Ohh maşallahCanım benim çok şükür büyüyoruz, 30. Haftanın içindeyiz artık, bebiş büyüdükçe kaburgalarda ağrı mide yanmaları oluyor, onlarda tuzu biberi olayin. Çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın kuzum umarım her sey yolundadır, enerjin yerindedir
Csnim malesef bunlar böyle belkide yarına bırakır fazla ümit etme yine bekleyerek canını sıkma ben bile bir sorrunum olsa istsgramdan aktiklf bir doktora yazardım doğru düzgün cevap vermezdi doktoruna danış ona sor diyoBir doktorla görüşmek istedim onlina olarak gelmeniz gerek malesef dedi ben ısrar ettim tamam sonuçlarınızı atın doktorbeye müsait zamanda baksın dedi sekreteri bende sevinçle attım sonuçları 3 4 sattir bekliyorum okundu ama cevap gelmiyor ama çevrimiçi oluyo vala eşimi sevgililik döneminde bu kadar kovalamadım ama cevap vermedikçe daha kötü oldummoralim bozuluyor iyice
İnşallah canım hayırlısı ile ilerlersek
MaşallahÖyleymiş gerçektenbuna da şükür dermansız dert vermesin Rabbim. Hepimiz sıkıntısız geçirirz inşallah bu dönemleri
Kızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldumCsnim malesef bunlar böyle belkide yarına bırakır fazla ümit etme yine bekleyerek canını sıkma ben bile bir sorrunum olsa istsgramdan aktiklf bir doktora yazardım doğru düzgün cevap vermezdi doktoruna danış ona sor diyobizde vbiliriz sormayı yani onlarında fikirini alsak sanki maaşları eksikecrk illa gelin buryaa konuslaim derler özel ya birde
Rabb'im insalah cnsim snaa da burda mucadele eden arkadaslarima da bu güzel duyguyu yaşatır inşallah hepinizden hamilelik haberini alırız insalalhKızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldum
Çok fazla stresli gibisin canım daha rahat olmaya çalışsan en azından dene.Kızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldum
zor cok zor bizde yaşadık kaybedince beklemek cok daha zor ama gerçekten vaktinden once çiçek açmıyor.. Sıkıntı olsun olmasin zamanı gelince oluyor Allahın izniyle.. Biraz kafayı rahatlatmak lazım, ben iki hamileliğimi de artık son ay tedaviye başlıcam derken olduKızlar bizlere dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur derler allahım sağlıkla sizlere doğum tapmayı bizlere de şu güzel günleri yaşatmayı nasip etsin gerçekten kendinizi heba ediyoruz herkes doktorum diyor ama ortada sebep yok ama çocuk olmuyor yani rabbim bilir en iyisini ama yoruldum
Ay 10 gün çokmus ya cuma kese rahat gözükür, demek strese sokmamak için kalp atisi da duymak için gec çağırdıKızlar doktor artık kan verme, 10 gün sonra ultrason dedı
Asılamada da direk kalp atısı zamanı cagırmıstıAy 10 gün çokmus ya cuma kese rahat gözükür, demek strese sokmamak için kalp atisi da duymak için gec çağırdı
Hadi bakalım insalalh 10gune kalp atışları da keselerde gözükürKızlar doktor artık kan verme, 10 gün sonra ultrason dedı
İnşallahh kuzummHadi bakalım insalalh 10gune kalp atışları da keselerde gözükürsabret
Bak unutma ha çarşamba günü liste yap heyecandan isimleri unutmayımİnşallahh kuzummsen bana dua et yine de dogumda olur mu saglıkla devam etsın de nolursun
Bence dua ettirmek isteyen kızlar sana özelden yazsınlar isimleriniBak unutma ha çarşamba günü liste yap heyecandan isimleri unutmayımezberleyim doğumdan çıkana kadar bilinç sltim uyanık olacsk bol bol dua edeyim hepinize
Canim peki bu süreçte kan sulandırıcı falan kullanacak mısın? Bide senin hangi genlerde mutasyon çıkmıştıKızlar doktor artık kan verme, 10 gün sonra ultrason dedı
TamamBence dua ettirmek isteyen kızlar sana özelden yazsınlar isimleriniben yazarım
Benım pıhtılasma cıkmadı canım ama tup bebek oldugu ıcın oksapar kullanıyorum suandaCanim peki bu süreçte kan sulandırıcı falan kullanacak mısın? Bide senin hangi genlerde mutasyon çıkmıştı
Valla burayı her okuduğumda gözlerim doluyor. Ne kadar güzel ne kadar iyi niyetli arkadaşlar edindik burada. Allah'ım seni hiç yormadan bunaltmadan sağ salim evladına evlatlarına kavuştursun inşallah canım benim. Rabbim benim oğluma da sağlıklı kardeşler nasip etsin onu tek bırakmasın inşallahTamam
Kizlar yazin bana lütfenunutursam affola içimde kalmasın kimse
Hepsi normal mi çıktı genlerin ne güzel. Heterozigot var bende pai ve mthfr genimde acaba diyorum iğne dozu az mı geldi o yüzden sormak istedimBenım pıhtılasma cıkmadı canım ama tup bebek oldugu ıcın oksapar kullanıyorum suanda
Amin inşallah canım Rabb'im oğluna insalalh en kısa zamanda sağlıklı kardeşler nasip ederValla burayı her okuduğumda gözlerim doluyor. Ne kadar güzel ne kadar iyi niyetli arkadaşlar edindik burada. Allah'ım seni hiç yormadan bunaltmadan sağ salim evladına evlatlarına kavuştursun inşallah canım benim. Rabbim benim oğluma da sağlıklı kardeşler nasip etsin onu tek bırakmasın inşallah