Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sevindim.Gözün aydın, artık gerisi sende hiç stres yapmayacaksın dua edeceğiz bol bol bebeklerimiz önce Allah'a emanetler. Kendimizi önce buna şartlasak geriye o rahatlama geliyor.Allah ım bebeğini sana bağışlasın inş. İyi Dr. demişsin Vallahi buna 100 kere amin dicembenim bugün yaşadığımdan sonra.

Yaa bız doktorlardan daha iyi biliyoruz yeminle gözün aydın canım
Aman bunu deme adımız çok bilmişlere çıkıyor. Onlarda duygu gibi şeyler alınmış bence ben çoğunda bunu fark ediyorum.Buz gibi asık suratlar ve hep aşılayıcı konuşmalar.

Harikaaaaa Ya nasıl mutlu oldum Oh be ! Ne gerek var korkutmaya çok şükür aklı selim bir doktor denk gelmiş hayırlı olsun canım güzel devam etsin

Olur inşallah canım isimlerinizi aklımda tutamıyorum ama duamdasiniz. Eşime bile sürekli sizden bahsediyorum alıştı artık kuluptekiler mi diyor

Olur inşallah canım isimlerinizi aklımda tutamıyorum ama duamdasiniz. Eşime bile sürekli sizden bahsediyorum alıştı artık kuluptekiler mi diyor
Valla benimki de buradakileri baya iyi biliyor ama gördün mü bak şuydu buydu derken vakti gelince nasıl da gördün miniği öyle çok geriden de gelmiyormuş yani, sen hamilelik boyu stres hakkının yarıdan fazlasını başında kullandın diyeyim sana topiğimizin miniğini lütfen artık yormayalım annesi

Bugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
Çok şükür canım çok sevindim ben göreceğine emindim neredeyse sohrab doktorlardan daha iyi biliyor o ne derse o

Kızlar bende 17 ve 20 mm yumurta vardı iğne vurulduğumda yani ikinizinki de iyi bence telaş yapmayın inşallah olacağı vardır ve olur biz de çoook çok seviniriz L Lalalala1 karaca3443
Ya kuzucum ne güzel söyledin Ben de umutluyum ama çok da kaptırmak istemiyorum, geçen aylarda doktora falan gitmemiştik bir de kist vardı olmaz bu ay gözüyle bakıyordum ama bu ay doktora gidip yumurtayı görüp değerlendirince umutlandım. Umutlarımızın boşa çıkmaması dileğiyle

Bir de bu minnoşlar o yumurtalardan mı oldu yani???

Sen yine iyi dayanmışsın valla ben açardım agzimi var böyle sorunlu insanlar malesef, rabbim iyilerle karşılaştırsin canimm.. kilosu suyu iyiyse, boyunda 3 4 gun sorun değil canim makinadan makinaya fark yaratıyor bu ölçümler zaten.. sende az kilo.almissin Ne güzel.. bende 6.5 kilo almışım, son zamanlarda iştahım çok acıktı.. O ara arttı birden..simde tekrar dikkat ediyorum

Evet canım yaa senin yazdıklarını da okudum geçmiş olsun. Bebisleri büyütüp kadın doğum doktoru yapalım bari de bizden sonraki nesiller rahat etsin

Teşekkür ederiz teyzesi. Valla erken öğrenebilmek için adete altı gün kala test yapmaya başladım bes gün kala çizgiyi gördüm iki gün sonra kan verdim hemen ignelere başladım. İgnelere erken başlamak iyi oldu ama bu sefer de zman gecmiyor ve yeri hafta dolana kadar ömründen ömür gidiyor insanın:) inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi hemen unutuluyor bak dün neydim bugün ne oldum Allah'a şükürler olsun

Hadi bakalım inşallah bu günlerin sonu sonsuz mutluluk olur da unutur gidersin yeter ki ikiniz de sağlıklı olun

Bende öyleyim cnm bizim kızlar var ya diyorumhatta geçen gün Katre-i Matemm bebeğine kavuştu ya ilk bebeğimiz oldu dedim, kim hayırdır diyor

Evet biraz cevap verince çok bilmiş oldum onlar ne derse kuzu gibi susalım istiyorlar.Benim daha önce şikayet etmişliğim var.Hak ederse ederiz ne yapalım gebelikten dolayı herhalde uğraşacak gücümüz daha az.Alışverişe başladın mı? Ben bugün biraz yaptım, moral oldu.Benim de bu ara iştahım açık sana yetişirim canım bikaç haftayaBelki de makineden kaynaklı olabilir diye düşündüm takmayacağım inş. farkı kapatır yada benim tam tersim toparlak dolgun bi kız olur.Önce sağlığı tabi ama ay inş. öyle olmaz ama ya annesine çeksin.

Peki bişey sorucam ama gülme, ben 64le hamile kaldım, 62 ye düştüm, kilo hesaplaması olarak 64 mu dicem 62 mi? 2 kilo cok onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…