Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de mi çatlatma iğnesi vuruldun canım? Ben iğneyi 9 eylülde vuruldum. 8 ve 9 eylülde ilişki oldu. 10 ve 11de de olur. Bayılıp kalmazsak 😅

iğneden dolayı test pozitif çıkıyormuş bat günü yapın diyorlar. Ama bu durumda bat günüm ne zaman benim 😅 bir mucizee bir mucizee
Yok kız biz boşa atıyoruz :KK70: doğru canım öyle çıkıyomuş
senin daha yeni o zaman 14 gün bekliciz.
L Lalalala1 ile mi karıştırdım acep birinizin yakındı sankim:KK48:

Yok kız biz boşa atıyoruz :KK70: doğru canım öyle çıkıyomuş
senin daha yeni o zaman 14 gün bekliciz.
L Lalalala1 ile mi karıştırdım acep birinizin yakındı sankim:KK48:
İkimizin de başta yakındı L Lalalala1 ile ama benim işler değişti sonradan 😂 güzel haberlerinizi bekliyorum peşinize takılır gelirim inşallah 🤩

İlk defa uyguladım ve hiç bilgim yokya konfor alanımın dışında hissediyorum 😅 sen nasılsın? İşe gidiyor musun dinleniyor musun bu süreçte? Çokça sorduk ama unuttum kusura bakma test yapacağın tarih neydi 🤩🤩

Ben de boşluk bırakmadan değerlendirelim diye düşündüm ya ilk ilişki 36 saat sonra olmalı diye okuyunca tedirgin oldum 😅😬 artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi kısmet valla canımcım🙏🙏
Evdeyim canım, uzanıyorum 2 gundur, pazartesi baslarım buyuk ıhtımalle

İkimizin de başta yakındı L Lalalala1 ile ama benim işler değişti sonradan 😂 güzel haberlerinizi bekliyorum peşinize takılır gelirim inşallah 🤩
bir mucizee bir mucizee canım benim 23 Eylül bat ben 30 gün sayıyorum hemen havaya girmemek için, bu yumurtlama sonrası 14 gün ayrıntısına girersek 17 Eylül oluyor çünkü. Ama hiçbir belirti yok ya, uyku var ama ben zaten uykuyu sevdiğim için onu belirti olarak kabul edemem😂 bir de bu yumurtlama döneminde göğüslerim şişmiş ve acımakta başlamıştı şimdi o da yok, yumurtalar döneminde öyle olan var mı kızlar?

bir mucizee bir mucizee canım benim 23 Eylül bat ben 30 gün sayıyorum hemen havaya girmemek için, bu yumurtlama sonrası 14 gün ayrıntısına girersek 17 Eylül oluyor çünkü. Ama hiçbir belirti yok ya, uyku var ama ben zaten uykuyu sevdiğim için onu belirti olarak kabul edemem😂 bir de bu yumurtlama döneminde göğüslerim şişmiş ve acımakta başlamıştı şimdi o da yok, yumurtalar döneminde öyle olan var mı kızlar?
kızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mı :KK70: çok uzatma yaaaa meraktan çatlarım:rolleyes:

kızz gel şunu 20 eylül yapalım anlaşalım olmaz mı :KK70: çok uzatma yaaaa meraktan çatlarım:rolleyes:
Ben bebek düşündüğümüz İlk ay öyle bi hata haptım erkenden yaptım testi çalar negatif🥲 o yüzden geçmesini beklerim canım, bi yandan çok umutluyum bi yandan aşırı umutsuzum İnan hissedemiyorum bile😒

Ben bebek düşündüğümüz İlk ay öyle bi hata haptım erkenden yaptım testi çalar negatif🥲 o yüzden geçmesini beklerim canım, bi yandan çok umutluyum bi yandan aşırı umutsuzum İnan hissedemiyorum bile😒
sıkma canını hayırlısıyla tutmuştur inşallah

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım :anneadayı::anne:
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü 😁🤭
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
ah kuzum Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun, mutlu sonlarınız, yeni başlangıçlar olsun :))

Sohrab Sohrab kuzum hayırlı olsun, en güzeliyle gelsin, bebişin :)) aklımdan çıkmış yoğunluktan, gelince hemen girdim. kendine ve yeğenimize iyi bak :) seni seviyoruz :))

Sorma cnm doktorum taktı su sıralar ya protein alman lazim, sebze Yemen lazim.. Eşim de gaza geliyor ye ye diye başımın etini yiyor, cok şükür gelişimi güzel, bak bu akşam dedim hadi faydalı olsun mercimek yapayım, sogansiz salcasiz😀 cok fena oldu miğdem
Mercimek ben de yiyemezdim. Kendini tiksindirmeden az az ye sende,azıcık da olsa vitamin almış olursunuz.Sonra sen vitaminsiz kalıcaksın.🙂

X