isim listesi istiyorum heyacsndan unuturum hamile olan , hamile olmak isteyen herkes için dua edecem heyecnsdan eksik olsun istemiyorum herkesin adına dua etmek istiyorum Rabb'im insalalh dualarımı kabul eder
Biz bu ay deneme yaptık bir kaç kere ama eşim covit oldu kaldı öyle, tutması biraz düşük bir ihtimal, eşim iyileşsin de sonra bakarız, çocuklarla okul koşturmasındaydım valla, şimdi evdeyizBende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladımOkul açıldı iş güç devam şimdi ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür toparladımsen nasılsın şimdi ne durumdasın?
İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimle
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır filmlerin nasıl çıktı?
Çok şükürKızlar sonucum 1015
Sağol canımÇok şükür canım, iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruzsen nasılsın, cok sukur hersey yolunda okudum yazdıklarını
Aynen canım herşeyim başı sağlıkYa canım benim ne güzel kalbin var
Biz bu ay deneme yaptık bir kaç kere ama eşim covit oldu kaldı öyle, tutması biraz düşük bir ihtimal, eşim iyileşsin de sonra bakarız, çocuklarla okul koşturmasındaydım valla, şimdi evdeyiz
Senin de tüm tahlillerini çok çok güzel gelir inşallah
Çok şükürsağlıkla gelsin kuzular
Ay kuzum sen nasılsın sende büyütmüşsün maşallahÇok şükür canim, darısı keselere
İçime öyle doğuyor canım, tabi ki sağlıklı olsun ne sayı ne cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor yine deinşallah sağlıkla devam etsin gerisi gelir
Bana da ikiz gibi geliyor hayırlısı neyse o olsun tabi ama çok tatlı olmaz mııı
Ya canım benim ne güzel kalbin var
Biz bu ay deneme yaptık bir kaç kere ama eşim covit oldu kaldı öyle, tutması biraz düşük bir ihtimal, eşim iyileşsin de sonra bakarız, çocuklarla okul koşturmasındaydım valla, şimdi evdeyiz
Sağol canımOkulda açıldı koşturmaca devam
Senin değerin de çok güzel artmış acaba ikiz mi
Aynen canım herşeyim başı sağlık
Çok teşekkür ederim kızlar, İnşallahh saglıcakla devam eder de kucagıma alabılırımÇok şükür canim, darısı keselere
Sağol csnimYa canım benim ne güzel kalbin var
İnşallah canım inşallahSağol csnimçok geçmiş olsun dizede kocana da inşallah bir an önce toparlanır denemelere devam edersiniz insalalh güzel haberini alırız bu yıl bitmeden
Evet vsllshi herhalde fazla aktif olamacsm artık 3cocuk annesi olacam sorumluluklarım artacak inşallah o gün gelir etiket yaparsın sana bol bol dua edecem insalalh bebek sabihi olursunİnşallah canım inşallah
Söz seni etiketlerim, malum bebişle ilgileneceksin çok aktif olamayabilirsin
Ayy inşallah Rabbim her şeyin en hayırlısını en güzelini versin vallaDeil mi ya nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz, tekrar olur mu dıye, İnşallahh saglıcakla devam eder de o gunlerı de görürüz
Ama yine de bizi çok unutma olur muEvet vsllshi herhalde fazla aktif olamacsm artık 3cocuk annesi olacam sorumluluklarım artacak inşallah o gün gelir etiket yaparsın sana bol bol dua edecem insalalh bebek sabihi olursun
Ayy canımsın, soylerım tabikiAyy inşallah Rabbim her şeyin en hayırlısını en güzelini versin vallaheyecan sevinçten hiç eşin aklıma gelmemiş ya ona da çoook tebrik ettiğimi söyle olur mu
İnşallah cnm kolay değil ya hamilelik süreci mutlaka etkileniyor insan, rabbim şifa versin inşallahEvet canım, 0,31 çıkmıştı TSH. Özelde 0,35 çıktı alt sınır da 0,27. Onun üzerinde durmadı o yüzden. İşte hiç ilaç kullanmıyorum canım ki karaciğerde değil midede sorun çıktı ultrasondaher gittiğimde başka bi yerde arıza çıkıyo inşallah ilaçlık bir durumumuz olmaz insan korkuyor haliyle.
Amin canım benımSohrab cok sevındım cnm güzel artmış değerin maşallah 4 5 binlerde cok rahat kese görünür yada keseler inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim en önemlisi o, tek ikiz farketmez
İnşallah canım hayırlısı ile ilerlersekinşallah sağlıkla ilerlerde göğsünü gere gere hamileyim dersin herkese canım
Öyleymiş gerçektenİnşallah cnm kolay değil ya hamilelik süreci mutlaka etkileniyor insan, rabbim şifa versin inşallah
Canım benim çok şükür büyüyoruz, 30. Haftanın içindeyiz artık, bebiş büyüdükçe kaburgalarda ağrı mide yanmaları oluyor, onlarda tuzu biberi olayin. Çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın kuzum umarım her sey yolundadır, enerjin yerindedirAy kuzum sen nasılsın sende büyütmüşsün maşallah
Yok kız gelirim yine şu dikişlerim rahat etsin şansıma eşimin okulu kızın okual Ekim'de tatil oluyor 10,15 gün iyice dinlenirim iyilesirim hemenAma yine de bizi çok unutma olur muözleriz