- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Ay artık köşe başı da migros var bi an düşünemedin heraldeMigrosun karşısında yeri diyor ama benim beyin uçmuş aaa bizim de orada diyemedim akıl edemedim
İllaki eksikleri var mesela ben demesem hormon testi bi istemezAy artık köşe başı da migros var bi an düşünemedin heraldeherkes iyi şeyler diyor demek ki senin doktorla ilgili
Ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsunSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum oh maşşallah büyümüş de bebişSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Teşekkürler canımHadi bakalım hayırlı olsun kuzum oh maşşallah büyümüş de bebiş
Allah razı olsun canımAy hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsunya ben girmesini istemezdim gibi çünkü benim eşim sararıp solar öyle bişeyde beni de korkutur destek olmaktan ziyade
Amiiin canımTeşekkürler canımdarısı senin minnoşlarin başına inşallah
Aman yeterki siz sağlıkla atlatın boşver o da dışarda yaşasın heyecanıAllah razı olsun canımevet ya bizimkide korkuyor seni öyle kesicek görecem dio bende diom hayır göremeyeceksin başımda oturup bekleyeceksin diyorum ama anlamıyor çok heyecanlı ne yapayım kendi bilir kaçırıyor bu sansi
Aa iyi yapmışsın canımInan okulu bende özledim, en.erken seneye eylül gibi başlarım,bende vakit geçsin diye kendime icat çıkardım mebbisteki eğitimlere katıldım her her hafta bi kurs seminer filan var, çevrim içi çevrimdışı onlarla vakit geçiriyorum
Yok.kuzum doğum kasım sonu aralık.basi.gibi olur.. 2. Dönem ücretsiz izne ayrılacağım insallahAa iyi yapmışsın canım2. Dönemde başlamayacaksın o zaman
Aynen ne yapayım kendi bilir ben yasayım yaşayacağımı o eksik kalsinAman yeterki siz sağlıkla atlatın boşver o da dışarda yaşasın heyecanı
Ya maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyorSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Sağol cnim vallahi şuan bile diyorum iyi düşün sanki onun gözünün önünde kesecekelr beniYa maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyor
Senın heterezıgotsa aslında kullanmana gerek yok ki.. Tedbbır amaçlı ıstersen bilemem tabı..Evet canım senin sadece folik asit ve b12 kullanımına dikkat etmen gerekiyor. Onu da zaten herkes kullanıyor. Benim de aslında heterozigot ama her doktor başka bir şey söylüyor bundan sonra da ne yapacağız hiç bilmiyorum. Acaba doz fazla mi geldi dedim öyle bişey olmaz bu ilaçların zararı yok dediler. Belki bı sonraki gebelikte iğnenin dozu artırılır dedi bı doktor. Tabi tekrar hamile kalmaya cesaret edebilirsem
Allah razı olsun canım benımYa çok güzel bir haber busağlıkla sağlıcakla mutlulukla inşallah Kendine çok dikkat et canım daha güzel haberler almak nasip olsun inşallah size bize
Tamm canım, saol.Evet evet onlar da öyle kullanıyordu pıhtılaşma olmadan prosedür öyleymiş çünkü ama bazılarında kanama yapmıştı çok şikayetçilerdi onun için dedim haberin olsun
Evet kuzum bence de onla alakası yok sen onu düşünme. Yapışıklık bakılması iyi olabilir bakHa-ri de minicik bir yerde yapışıklık çıktı ama yine de etkiliyor demek ki açmışlar. İnşallah hayırlısı olsun senin için
20 gun sonra bebişler senınle o zamanCanımSohrab haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum.Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayi nasıp etsin , benimde adete bir kaç gün kaldı Transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah Rabbim bana da nasip eder inşallah
Ay inşallah kuzum, sanırım transferden 1 hafta önce kontrole geleceğim sonrasında tekrar transfere geleceigm o zaman 1 hafta rapor alırım muhtemelen .Allah razı olsun canım benımRabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah
Tamm canım, saol.
20 gun sonra bebişler senınle o zamanankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın
Gıdıs gelıs mı yapıcaksın o zamanAy inşallah kuzum, sanırım transferden 1 hafta önce kontrole geleceğim sonrasında tekrar transfere geleceigm o zaman 1 hafta rapor alırım muhtemelen .
Malasef ya aslında hiç yapmak istemiyorum ama bir hafta birdaha rapor almak istemiyorum.benim doktorda tramsfer olanlara baktım genelde transferden 1 hafta önce çağırmış kontroleGıdıs gelıs mı yapıcaksın o zaman