Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaamin🙏🙏 Allah razı olsun😊 inşallah biz de senin zamanlarını görürüz sorunsuz sıkıntısız. Sen de kolaylıkla atlatırsın inşallah doğumu😍 sağlıkla büyüsün evlatların❤
Amin inşallah sağol canım 😍🥰🙏🤲 darısı senin baisna inşallah kavuşurisn bebeğine🤲🙏🥰

Son düzenleme:
Benim de öyle olacak genelde çıkıyor herkesin. Bu ay iğne olunca biraz daha umutlanmıştım. Kürtaj sonrası hsg de çekildiğim için belki hepsi birleşir yüzümüz güler dedim ama yine olmadı :KK43: her şeyin bir zamanı var biliyorum ama bazen çok yorgun hissediyorum 😞
O kadar iyi anlıyorum ki çatlatma iğnesi kullanınca bana da sanki olacak gibi gelmişti yumurta boyutu çok iyi, rahim kalınlığı düzelmişti felan ama demekki nasip o zamana değilmiş 🤷‍♀️şimdi aşılama olacak ama ona da ne umutsuz bakıyorum ne bel bağlıyorum artık olursa olur modundayım, yorgunluğunu anlıyorum ama zor olsa da üstüne düşmemeye çalış çünkü durup düşünüp üstüne düştükçe hormonlarımız da oynuyor bu ay cidden aklımı dağıtmak için takla atıyorum resmen çünkü aşılama doktor süreci yine olmazsa diye düşünürsem iyice dibe batmak istemiyorum sende elinden geldiğince kafaya takma lütfen 🙂

İnşallah bizimde yüzümüz Güler heyecanınızın mutluluğunuzu kalbimde hissediyorum ama bu içimdeki üzüntü de geçmek bilmiyor 😖
Hepimiz yaşadık cnm bunları, burda hamile kalanları gördükçe onlar adına seviniyorsun ama kendi içinde de bi tuhaf oluyosun.. Ama geçicek inşallah bu günler..

12.haftaya kadar kullanılacak zaten cnm, devamlı deıl, pıhtılasma yok cunku
Evet evet onlar da öyle kullanıyordu pıhtılaşma olmadan prosedür öyleymiş çünkü ama bazılarında kanama yapmıştı çok şikayetçilerdi onun için dedim haberin olsun 😇
Evet canım sağlıklı bir oglum var şükürler olsun ve onun gebeliginde hicbisey kullanmadım. Sadece folik asit ve vitaminleri kullanmıştım. Bana da pıhtılaşma ile ilgili bişey yokmus gibi geliyor. Şu an sadece rahimde yapışıklık olma ihtimalini düşünüyorum. Ona da bazı doktorlar öyle bişey olsa hiç hamile kalamazsin diyor bazısı rahim filmi gerekir bakılsa iyi olur diyor. İlk adetimi olayım genetik test ve rahim filmi yaptırcam inşallah
Evet kuzum bence de onla alakası yok sen onu düşünme. Yapışıklık bakılması iyi olabilir bak Ha-ri Ha-ri de minicik bir yerde yapışıklık çıktı ama yine de etkiliyor demek ki açmışlar. İnşallah hayırlısı olsun senin için 🤲🏻💙

Evet evet onlar da öyle kullanıyordu pıhtılaşma olmadan prosedür öyleymiş çünkü ama bazılarında kanama yapmıştı çok şikayetçilerdi onun için dedim haberin olsun 😇

Evet kuzum bence de onla alakası yok sen onu düşünme. Yapışıklık bakılması iyi olabilir bak Ha-ri Ha-ri de minicik bir yerde yapışıklık çıktı ama yine de etkiliyor demek ki açmışlar. İnşallah hayırlısı olsun senin için 🤲🏻💙
Valla inatla doktor doktor geze geze onu bile yaptırdım 🙈yalnız arkasına bir kez adet oldum çok değil ama sanki bir parça arttı yoğunluğu yada ben öyle görmek istedim 😂😂

O kadar iyi anlıyorum ki çatlatma iğnesi kullanınca bana da sanki olacak gibi gelmişti yumurta boyutu çok iyi, rahim kalınlığı düzelmişti felan ama demekki nasip o zamana değilmiş 🤷‍♀️şimdi aşılama olacak ama ona da ne umutsuz bakıyorum ne bel bağlıyorum artık olursa olur modundayım, yorgunluğunu anlıyorum ama zor olsa da üstüne düşmemeye çalış çünkü durup düşünüp üstüne düştükçe hormonlarımız da oynuyor bu ay cidden aklımı dağıtmak için takla atıyorum resmen çünkü aşılama doktor süreci yine olmazsa diye düşünürsem iyice dibe batmak istemiyorum sende elinden geldiğince kafaya takma lütfen 🙂
Yapışıklığı açtılar aşılama da olacak inşallah güzel sonuçlar alacaksın bu sefer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Günaydın kızlar ☺️ Size bir şey soracağım. Bugün benim çatlatma iğnesi sonrası 12. Günüm. Sabah kaset test yaptım negatif..silik çizgi falan bile yok. Bu saatten sonra da değişme durumu yoktur diye düşünüyorum. Zaten adet olacakmış gibi sızılarım var pelvikte. Sanki ucunda duruyor. Duphaston da dün bitti.

