Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de görmedi tahmin ettim ama olsun
Seni de mi görmedim ben bugünlerde şaşkın oldum galiba heyecanıma verin
Kanı belki bugün ya da yarın eşim gidelim diyor veririm belki iki gün arayla salı günü de doktor randevumla taçlandırırım belki

Kızlar hiç belirtisi olmadan hamile kalan var mı ya? Bir önceki gebeliğimde göğüslerim şişmişti ama şimdi öyle bir şey de yok kendimi dinleyince hiçbir belirti bulamıyorum. Belirtiler olursa da bata kaç gün kala olur? Ya da sizde nasıl oldu?

Bende merak ediyorum sağlıklı bir hamilelik yaşamadım daha canım ama şuan varsa eğer adet olacak gibi arada Ağrı batma göğüs şişliği ve göğüs ucunda halkalanma var şuan . Battan 2 gün geçti şua

Benim arkadaşım var. Sıfır belirti sıfır batma sıfır akıntı asla hiçbir belirtisi olmadı sadece adet tarihi geçince uyku hali olmuştu.

Benimki suni sancı ile oldu inşallah 6 ay beklemem bende duymuştum rahim temizlendihi için hemen olur diye ama biz o eski kadınlar değiliz maalesef çürük çıktık hormonlu

Yok kuzum tahmin ettim hiç önemli değil sen iyi ol da

Merhaba canım , senle konuşmuştuk hatırlıyorsan . Düşüğü ne zaman yaşamıştın ? Ve korunmayı ne zaman bıraktın ? Aklım fikrim sadece bebek fikrinde . Baktığım her yerde bebek görüyorum 1 anormal 1 de 4 gün gecikmeli iki adet dönemi yaşadım .

Canım Mayıs 3 kürtaj Haziran 2 ilk adet bu dönem arası korunduk sonra bıraktık.2 adet dönemi geçti henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…