- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Toparlak dolgun kizEvet biraz cevap verince çok bilmiş oldum onlar ne derse kuzu gibi susalım istiyorlar.Benim daha önce şikayet etmişliğim var.Hak ederse ederiz ne yapalım gebelikten dolayı herhalde uğraşacak gücümüz daha az.Alışverişe başladın mı? Ben bugün biraz yaptım, moral oldu. Benim de bu ara iştahım açık sana yetişirim canım bikaç haftaya Belki de makineden kaynaklı olabilir diye düşündüm takmayacağım inş. farkı kapatır yada benim tam tersim toparlak dolgun bi kız olur. Önce sağlığı tabi ama ay inş. öyle olmaz ama ya annesine çeksin.
Amin canımYa kuzucum ne güzel söyledinBen de umutluyum ama çok da kaptırmak istemiyorum, geçen aylarda doktora falan gitmemiştik bir de kist vardı olmaz bu ay gözüyle bakıyordum ama bu ay doktora gidip yumurtayı görüp değerlendirince umutlandım. Umutlarımızın boşa çıkmaması dileğiyle
Evet tabi o yumoşlar bu yumoşlarBir de bu minnoşlar o yumurtalardan mı oldu yani???
Canım geçmiş olsun sana da hastalık geçirmişsin, herşey yolunda inşallah, ne güzel kiloda almamışsın fazla sağlıkla gelsin bebişinTeşekkür ederim sorduğun için.Gittim canım maalesef çok tuhaf bir Dr. a denk geldim.Bebek hakkında hiç bir bilgi vermedi.Tek söylediği suyu iyi.Virüs atlattım bebeğimi merak ettim dedim 5 dk. boyunca sorguya çekildim karantinadan kaçmışım gibi bi muamele gördüm. Beni çok üzdü bu.Neden 20 gün boyunca karantinada değilmişiz yanındaki hemşireye söylüyor ben uzanmıştım.Tabi ben kalkıp çıkardım ama fevri davranmamak için kendimi çok frenliyorum n'apalım çocuğumuz için böylelerine katlanmak zorunda kalıyoruz. Ben biz öyle biri değiliz bilinçliyiz dedim.Kovid geçiren gebeler vebalı gibi ben öyle hissettim.Bana sen herşeyi çok iyi biliyorsun ya diyo sırf kendimi savundum diye abuk subuk ithamlarına karşı.Baktım ama ultrason kağıdına kilosu güzel maşallah.Boyu mu biraz geride gibiydi 3,4 gün falan. Sırf ne olur ne olmaz diye devlette de girişim olsun diye gitmek istemiştim halbuki.Dün tetanoz aşımı da olmuştum 4,5 kilo almışım. Aile hekimim melek gibi bir Dr.çok ilgili keşke hep böyleleriyle karşılaşsak. Sen nasılsın? Kaç kilo aldın?
Bence olduğun kiloyu esas almalısın kuzum.Sen kilo vermişsin bulantıdan galiba kıyamam ya toparlarsın inş.Peki bişey sorucam ama gülme, ben 64le hamile kaldım, 62 ye düştüm, kilo hesaplaması olarak 64 mu dicem 62 mi? 2 kilo cok onemli bence
Çok sağol hemşehrim sen nerelerdesin yahuCanım geçmiş olsun sana da hastalık geçirmişsin, herşey yolunda inşallah, ne güzel kiloda almamışsın fazla sağlıkla gelsin bebişin
Ahh sorma ya, 2 aydır memleketteyim, senin oralara da gittik ilk defa neyse özelden yazayımÇok sağol hemşehrim sen nerelerdesin yahuToparladık şükür ki. 9, 10 kiloyla kapatırız bu gebeliği de gibi. Sen nasılsın oğluşların nasıl?
Harikasın canım maşallah sana, sağlıklı günlerde kullasın Prensesimiz inş.Toparlak dolgun kizkaç kilo çıktı canim bebiş? Yaaa benim Ilk gebelikte cinsiyeti ogrendigimden beri yavaş yavaş aldim, odası kıyafetler arabasi her seyi hazir..3 5 parca alacağım seyler kaldi, bezi filan gibi. Onları da bu ay alıp, eylül sonu yıkarım her şeyi hazır olsun istiyorum 31 biter o zamana, çünkü basak burcu olmak
Yapı meselesi benlik birşey de yok aslında genetik bence.Ahh sorma ya, 2 aydır memleketteyim, senin oralara da gittik ilk defa neyse özelden yazayımşimdi de geldik okullar başladı bir koşuşturma, küçük oğlan da başladı anasınıfına, birini alıyorum birini bırakıyorum okula baya yorucu, ekstra bu ay biraz hüzünlüyüm kaybetmeseydim doğumum olacaktı, birde artık bebek çalışmalarına başladık, nasip bakalım, maşallah kız valla böyle az kilolara kapatanlara imreniyorum ben İlkinde 12,ikincide 15 kilo almıştım
Genetiğin sağlam öyleyseYapı meselesi benlik birşey de yok aslında genetik bence.Herkes gibi yiyorum bende ama alabilirimde hiç belli olmaz.Eğitim öğretim yılları hayırlı olsun.Çok güzel bir yıl olsun inş.tüm öğrenciler ve öğretmenler için. O üzüntü emin ol ki bir bebiş haberiyle azalacaktır. İnş. evinize bi prenses gelirde neşeniz daim olur.
