En gec 36 saat sonra yumurtan salıncak canım, o yuzden yarın gece ye denk gelıyor ilişki saatin..İğneyi vuruldum inşallah vesile olur
Kızlar birkaç sorum daha var kusura bakmayın
Doktor yarın akşam ilişki olsun sonraki günlerde de 2 günde 1 olsun dedi. Forumda okuduğumda saati saatine oluyordu sanki kızlar siz nasıl değerlendirmiştiniz??
bir de bu duphatsonun bir yan etkisi var mı? Onu neden vermiş olabilir tam anlayamadım onu
Öyle cnm benim de ilk gözagrimdi elifim, her ultrasona girdiğimde gözlerim doluyor hep.. Amin insallah amin oğlumu sağlıkla kucağıma alirim, kizimla da cennette bulusurum.. Bulantilarim eskiye oranla azaldı cok şükür cnm daha iyiyim, cok şükür oğlum da iyi büyüyorYa canımne olursa olsun insan unutmuyor demek, bak benim iki çocuğum da var ama onu yeri kurduğumuz bağ apayrı İnşallah cennetinde görmeyi hak ederiz karnındaki sağlıkla kucağına gelsin canım, nasılsın daha iyi misin artık baktım da epeyce büyümüş kuzucuk, erkek çocukları çok anneci olur demedi deme
İnşallah canım inşallah, siz hamişler in duası kabul olur, dualarınızda unutmayın bizlerisizin minnoşlarda sağlıkla gelsin inşallah sen nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, şükür sonuçların da iyiymiş sevindim senin adına
Ay maşallah cnm cok sevindim ya boşuna strese sokmuş seni diğer doktorunKızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :)Sohrab burcusami @madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili
Canım çok çok sevindim. Bir doktorla kalmamak lazım kesinlikle. Sağlıkla büyüsün minikBugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
Canım doktor iyi ilgilenmiş seninelnyap iğneyi Allah büyük insalalh senden de güzel müjdeli haberi alırız
Evet kızlar ben de sevdim detaylıca konuştuk. Vallahi doktordan değil sizden onay alınca emin oluyorum kullanacağım ilaçlardan da. Çok teşekkür ederim burası olmasa kaparım bilmiyorumEn gec 36 saat sonra yumurtan salıncak canım, o yuzden yarın gece ye denk gelıyor ilişki saatin..
Duphaston, progestan içeriyor, eger dollenme olursa bebegın tutunması a yardımcı olacak, dollenme olmazsa da adet olmanı saglayacak güzel bir ilac..
Doktorun emin adımlarla ilerliyor, sevdım
Canııım bak ne güzel etmişsin başka doktora giderek, kesinlikle tek doktor ile yetinmemek lazım bu gibi durumlarda. Bırakmadı anneciğini küçük bebek baksanaKızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :)Sohrab burcusami @madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili
Yaaa valla çook çok umutlandım Eylül ayı bişe iyi gelsin lütfenKızlar merhaba ben şimdi kendi doktorum izinli olduğu için başka bir doktora geldim yumurtlama ne durumda diye bakması için. Baya ilgilendi doktor. Baktık 18 mm gibi yumurta var rahim kalınlığı da iyi bunu değerlendirelim çatlatma iğnesi al eczaneden gel hemşireler yapsın dedi. Şimdi gidip alıcam. Sordum bir yan etkisi var mı çatlamasını bekleyeyim mi kendim diye. Yapalım iğneyi daha iyi olur dedi. Bir de duphaston verdi progesteron için gibi bir şey dedi onu tam anlamadım. İğneyi yaparak iyi bir şey mi yapıyorum acil yardım hiç kullanmadım
Sohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım varBüyüklüğü gayet iyi, tüp bebekte de o büyüklükte vuruyoruz
İnşallah öyle olsun canım benim inşallahYaaa valla çook çok umutlandım Eylül ayı bişe iyi gelsin lütfen
Hayırlı olsun canım inşallah 15 gün sonra güzel haberlerini alırız. İğneden 36 saat sonra ilk ilişki demişti doktor bana ondan sonra da gün aşırı yani bir gün dolu bir gün boş şeklinde bir hafta devam edin demişti. Benim tutmadı o ay ama iki ay sonra kendiliğinden oldu nasip işte. Duphaston da rahim duvarını kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Gebelik olusmazsa da adet olmanı sağlıyor. Yan etkisini pek görmedimİğneyi vuruldum inşallah vesile olur
Kızlar birkaç sorum daha var kusura bakmayın
Doktor yarın akşam ilişki olsun sonraki günlerde de 2 günde 1 olsun dedi. Forumda okuduğumda saati saatine oluyordu sanki kızlar siz nasıl değerlendirmiştiniz??
