- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Ben ikiz olduğu için erken öğrendim ama sohrab 13.gün falan diyordu sanki kuzum. Bende de 2 gende heterozigot var ama kan sulandırıcı başlamadı kanamayı arttırır dedi 3.aydan sonra başlarız dedi. Tabi sende kanama olmazsa başlar belki. Çok erken yapmana gerek yok benceKızlar çatlama gününden sonra kanda kaçıncı günde gebelik belli olur? Ben aslında bat tarihine kadar test yapmayı planlamıyorum ama heterozigot mutasyon var bende. Şu an bir şey kullanmıyorum gebelikte başlıcaz dedi doktorum. Sizce eğer gebelik olursa erken öğrenmek faydalı mı olur? Ciddi bir pıhtılaşma yokmuş ama bilemedim ne yapmalıyım sizce?
Sanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklıvalla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspini
Teşekkür ederim canımBen ikiz olduğu için erken öğrendim ama sohrab 13.gün falan diyordu sanki kuzum. Bende de 2 gende heterozigot var ama kan sulandırıcı başlamadı kanamayı arttırır dedi 3.aydan sonra başlarız dedi. Tabi sende kanama olmazsa başlar belki. Çok erken yapmana gerek yok bence
Ne demek canımSanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklı
Teşekkür ederim canım
hımmm öyle mi ben bilmiyordu mvalla kuuzm 4g/5g de öyle bi karar verildiğini. Ama tabiki kanamalı gebeliklerde riskli. Ben histreskopi oldum mesela drum o sıra bırkatırdı 3 gün öncesinden. Drunu dinle sen içme o zaman. Ama testini aynen erkenden yaptır kuzumSanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklı
Teşekkür ederim canım
Ayy yap hadi çatlattın bizi burda ne sabır varmış arkadaşTest aldım kuzum yapacam bugün inşallah, yaa öyle deme inşallah Bi anda güzel haberi vereceksin sende kuzum ben salmıştım biraz biliyorsun, salma etkisi diyorum ama
kanda daha erken çıkar tabi 8 gün sanırsam yanlışda olabilirim14. Gün eğer varsa evdeki testte çıkmaz mı canım ya kanda daha önce belli olmalı
Tamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/
kızlar ben de de pıhtılaşma var iki genn mthfr heterezigot 4g4g homozigotvalla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspini
Rabbim inşallah o küçük meleğe güç kuvvet verir sana rahmine tutunur seni bırakmaz inşallahKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz
Ooof offf
Csnim sonuç ?Test aldım kuzum yapacam bugün inşallah, yaa öyle deme inşallah Bi anda güzel haberi vereceksin sende kuzum ben salmıştım biraz biliyorsun, salma etkisi diyorum ama
Ay çok net çizgiiii çok sevindim kuzuuummm inşallah sağlıklı bebiştir anneciğini hiç üzmeden sağlıkla doğar
Ay hadi kız bekliyorum senden de inşallahhhh bebiştirrrGöğüslerde ekstra şişlik var mı bendeki en büyük belirti o oluyor genelde
Ayyynenn çok saçma bi muhabbet olmuş hepsini okuyamadım da inşallah kısa sürelidir
Kız kim banlandi demeyin @sohrapValla ben hiç anlamıyorum bu banlanma işlerinden
Kan testi verdiniz mi. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz
Ooof offf
Hepimiz merakta kaldık bereketli oldu bu ayKuzum inşallah güzel haberi patlatırım bizde yaasenin bat neydi? Geçti mi yani?
Kalp duyulmasa da doktor görüyor yani bebek olunca içindeki yapılaşmalar önceden belli oluyormus embriyo görünmese de ondan embriyo anlayabiliyoruz demişti.haftaya salı ya da çarşamba diye düşünüyorum. Salı gün 6+1 olacak. Kalp duyulmaz ama en azından bebe görünür herhalde değil mi
Doktorunuza güvenmek lazım. Kaş yaparken göz cikarmayalimSanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklı
Teşekkür ederim canım
Kafamızı boşaltacak meşgalelerle oyalanmalı bence geçen sefer uyuyamamıştım ama uyumuşum bu gece şükürBiz malesef artık diğerleri gibi hiç korku yaşamadan atlatamayacağız bu süreci belli hep temkinli olacağız Rabbim inşallah sonunda sağlıkla nasip eder de doya doya yaşarız mutluluğumuzuyoksa sağlıkla kucağa almadan hep bir şüphe
İnş güzel sonuçlanacakEvet evet hem aşı oluyorum hem histeroskopi de tam girişte çok az bir yapışıklık vardı açtım dedi sormayı unutup sonra özellikle gittim başka gün sordum bu ay korun rahim toparlansın hem enfeksiyon kapma dedi
Ya ne güzel dualar bunlar kalbinden öpüyorumRabbim inşallah o küçük meleğe güç kuvvet verir sana rahmine tutunur seni bırakmaz inşallahiçini yüreğini ferah tut canım bekle bir hafta daha Beta yükselsin . O zamana kadar ağır iş yapma ilişkiye girme stres yapma kendini üşütme vantilatör klima karsisinda tabi olacağı varsa olur kısmet işi Rabb'im bilir üzme canını inşallah mutluluğun kısa sürmez devam eder 9 ay Rabb'im büyük o mucizeyi taşıma güç kuvvet sağlık versin inşallah
Kan testi vermedim eşim verelim diye ısrar ediyo bana kalsa haftaya salı doktor randevum vardı zaten o zamana bırakacağım ama belli olmazT
Kan testi verdiniz mi. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Hepimiz merakta kaldık bereketli oldu bu ay
Kalp duyulmasa da doktor görüyor yani bebek olunca içindeki yapılaşmalar önceden belli oluyormus embriyo görünmese de ondan embriyo anlayabiliyoruz demişti.
karaca3443 benim o şiddetli bel karın ağrılarım üstüne bir de baş dönmesi geçti. Perşembe randevu almıştım gittiğimde catlmaadan sonraki 9.gun olacak doktora beta da bakarmisiniz dicem 9.gun olduğunu falan da dicem bakalım ne dicek.
bana cevap vermedin kalbim kırıldıİnş güzel sonuçlanacak
Ay aynen hergün dışarda olup bi test almaz mı insan yarıldık buradaValla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olurvalla inşallah artık yaa
Aynen öyle, kese gördüm daha önce ya ondan hevesimi aldımTamam kuzum haklısın bize keseler yetmiyor sağlıklı bebiş görmek istiyoruz artıkinşallah gönlüne göre olur bebişi de görürsünüz
Ya ne güzel dualar bunlar kalbinden öpüyoruminşallah kuzum dikkat etmeye çalışacağım inş rabbim o nefesi verecektir Allah’ın izniyle