Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi

Canım senin histeroskopi eşinin testi derken maşallah çok güzel ilerliyor her şey. Önümüzdeki ay için umutluyum senin için

Canım senin histeroskopi eşinin testi derken maşallah çok güzel ilerliyor her şey. Önümüzdeki ay için umutluyum senin için
Ben umut etmekten bile korkar oldum son çatlatma iğnesi ile olandan çok umutlu olunca ama nasip bakalım

Maşallah canım, en yakın sürede güzel haber almak dileğiyle

Ooooh iki tarafta missss yani şuan bak en son ekim başı dedik hadi bakam

Benim aynı aya denk gelmişti cnm, kizimda da oğlumda da aynı aya denk geldi, insanın bi yani mutlu bi yani hüzünlü oluyor..
Allah bunu sağ ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin yeterki bu hüzün bizle hep olacak nede olsa önceki yavrularımızı aklımızdan veya gönlümüzden silmeyeceğimiz için ama olsun

Süper habeeer maşşallah fıstığım daha ne olsun demek ki o yapışıklıktan gidemedi spermler bu sefer inşallah yumoşlarına kavuşacaklarrr sonra gelsin bebişler

Hadi inşallah daha güzel haberler de alırsınız eşiniz ve siz hangi aşıdan oldunuz biontech mi sinovac mi

Çok sevindim canım eşin için de senin için de insalalh Eylül ayı bereketli olur
Valla artık hangi aysa sağlıkla gelsin de ben elimden geleni yaptım geriye bir tek benim hormon testim kaldı o da bu adette veririm başka elimden gelen bişey yok gerisi Rabbimin takdiri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…