- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
Yok kız biz boşa atıyoruzSen de mi çatlatma iğnesi vuruldun canım? Ben iğneyi 9 eylülde vuruldum. 8 ve 9 eylülde ilişki oldu. 10 ve 11de de olur. Bayılıp kalmazsak
iğneden dolayı test pozitif çıkıyormuş bat günü yapın diyorlar. Ama bu durumda bat günüm ne zaman benimbir mucizee
Evdeyim canım, uzanıyorum 2 gundur, pazartesi baslarım buyuk ıhtımalleİlk defa uyguladım ve hiç bilgim yokya konfor alanımın dışında hissediyorumsen nasılsın? İşe gidiyor musun dinleniyor musun bu süreçte? Çokça sorduk ama unuttum kusura bakma test yapacağın tarih neydi
Ben de boşluk bırakmadan değerlendirelim diye düşündüm ya ilk ilişki 36 saat sonra olmalı diye okuyunca tedirgin oldumartık elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet valla canımcım
İyiim canım, merakla bekliyorum bakalım
iyi şükür dört gözle sizden pozitif haber bekliyorumİyiim canım, merakla bekliyorum bakalımsen nasılsın
kızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mıbir mucizee canım benim 23 Eylül bat ben 30 gün sayıyorum hemen havaya girmemek için, bu yumurtlama sonrası 14 gün ayrıntısına girersek 17 Eylül oluyor çünkü. Ama hiçbir belirti yok ya, uyku var ama ben zaten uykuyu sevdiğim için onu belirti olarak kabul edemem bir de bu yumurtlama döneminde göğüslerim şişmiş ve acımakta başlamıştı şimdi o da yok, yumurtalar döneminde öyle olan var mı kızlar?
Ben bebek düşündüğümüz İlk ay öyle bi hata haptım erkenden yaptım testi çalar negatifkızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mıçok uzatma yaaaa meraktan çatlarım
sıkma canını hayırlısıyla tutmuştur inşallahBen bebek düşündüğümüz İlk ay öyle bi hata haptım erkenden yaptım testi çalar negatifo yüzden geçmesini beklerim canım, bi yandan çok umutluyum bi yandan aşırı umutsuzum İnan hissedemiyorum bile
Aminn canımm benımSohrab transferini olmuşsun sanırım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sıkıca tutunsun sana yavruşun
ah kuzum Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun, mutlu sonlarınız, yeni başlangıçlar olsun :))Sağol canım teşekkürler
Kizlar bugün randevum vardı gün aldım
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylüldoğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 günRabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım
geçmiş olsun kuzum, şimdi nasılsın? iyiyim kuzu okul başladı yoğunluk yorgunluk karışık gidiyoruz :))Merhaba canım, hoşbuldumm ben biraz hastalık sürecinden geçtim.Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çok teşekkürler canımah kuzum Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun, mutlu sonlarınız, yeni başlangıçlar olsun :))
Teşekkür ederim canım şükür iyiyim, toparladım.geçmiş olsun kuzum, şimdi nasılsın? iyiyim kuzu okul başladı yoğunluk yorgunluk karışık gidiyoruz :))
Mercimek ben de yiyemezdim. Kendini tiksindirmeden az az ye sende,azıcık da olsa vitamin almış olursunuz.Sonra sen vitaminsiz kalıcaksın.Sorma cnm doktorum taktı su sıralar ya protein alman lazim, sebze Yemen lazim.. Eşim de gaza geliyor ye ye diye başımın etini yiyor, cok şükür gelişimi güzel, bak bu akşam dedim hadi faydalı olsun mercimek yapayım, sogansiz salcasizcok fena oldu miğdem