Teşekkür ederim sorduğun için.
Gittim canım maalesef çok tuhaf bir Dr. a denk geldim.Bebek hakkında hiç bir bilgi vermedi.Tek söylediği suyu iyi.Virüs atlattım bebeğimi merak ettim dedim 5 dk. boyunca sorguya çekildim karantinadan kaçmışım gibi bi muamele gördüm.
Beni çok üzdü bu.Neden 20 gün boyunca karantinada değilmişiz yanındaki hemşireye söylüyor ben uzanmıştım.Tabi ben kalkıp çıkardım ama fevri davranmamak için kendimi çok frenliyorum n'apalım çocuğumuz için böylelerine katlanmak zorunda kalıyoruz.
Ben biz öyle biri değiliz bilinçliyiz dedim.Kovid geçiren gebeler vebalı gibi ben öyle hissettim.Bana sen herşeyi çok iyi biliyorsun ya diyo sırf kendimi savundum diye abuk subuk ithamlarına karşı.Baktım ama ultrason kağıdına kilosu güzel maşallah.Boyu mu biraz geride gibiydi 3,4 gün falan. Sırf ne olur ne olmaz diye devlette de girişim olsun diye gitmek istemiştim halbuki.Dün tetanoz aşımı da olmuştum 4,5 kilo almışım. Aile hekimim melek gibi bir Dr.çok ilgili keşke hep böyleleriyle karşılaşsak. Sen nasılsın? Kaç kilo aldın?