Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş sende yapta test sevinelim mi artık 😅

evet artık burdasın 🙃 köy işleri bitince öyle oluyo daha iyi takip ediliyor grup herkesin mutlu haberini alalım bu ay inşallah🙏🏻

Amin aminnnn aminnnn 🌸🙏🏻 Bu korku zor gidecek gibi hayırlısı rahatlamaya çalışıyorum 🙏🏻

4 kimyasal 1 dış gebelik ve dış gebelikten dolsyıkürtaj oldum bu 3. Regl olacaktı inşallah gelmez gelmemeye devam eder 🙏🏻☘️ İnşallah gerek kalmaz canım 🙃

Bizede böyle günler denk gelsin umarımmmmm 💃🏻 Sağlıkla gör bebişini. 🌸
Bütün cümlelerine kocaman inşallah:dua::KK68:

düşük sonrası bebeğin bir ayagı içerde kalmıstır derler
doktorların dediği gibi eger ay olarak buyuk bır gebelık degılse ıkıncı aydan sonra planlanabiliyor
Anlamadım kız büyük bir gebelik değil ise bebeğin ayağı içerde kalmış ne demek birde düşük sonrası 🤦🤷🏻

T

Kan testi verdiniz mi. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏

Hepimiz merakta kaldık bereketli oldu bu ay😍

Kalp duyulmasa da doktor görüyor yani bebek olunca içindeki yapılaşmalar önceden belli oluyormus embriyo görünmese de ondan embriyo anlayabiliyoruz demişti.
karaca3443 karaca3443 benim o şiddetli bel karın ağrılarım üstüne bir de baş dönmesi geçti. Perşembe randevu almıştım gittiğimde catlmaadan sonraki 9.gun olacak doktora beta da bakarmisiniz dicem 9.gun olduğunu falan da dicem bakalım ne dicek.
bakalım artık inşallah :dua:

oooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninle:KK68:

yaaaa bi yap gari gıııızzzz :KK70:
Canım mesajını görmedim özür dilerim 🙈🌸 dualar hepimizle inşallah her şey gönlümüzce olur kalbin kırılmasın hepimiz aynı dualar için tanımadığım insanlara gelecek evlatlara duacıyız 🥰 umarım her şey çok güzel olur belki bir gün mucizelerle birlikte buluşma bile olabilir ☘️

Anlamadım kız büyük bir gebelik değil ise bebeğin ayağı içerde kalmış ne demek birde düşük sonrası 🤦🤷🏻
mecazı anlamda dedım dusuk sonrası hormanlar yenıden gebelık ısteyebılır dıye buyukler soylermıs koylerde falan
denemeye devam et dıye

kürtaj olacak kadar buyuk bır gebelıkse ıkı ay yeterli
yok suni doğumla kaybedilen bir dusukse o zaman 6 ay gecmesi gerek anlamında buyuk gebelık kullandım

Bence mesajini görmemiştir canım heyecandan 🤗 madamseker madamseker
hımmm evet görmemiş taze anne:KK37:
kürtaj sonrası gebelik çabuk olur derler ya ondan dedi heralde :)
Canım mesajını görmedim özür dilerim 🙈🌸 dualar hepimizle inşallah her şey gönlümüzce olur kalbin kırılmasın hepimiz aynı dualar için tanımadığım insanlara gelecek evlatlara duacıyız 🥰 umarım her şey çok güzel olur belki bir gün mucizelerle birlikte buluşma bile olabilir ☘️
ayyy tamm geçti kalbim :KK73:
yaaa ne kadar güzel olur hepimizin sağlıklı gebelikleri bebekleri olur inşallah
kan ne zaman baktırcaksın:KK51:

düşük sonrası bebeğin bir ayagı içerde kalmıstır derler
doktorların dediği gibi eger ay olarak buyuk bır gebelık degılse ıkıncı aydan sonra planlanabiliyor
Evet öyle diyorlar vücut gebeliğe daha hazır olduğu içinmiş. Bazı doktor yazılarında da okumuştum. Ama herkes için de geçerli olmuyor inşallah biz de hemen kalırız sağlıklı bir şekilde tabi...

Evet öyle diyorlar vücut gebeliğe daha hazır olduğu içinmiş. Bazı doktor yazılarında da okumuştum. Ama herkes için de geçerli olmuyor inşallah biz de hemen kalırız sağlıklı bir şekilde tabi...

bende bır buyudugumden duymustum
hatta tup bebek oncesi hamıle kalanlar kafa rahatladıgı ıcın kalabılıyor
ya da bazıları tup bebekten hemen sonra kalıyor
hem kafa rahatlıyor en azından bır sonrakı tedavıye kadar
hem de ılaçlar vucuttan atılması uzun surudugu ıcın galıba

hımmm evet görmemiş taze anne:KK37:

kürtaj sonrası gebelik çabuk olur derler ya ondan dedi heralde :)

ayyy tamm geçti kalbim :KK73:
yaaa ne kadar güzel olur hepimizin sağlıklı gebelikleri bebekleri olur inşallah

kan ne zaman baktırcaksın:KK51:
Amin inşallah canım 🤗❤️🙏 herkesin sağlıklı bir gebeliği olur 🙏☺️

mecazı anlamda dedım dusuk sonrası hormanlar yenıden gebelık ısteyebılır dıye buyukler soylermıs koylerde falan
denemeye devam et dıye

kürtaj olacak kadar buyuk bır gebelıkse ıkı ay yeterli
yok suni doğumla kaybedilen bir dusukse o zaman 6 ay gecmesi gerek anlamında buyuk gebelık kullandım
Anladım 🤦evet canım kuck ise 3 ay adet gor bence ne olur ne olmaz 🤷🏻 tabi benim doktorumda Büşra demişti korunma devam et dedi ama iyine düşük oldu , inşallah bu sefer sağlıklı gebelik yaşarsın🤲🤗🙏

X