bir de bu duphatsonun bir yan etkisi var mı? Onu neden vermiş olabilir tam anlayamadım onu
Tatlım ben küçük mü diyorum sen büyük müSohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım var
Benim iğne kullandığım ay 17mm Ken iğneyi yaptırdı doktor ama o ay kistlesti yani erken yaptırmıştı. Sonraki ay iğnesiz takip etti 23 mm oldu ve ertesi gün yumurtlama testi de pik oldu yani 23-24 mm arası çatladı. Bende senin gibi çok araştırdım ve büyük gibime geldi ama herkeste farklı oluyor sanirimSohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım var
Canım iki doktora gittim zaten bu üçüncü olduCanııım bak ne güzel etmişsin başka doktora giderek, kesinlikle tek doktor ile yetinmemek lazım bu gibi durumlarda. Bırakmadı anneciğini küçük bebek baksana
Ay benim de kistleşmez inşallah küçükken vuruldu diye. İnternette 16 mm sonrası vurulur yazıyor ama herkeste farklı oluyor galiba dediğin gibi. Peki 36 saat sonra salınıyor ya yumurta o saate kadar büyümeye devam mı ediyor canım yoksa kaç mm de yapıldıysa o şekilde mi çatlıyorBenim iğne kullandığım ay 17mm Ken iğneyi yaptırdı doktor ama o ay kistlesti yani erken yaptırmıştı. Sonraki ay iğnesiz takip etti 23 mm oldu ve ertesi gün yumurtlama testi de pik oldu yani 23-24 mm arası çatladı. Bende senin gibi çok araştırdım ve büyük gibime geldi ama herkeste farklı oluyor sanirim
Yaaa biz çok fenayız bize yaranılmaz illa bi kurt düşüyor içimizeTatlım ben küçük mü diyorum sen büyük mükızlar daha iyi bilgi verir ama çok güzel bir boyut 21 mm
Ben şu sonucu çıkarıyorum artık, olacak olan oluyor olmayacak olan da ne yapsan olmuyot kafayı yicez düşünmektenBenim iğne kullandığım ay 17mm Ken iğneyi yaptırdı doktor ama o ay kistlesti yani erken yaptırmıştı. Sonraki ay iğnesiz takip etti 23 mm oldu ve ertesi gün yumurtlama testi de pik oldu yani 23-24 mm arası çatladı. Bende senin gibi çok araştırdım ve büyük gibime geldi ama herkeste farklı oluyor sanirim
Estağfurullah canımSohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım var
Oh sağol canım benim. Ya ufacık bir şey aklımı karıştırıp modumu düşürüyor bazenEstağfurullah canım
23 ten sonrası sıkıntı canım, kiste dönüşme ihtimali yüksek oluyor, yapısı bozulmaya baslıyor.. 21 de çok güzel
Yok yok, cok guzelOh sağol canım benim. Ya ufacık bir şey aklımı karıştırıp modumu düşürüyor bazenbir kese kist yaşayınca tedirgin oluyorum.
Kız sana demedik miBugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
Teşekkür ederim sorduğun için.Teneffus Zili canim gittin mi doktora nasilsiniz?