Her ne kadar negatifi görsem de aklım sonradan değişir mi diye sorup duruyor. İğne sonrası olsaydı çıkardı dimi? Kendimi olumsuza alıştırmam lazım
12 erken olabiliyor galiba ben öyle okumuştum hatta 13te bile yapmak istememiştim. 12 derken iğne gününü sayıyor musun? Saymaman lazım canım.

Artmıştır tabi canım hayal değil gerçek 😂
Bazen kendimce uyduruyorum gibi geliyor artık 😂

Bu arada konu ile alakasız ne oldu eşimin iş arkadaşı eşi ile bize uğradı bizim süreçleri bilince demekki akıllarında soru sormak varmış kadın beni mutfakta yakalayınca önce benim süreci sordu sonra kendinin eşinde ileri hız olmadığı için doktor araştırdım çok iyiymiş işte şunu yapmış bunu yapmış enerjisi şöyle iyi vs anlatıyor ben yok ben doktorundan memnunum diye iki saat de ben anlattım sonra anladım ki araştırıp bana övdüğü benim doktorum 😂😂😂böyle olunca biraz daha içim rahat etti nedense bildiğim halde adamı 😂

Maşallah 🧿🤗 sizinkiler de daha minnacık hadi insalalh sağ salim toparlanirlar gelişirler insalalh sizi yarı yolda bırakmadan 9 ayı tamamlarsiniz inşallah 🤲🙏♥️
Amin İnşallah teşekkür ederim 🤲♥️ Benim hamilelik takviminde görünenden de 6 gün geri çıkmıştı.Son muayeneden sonra düzeltecem inşallah 🥰 Allah inşallah ağrısız sızısız kolay bi doğum nasip eder sana da 🤲♥️

Bazen kendimce uyduruyorum gibi geliyor artık 😂

Bu arada konu ile alakasız ne oldu eşimin iş arkadaşı eşi ile bize uğradı bizim süreçleri bilince demekki akıllarında soru sormak varmış kadın beni mutfakta yakalayınca önce benim süreci sordu sonra kendinin eşinde ileri hız olmadığı için doktor araştırdım çok iyiymiş işte şunu yapmış bunu yapmış enerjisi şöyle iyi vs anlatıyor ben yok ben doktorundan memnunum diye iki saat de ben anlattım sonra anladım ki araştırıp bana övdüğü benim doktorum 😂😂😂böyle olunca biraz daha içim rahat etti nedense bildiğim halde adamı 😂
Hahaha nasıl böyle oldu adını söylemeden mi konuştunuz tesadüfe bak 😂😂

Amin İnşallah teşekkür ederim 🤲♥️ Benim hamilelik takviminde görünenden de 6 gün geri çıkmıştı.Son muayeneden sonra düzeltecem inşallah 🥰 Allah inşallah ağrısız sızısız kolay bi doğum nasip eder sana da 🤲♥️
Amin inşallah canım şuan hastsnedeyim narkoz işlemlerini ve son ultrasonu yapacaz bakalım durumlar nasıl ☺️

Canım Sohrab Sohrab haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum.Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayi nasıp etsin , benimde adete bir kaç gün kaldı Transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah Rabbim bana da nasip eder inşallah🤗

Günaydın kızlar ☺️ Size bir şey soracağım. Bugün benim çatlatma iğnesi sonrası 12. Günüm. Sabah kaset test yaptım negatif..silik çizgi falan bile yok. Bu saatten sonra da değişme durumu yoktur diye düşünüyorum. Zaten adet olacakmış gibi sızılarım var pelvikte. Sanki ucunda duruyor. Duphaston da dün bitti.

Her ne kadar negatifi görsem de aklım sonradan değişir mi diye sorup duruyor. İğne sonrası olsaydı çıkardı dimi? Kendimi olumsuza alıştırmam lazım
Benim gebeliğimde çatlamadan 12 gün sonra negatif çıkmıştı canım.Ama reglim 1 gün gecikten sonra pozitife dönmüştü.Belli olmaz o yüzden

X