Bizde ondan şüphe ediyoruz çünkü baya girişteydi filmde gözüken bileSüper habeeer maşşallah fıstığım daha ne olsundemek ki o yapışıklıktan gidemedi spermler bu sefer inşallah yumoşlarına kavuşacaklarrr sonra gelsin bebişler
Amin aminHadi inşallah daha güzel haberler de alırsınız eşiniz ve siz hangi aşıdan oldunuz biontech mi sinovac mi
Hayırlı ve tez zamanda inşallahEylülde olursa çok duygulanırım geçen Eylül de hamile kalmıştımbakalım ne zaman nasip olacak
Amin insallah amin.. Tabiki onlar bizim için hep özel olcakAllah bunu sağ ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin yeterkibu hüzün bizle hep olacak nede olsa önceki yavrularımızı aklımızdan veya gönlümüzden silmeyeceğimiz için ama olsun
Hayırlısı olsun inşallah canımValla artık hangi aysa sağlıkla gelsin de ben elimden geleni yaptım geriye bir tek benim hormon testim kaldı o da bu adette veririm başka elimden gelen bişey yok gerisi Rabbimin takdiri olacak
Amin amin inşallahHayırlısı olsun inşallah canıminşallah sonuçların da temiz çıkar
Ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın inşallahBen betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildimsonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu
Yumurtlama takibi yapmış miydin canım?Ben betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildimsonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu
Önemli olan 2 gunde en az %60 70 artis sağlıkla artsın inşallahBen betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildimsonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu
30 a gireceğim 2 ay sonraİnşallah tez vakitte hepimize canım28 yaşımdayım, 3 sene olacak 1 ay sonra sen?
Olur canım inşallah daha dayulselir daha tazecik minik sabret 1 haftaya 1000 de geçer inşallahBen betaya baktırdım vala o kadar kalabalıktı Kİ acil 3 saate anca kan verebildimsonuç 52 çıktı yani hiç daha 1000 görmedim çok mu aceleciyim . Normal midir adetim geçeli 3 gün olmuş oldu
Muhtemelen 4 haftanın başı diye hcg sıkalasında ona göre doğru gibi bakalımAyy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın inşallahgeç yumurtlama dır belki ondan daha çok yenidir binler on binleri de görürsün inşallah canm
Kız meraktan çatlattın ya bizi
Bi ya da 2 Ağustos gibi olması lazımYumurtlama takibi yapmış miydin canım?
aynen bende onun derdine düşmeye başladımÖnemli olan 2 gunde en az %60 70 artis sağlıkla artsın inşallah
amiiiiiiiiiiiiinOlur canım inşallah daha dayulselir daha tazecik minik sabret 1 haftaya 1000 de geçer inşallah
Canım köydeyim internetim çok az çekiyor, negatif çıktı anlayamadım, ama ben hamile gibi hissediyorumMammamia2 guzuummm nerelerdesin kız senin için girdim baktım yaptın mı diye, hadi hayırlı sonuçlar ver bize
Ya bence hamileyim kuzumYok yok pozitif
Canım testi yapmadan 2 saat önce su içme en az iki saat beklemiş idrarınla dene bence . Daha yeniyse ondan belli değildir negatiftir Yani. Herşeyi hayırlısı ama umutsuz olmak da yokKızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktıama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Canım belkide akşam yaptın diye çıkmamıştr sen kendinden eminsin insallah kalbimden geçen olurKızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktıama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??