İnşallah tez vakitte hepimize canım 28 yaşımdayım, 3 sene olacak 1 ay sonra sen?Gebelik haberini bekliyorum. Kaç yaşındasın , kaç senelik evlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tez vakitte hepimize canım 28 yaşımdayım, 3 sene olacak 1 ay sonra sen?Gebelik haberini bekliyorum. Kaç yaşındasın , kaç senelik evlisin
Canım senin histeroskopi eşinin testi derken maşallah çok güzel ilerliyor her şey. Önümüzdeki ay için umutluyum senin içinKızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi
Ben umut etmekten bile korkar oldum son çatlatma iğnesi ile olandan çok umutlu olunca ama nasip bakalımCanım senin histeroskopi eşinin testi derken maşallah çok güzel ilerliyor her şey. Önümüzdeki ay için umutluyum senin için
Maşallah canım, en yakın sürede güzel haber almak dileğiyleKızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi
Amin inaşallah hepimizin gönlünden geçen olsunMaşallah canım, en yakın sürede güzel haber almak dileğiyle
Ooooh iki tarafta missss yani şuan bak en son ekim başı dedik hadi bakamKızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi
Eylülde olursa çok duygulanırım geçen Eylül de hamile kalmıştım bakalım ne zaman nasip olacakOoooh iki tarafta missss yani şuan bak en son ekim başı dedik hadi bakam
Benim aynı aya denk gelmişti cnm, kizimda da oğlumda da aynı aya denk geldi, insanın bi yani mutlu bi yani hüzünlü oluyor..Eylülde olursa çok duygulanırım geçen Eylül de hamile kalmıştım bakalım ne zaman nasip olacak
Geride kalanın yerine bir kuş kondurmuş Rabbim mutlu ol sadece ki minnoş da mutlu olsun annesiBenim aynı aya denk gelmişti cnm, kizimda da oğlumda da aynı aya denk geldi, insanın bi yani mutlu bi yani hüzünlü oluyor..
Ya ne güzel dedin cok şükür cnm cok şükür.. Rabbim bu kez saglikla kucagima almayi nasip etsin inşallah..Geride kalanın yerine bir kuş kondurmuş Rabbim mutlu ol sadece ki minnoş da mutlu olsun annesi
İnnnşallah bak çok rahat ol o zaman nasıl çabuk gelecek benim de nasip olursa kürtaj olduğum ayda doğum olacak 21 nisandaydı, doğum 18 nisan görünüyorEylülde olursa çok duygulanırım geçen Eylül de hamile kalmıştım bakalım ne zaman nasip olacak
Allah bunu sağ ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin yeterki bu hüzün bizle hep olacak nede olsa önceki yavrularımızı aklımızdan veya gönlümüzden silmeyeceğimiz için ama olsunBenim aynı aya denk gelmişti cnm, kizimda da oğlumda da aynı aya denk geldi, insanın bi yani mutlu bi yani hüzünlü oluyor..
Bu kez rahatım aslında geçen ay da rahattım nasip Ayyy minik kuş sağlıkla gelsin yaa bahar böceğiİnnnşallah bak çok rahat ol o zaman nasıl çabuk gelecek benim de nasip olursa kürtaj olduğum ayda doğum olacak 21 nisandaydı, doğum 18 nisan görünüyor
Çok sevindim canım eşin için de senin için de insalalh Eylül ayı bereketli olurEylülde olursa çok duygulanırım geçen Eylül de hamile kalmıştım bakalım ne zaman nasip olacak
Süper habeeer maşşallah fıstığım daha ne olsun demek ki o yapışıklıktan gidemedi spermler bu sefer inşallah yumoşlarına kavuşacaklarrr sonra gelsin bebişlerKızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi
Olur Allah'ın izniyle amin teyzesi inşallahBu kez rahatım aslında geçen ay da rahattım nasip Ayyy minik kuş sağlıkla gelsin yaa bahar böceği
Hadi inşallah daha güzel haberler de alırsınız eşiniz ve siz hangi aşıdan oldunuz biontech mi sinovac miKızlar size tek tek dönemedim çünkü bugün de eşim için gittik doktoramalum 2 doz aşısını da olmuştu baya önce, öncesinde de ileri hareketli %32 civarı bişeydi acaba dedik aşı ile iyice düştü mü bakalım bilelim diye test verdi ama o süreçte sürekli sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi aldı bugün sperm 136 milyon, ileri hareketli %48 çıktı sayı da ileri hareketli de artmış şükür bu da aklımızdan silindi
Valla artık hangi aysa sağlıkla gelsin de ben elimden geleni yaptım geriye bir tek benim hormon testim kaldı o da bu adette veririm başka elimden gelen bişey yok gerisi Rabbimin takdiri olacakÇok sevindim canım eşin için de senin için de insalalh Eylül ayı bereketli olur