Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız biz boşa atıyoruz doğru canım öyle çıkıyomuş
senin daha yeni o zaman 14 gün bekliciz.
L Lalalala1 ile mi karıştırdım acep birinizin yakındı sankim

Yok kız biz boşa atıyoruz doğru canım öyle çıkıyomuş
senin daha yeni o zaman 14 gün bekliciz.
L Lalalala1 ile mi karıştırdım acep birinizin yakındı sankim
İkimizin de başta yakındı L Lalalala1 ile ama benim işler değişti sonradan güzel haberlerinizi bekliyorum peşinize takılır gelirim inşallah

Evdeyim canım, uzanıyorum 2 gundur, pazartesi baslarım buyuk ıhtımalle

İkimizin de başta yakındı L Lalalala1 ile ama benim işler değişti sonradan güzel haberlerinizi bekliyorum peşinize takılır gelirim inşallah
bir mucizee canım benim 23 Eylül bat ben 30 gün sayıyorum hemen havaya girmemek için, bu yumurtlama sonrası 14 gün ayrıntısına girersek 17 Eylül oluyor çünkü. Ama hiçbir belirti yok ya, uyku var ama ben zaten uykuyu sevdiğim için onu belirti olarak kabul edemem bir de bu yumurtlama döneminde göğüslerim şişmiş ve acımakta başlamıştı şimdi o da yok, yumurtalar döneminde öyle olan var mı kızlar?

kızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mı çok uzatma yaaaa meraktan çatlarım

kızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mı çok uzatma yaaaa meraktan çatlarım
Ben bebek düşündüğümüz İlk ay öyle bi hata haptım erkenden yaptım testi çalar negatif o yüzden geçmesini beklerim canım, bi yandan çok umutluyum bi yandan aşırı umutsuzum İnan hissedemiyorum bile

sıkma canını hayırlısıyla tutmuştur inşallah

ah kuzum Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun, mutlu sonlarınız, yeni başlangıçlar olsun :))

Sohrab kuzum hayırlı olsun, en güzeliyle gelsin, bebişin :)) aklımdan çıkmış yoğunluktan, gelince hemen girdim. kendine ve yeğenimize iyi bak :) seni seviyoruz :))

Mercimek ben de yiyemezdim. Kendini tiksindirmeden az az ye sende,azıcık da olsa vitamin almış olursunuz.Sonra sen vitaminsiz kalıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…