Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bütün cümlelerine kocaman inşallah

düşük sonrası bebeğin bir ayagı içerde kalmıstır derler
doktorların dediği gibi eger ay olarak buyuk bır gebelık degılse ıkıncı aydan sonra planlanabiliyor
Anlamadım kız büyük bir gebelik değil ise bebeğin ayağı içerde kalmış ne demek birde düşük sonrası

bakalım artık inşallah

oooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninle

yaaaa bi yap gari gıııızzzz
Canım mesajını görmedim özür dilerim dualar hepimizle inşallah her şey gönlümüzce olur kalbin kırılmasın hepimiz aynı dualar için tanımadığım insanlara gelecek evlatlara duacıyız umarım her şey çok güzel olur belki bir gün mucizelerle birlikte buluşma bile olabilir

Anlamadım kız büyük bir gebelik değil ise bebeğin ayağı içerde kalmış ne demek birde düşük sonrası
mecazı anlamda dedım dusuk sonrası hormanlar yenıden gebelık ısteyebılır dıye buyukler soylermıs koylerde falan
denemeye devam et dıye

kürtaj olacak kadar buyuk bır gebelıkse ıkı ay yeterli
yok suni doğumla kaybedilen bir dusukse o zaman 6 ay gecmesi gerek anlamında buyuk gebelık kullandım

Bence mesajini görmemiştir canım heyecandan madamseker
hımmm evet görmemiş taze anne
kürtaj sonrası gebelik çabuk olur derler ya ondan dedi heralde :)
ayyy tamm geçti kalbim
yaaa ne kadar güzel olur hepimizin sağlıklı gebelikleri bebekleri olur inşallah
kan ne zaman baktırcaksın

düşük sonrası bebeğin bir ayagı içerde kalmıstır derler
doktorların dediği gibi eger ay olarak buyuk bır gebelık degılse ıkıncı aydan sonra planlanabiliyor
Evet öyle diyorlar vücut gebeliğe daha hazır olduğu içinmiş. Bazı doktor yazılarında da okumuştum. Ama herkes için de geçerli olmuyor inşallah biz de hemen kalırız sağlıklı bir şekilde tabi...

bende bır buyudugumden duymustum
hatta tup bebek oncesi hamıle kalanlar kafa rahatladıgı ıcın kalabılıyor
ya da bazıları tup bebekten hemen sonra kalıyor
hem kafa rahatlıyor en azından bır sonrakı tedavıye kadar
hem de ılaçlar vucuttan atılması uzun surudugu ıcın galıba

Amin inşallah canım herkesin sağlıklı bir gebeliği olur

Anladım evet canım kuck ise 3 ay adet gor bence ne olur ne olmaz tabi benim doktorumda Büşra demişti korunma devam et dedi ama iyine düşük oldu , inşallah bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…