Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toparlak dolgun kiz kaç kilo çıktı canim bebiş? Yaaa benim Ilk gebelikte cinsiyeti ogrendigimden beri yavaş yavaş aldim, odası kıyafetler arabasi her seyi hazir..3 5 parca alacağım seyler kaldi, bezi filan gibi. Onları da bu ay alıp, eylül sonu yıkarım her şeyi hazır olsun istiyorum 31 biter o zamana, çünkü basak burcu olmak

Amin canım
Bir de bu minnoşlar o yumurtalardan mı oldu yani???
Evet tabi o yumoşlar bu yumoşlar

Canım geçmiş olsun sana da hastalık geçirmişsin, herşey yolunda inşallah, ne güzel kiloda almamışsın fazla sağlıkla gelsin bebişin

Peki bişey sorucam ama gülme, ben 64le hamile kaldım, 62 ye düştüm, kilo hesaplaması olarak 64 mu dicem 62 mi? 2 kilo cok onemli bence
Bence olduğun kiloyu esas almalısın kuzum.Sen kilo vermişsin bulantıdan galiba kıyamam ya toparlarsın inş.Bende de 2 kilo çok fark eder

Canım geçmiş olsun sana da hastalık geçirmişsin, herşey yolunda inşallah, ne güzel kiloda almamışsın fazla sağlıkla gelsin bebişin
Çok sağol hemşehrim sen nerelerdesin yahu Toparladık şükür ki. 9, 10 kiloyla kapatırız bu gebeliği de gibi. Sen nasılsın oğluşların nasıl?

Çok sağol hemşehrim sen nerelerdesin yahu Toparladık şükür ki. 9, 10 kiloyla kapatırız bu gebeliği de gibi. Sen nasılsın oğluşların nasıl?
Ahh sorma ya, 2 aydır memleketteyim, senin oralara da gittik ilk defa neyse özelden yazayım şimdi de geldik okullar başladı bir koşuşturma, küçük oğlan da başladı anasınıfına, birini alıyorum birini bırakıyorum okula baya yorucu, ekstra bu ay biraz hüzünlüyüm kaybetmeseydim doğumum olacaktı, birde artık bebek çalışmalarına başladık, nasip bakalım, maşallah kız valla böyle az kilolara kapatanlara imreniyorum ben İlkinde 12,ikincide 15 kilo almıştım

Harikasın canım maşallah sana, sağlıklı günlerde kullasın Prensesimiz inş.Başak burçları cidden çok titiz ve hazırlıklıymış senden anladığımız kadarıyla.1400 civarı çıktı 30 haftalık çıktı anlamadım bence cihaz farkı kendi doktorumda 1 hafta ilerde hiç görmedim ben canım.Belki de haftasını yakalamıştır. Hatta ilk başlarda adet tarihiyle hesaplanınca gerideydi Dr.uyumlu diyodu.Gelecek ay ki kontrolde belli olur zaten. İsmini kararlaştırabildiniz mi peki?

Yapı meselesi benlik birşey de yok aslında genetik bence.Herkes gibi yiyorum bende ama alabilirimde hiç belli olmaz.Eğitim öğretim yılları hayırlı olsun.Çok güzel bir yıl olsun inş.tüm öğrenciler ve öğretmenler için. O üzüntü emin ol ki bir bebiş haberiyle azalacaktır. İnş. evinize bi prenses gelirde neşeniz daim olur.

Genetiğin sağlam öyleysesağolasın canım teşekkür ederiz ne güzel dua hamişin duası kabul olur hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla

Bence olduğun kiloyu esas almalısın kuzum.Sen kilo vermişsin bulantıdan galiba kıyamam ya toparlarsın inş.Bende de 2 kilo çok fark eder
Verdim cnm ya corba patates haşlamayla beslendim 2 ay, yeni yeni yemeye başladım ama yine akşamlari oluyor bulantim, doya doya yiyemiyorum hala

Verdim cnm ya corba patates haşlamayla beslendim 2 ay, yeni yeni yemeye başladım ama yine akşamlari oluyor bulantim, doya doya yiyemiyorum hala
Birkaç haftaya azalır bence.Şimdilik yediklerin bebeğe yeterli geliyordur merak etme.6 aydan sonra gelişim daha çok önemli oluyor. Hızlanıyor birden beslenmede ister istemez artıyor zaten.İleriki aylarda bulantın azalır, daha çok dikkat edersin beslenmene.

Sorma cnm doktorum taktı su sıralar ya protein alman lazim, sebze Yemen lazim.. Eşim de gaza geliyor ye ye diye başımın etini yiyor, cok şükür gelişimi güzel, bak bu akşam dedim hadi faydalı olsun mercimek yapayım, sogansiz salcasiz cok fena oldu miğdem

Evet cihaz farkı olabiliyor, sağlıklı olsun da fıstık kız yeter bize ❤ isim karar veremedik canim ama bu ay artık netlestiricegiz..eylülde karar veririz diye erteledik, bakalım bilmiyirum ne olacak

Günaydın kızlar. Malum dün çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 36 saat sonrası bu gece 3 gibi ilişki oluyor. Sorun yok yarın haftasonu :) ama biz iğne gecesi olan dün geceyi de değerlendirdik. Yanlış mı yaptık? İlk ilişki 36 saat sonra olmalı gibi okudum forumda bu sabah

dün gece, bu gece saat 3, yarın da öğlen gibi değerlendiririz diye düşünmüştüm ben. Yumurta çatladıktan sonra 12 saat kadar canlı kaldığı için. Yanlış mı düşünüyorum eşimde sperm sorunu yok bu arada.

Hayır canım sorun olmaz, spermler max 5 gune kadar canlı kalabiliyor saglıklıysa eger.. Her yazılan seye takma kafanı, onlar yazarlar da yazarlar

Güüünaaaydıınn
Canım benim meşhur 21 mm yi gördüğüm gün doktor bana normalde iki gün üst üste önermeyiz ama bugün yarın ilişki olsun demişti, yani öyle bekle falan demedi, biz de 3 gün üst üste değerlendirmiştik. İğne olayında bir fark var mıdır bilmiyorum ama sperm vücutta uzun bir süre kaldığına göre dünkü ilişkideki sperm bile döllenmeye yetebilir bilemeyiz, sperm sorunu yoksa ben sorun olacağını zannetmem. Sen içini ferah tut Karaca anne:)))

Hayır canım sorun olmaz, spermler max 5 gune kadar canlı kalabiliyor saglıklıysa eger.. Her yazılan seye takma kafanı, onlar yazarlar da yazarlar
İlk defa uyguladım ve hiç bilgim yokya konfor alanımın dışında hissediyorum sen nasılsın? İşe gidiyor musun dinleniyor musun bu süreçte? Çokça sorduk ama unuttum kusura bakma test yapacağın tarih neydi
Ben de boşluk bırakmadan değerlendirelim diye düşündüm ya ilk ilişki 36 saat sonra olmalı diye okuyunca tedirgin oldum artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet valla canımcım

senin kaç gün oldu değerlendirme günü test ne zaman yapcaz

Sen de mi çatlatma iğnesi vuruldun canım? Ben iğneyi 9 eylülde vuruldum. 8 ve 9 eylülde ilişki oldu. 10 ve 11de de olur. Bayılıp kalmazsak

iğneden dolayı test pozitif çıkıyormuş bat günü yapın diyorlar. Ama bu durumda bat günüm ne zaman benim bir mucizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…