Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu

Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacak isterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam

Ay artık köşe başı da migros var bi an düşünemedin heralde herkes iyi şeyler diyor demek ki senin doktorla ilgili
İllaki eksikleri var mesela ben demesem hormon testi bi istemez ama şükür iyi Valla bilmiyorum giderek beynimin beni terk ettiğini hissediyorum inşallah tam bitmeden şu süreçler biter

Ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsun ya ben girmesini istemezdim gibi çünkü benim eşim sararıp solar öyle bişeyde beni de korkutur destek olmaktan ziyade

Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum oh maşşallah büyümüş de bebiş

Ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsun ya ben girmesini istemezdim gibi çünkü benim eşim sararıp solar öyle bişeyde beni de korkutur destek olmaktan ziyade
Allah razı olsun canım evet ya bizimkide korkuyor seni öyle kesicek görecem dio bende diom hayır göremeyeceksin başımda oturup bekleyeceksin diyorum ama anlamıyor çok heyecanlı ne yapayım kendi bilir kaçırıyor bu sansi

Aman yeterki siz sağlıkla atlatın boşver o da dışarda yaşasın heyecanı

Aa iyi yapmışsın canım 2. Dönemde başlamayacaksın o zaman

Ya maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyor

Ya maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyor
Sağol cnim vallahi şuan bile diyorum iyi düşün sanki onun gözünün önünde kesecekelr beni anlamıyor ney alayım birşey olmaz beklsin bizi meraklı bir şekilde

Senın heterezıgotsa aslında kullanmana gerek yok ki.. Tedbbır amaçlı ıstersen bilemem tabı..

Ya çok güzel bir haber bu sağlıkla sağlıcakla mutlulukla inşallah Kendine çok dikkat et canım daha güzel haberler almak nasip olsun inşallah size bize
Allah razı olsun canım benım Rabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah
Tamm canım, saol.
20 gun sonra bebişler senınle o zaman ankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın

Allah razı olsun canım benım Rabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah

Tamm canım, saol.

20 gun sonra bebişler senınle o zaman ankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın
Ay inşallah kuzum, sanırım transferden 1 hafta önce kontrole geleceğim sonrasında tekrar transfere geleceigm o zaman 1 hafta rapor alırım muhtemelen .

Kızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldık dualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…