Verdim cnm ya corba patates haşlamayla beslendim 2 ay, yeni yeni yemeye başladım ama yine akşamlari oluyor bulantim, doya doya yiyemiyorum halaBence olduğun kiloyu esas almalısın kuzum.Sen kilo vermişsin bulantıdan galiba kıyamam ya toparlarsın inş.Bende de 2 kilo çok fark eder
Birkaç haftaya azalır bence.Şimdilik yediklerin bebeğe yeterli geliyordur merak etme.Verdim cnm ya corba patates haşlamayla beslendim 2 ay, yeni yeni yemeye başladım ama yine akşamlari oluyor bulantim, doya doya yiyemiyorum hala
Sorma cnm doktorum taktı su sıralar ya protein alman lazim, sebze Yemen lazim.. Eşim de gaza geliyor ye ye diye başımın etini yiyor, cok şükür gelişimi güzel, bak bu akşam dedim hadi faydalı olsun mercimek yapayım, sogansiz salcasizBirkaç haftaya azalır bence.Şimdilik yediklerin bebeğe yeterli geliyordur merak etme.6 aydan sonra gelişim daha çok önemli oluyor. Hızlanıyor birden beslenmede ister istemez artıyor zaten.İleriki aylarda bulantın azalır, daha çok dikkat edersin beslenmene.
Evet cihaz farkı olabiliyor, sağlıklı olsun da fıstık kız yeter bize ❤Harikasın canım maşallah sana, sağlıklı günlerde kullasın Prensesimiz inş.Başak burçları cidden çok titiz ve hazırlıklıymış senden anladığımız kadarıyla. 1400 civarı çıktı 30 haftalık çıktı anlamadım bence cihaz farkı kendi doktorumda 1 hafta ilerde hiç görmedim ben canım.Belki de haftasını yakalamıştır. Hatta ilk başlarda adet tarihiyle hesaplanınca gerideydi Dr.uyumlu diyodu.Gelecek ay ki kontrolde belli olur zaten. İsmini kararlaştırabildiniz mi peki?
Hayır canım sorun olmaz, spermler max 5 gune kadar canlı kalabiliyor saglıklıysa eger.. Her yazılan seye takma kafanı, onlar yazarlar da yazarlarGünaydın kızlar. Malum dün çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 36 saat sonrası bu gece 3 gibi ilişki oluyor. Sorun yok yarın haftasonu :) ama biz iğne gecesi olan dün geceyi de değerlendirdik. Yanlış mı yaptık? İlk ilişki 36 saat sonra olmalı gibi okudum forumda bu sabah
dün gece, bu gece saat 3, yarın da öğlen gibi değerlendiririz diye düşünmüştüm ben. Yumurta çatladıktan sonra 12 saat kadar canlı kaldığı için. Yanlış mı düşünüyorumeşimde sperm sorunu yok bu arada.
GüüünaaaydıınnGünaydın kızlar. Malum dün çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden 36 saat sonrası bu gece 3 gibi ilişki oluyor. Sorun yok yarın haftasonu :) ama biz iğne gecesi olan dün geceyi de değerlendirdik. Yanlış mı yaptık? İlk ilişki 36 saat sonra olmalı gibi okudum forumda bu sabah
dün gece, bu gece saat 3, yarın da öğlen gibi değerlendiririz diye düşünmüştüm ben. Yumurta çatladıktan sonra 12 saat kadar canlı kaldığı için. Yanlış mı düşünüyorumeşimde sperm sorunu yok bu arada.
İlk defa uyguladım ve hiç bilgim yokya konfor alanımın dışında hissediyorumHayır canım sorun olmaz, spermler max 5 gune kadar canlı kalabiliyor saglıklıysa eger.. Her yazılan seye takma kafanı, onlar yazarlar da yazarlar
Ben de boşluk bırakmadan değerlendirelim diye düşündüm ya ilk ilişki 36 saat sonra olmalı diye okuyunca tedirgin oldumGüüünaaaydıınn
Canım benim meşhur 21 mm yi gördüğüm gün doktor bana normalde iki gün üst üste önermeyiz ama bugün yarın ilişki olsun demişti, yani öyle bekle falan demedi, biz de 3 gün üst üste değerlendirmiştik. İğne olayında bir fark var mıdır bilmiyorum ama sperm vücutta uzun bir süre kaldığına göre dünkü ilişkideki sperm bile döllenmeye yetebilir bilemeyiz, sperm sorunu yoksa ben sorun olacağını zannetmem. Sen içini ferah tut Karaca anne:)))
senin kaç gün oldu değerlendirme günü test ne zaman yapcazİlk defa uyguladım ve hiç bilgim yokya konfor alanımın dışında hissediyorumsen nasılsın? İşe gidiyor musun dinleniyor musun bu süreçte? Çokça sorduk ama unuttum kusura bakma test yapacağın tarih neydi
Ben de boşluk bırakmadan değerlendirelim diye düşündüm ya ilk ilişki 36 saat sonra olmalı diye okuyunca tedirgin oldumartık elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet valla canımcım