Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum haklısın bize keseler yetmiyor sağlıklı bebiş görmek istiyoruz artık inşallah gönlüne göre olur bebişi de görürsünüz

Yaa inşallah gelmez kuzum beee
Bekliyoruz gibi kuzum içimde korku kaygı, mutluluk hepsi birbirine girmiş durumda Bi öğreneydim
İnş sende yapta test sevinelim mi artık
evet artık burdasın köy işleri bitince öyle oluyo daha iyi takip ediliyor grup herkesin mutlu haberini alalım bu ay inşallah
inşallah gönlündekini nasip eder Rabbim Bebiş olsun da bekleriz salıya kadar napalım
Amin aminnnn aminnnn Bu korku zor gidecek gibi hayırlısı rahatlamaya çalışıyorum
4 kimyasal 1 dış gebelik ve dış gebelikten dolsyıkürtaj oldum bu 3. Regl olacaktı inşallah gelmez gelmemeye devam eder İnşallah gerek kalmaz canım
Bizede böyle günler denk gelsin umarımmmmm Sağlıkla gör bebişini.

Valla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olur valla inşallah artık yaa
Benim gibi bu bata kadar öyleydim ama şimdi pek merak etmemeye gayret ediyorum belki yine düşerse korkusundan sevinmemekte çalışıyorum

Benim gibi bu bata kadar öyleydim ama şimdi pek merak etmemeye gayret ediyorum belki yine düşerse korkusundan sevinmemekte çalışıyorum
Biz malesef artık diğerleri gibi hiç korku yaşamadan atlatamayacağız bu süreci belli hep temkinli olacağız Rabbim inşallah sonunda sağlıkla nasip eder de doya doya yaşarız mutluluğumuzuyoksa sağlıkla kucağa almadan hep bir şüphe

Boş olmasaydı yaa aşı mı oluyorsun kuzum ondan mıydı?
Evet evet hem aşı oluyorum hem histeroskopi de tam girişte çok az bir yapışıklık vardı açtım dedi sormayı unutup sonra özellikle gittim başka gün sordum bu ay korun rahim toparlansın hem enfeksiyon kapma dedi

Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor

Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
Test aldım kuzum yapacam bugün inşallah, yaa öyle deme inşallah Bi anda güzel haberi vereceksin sende kuzum ben salmıştım biraz biliyorsun, salma etkisi diyorum ama

Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor

Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
Test aldım kuzum yapacam bugün inşallah, yaa öyle deme inşallah Bi anda güzel haberi vereceksin sende kuzum ben salmıştım biraz biliyorsun, salma etkisi diyorum ama

Kızlar çatlama gününden sonra kanda kaçıncı günde gebelik belli olur? Ben aslında bat tarihine kadar test yapmayı planlamıyorum ama heterozigot mutasyon var bende. Şu an bir şey kullanmıyorum gebelikte başlıcaz dedi doktorum. Sizce eğer gebelik olursa erken öğrenmek faydalı mı olur? Ciddi bir pıhtılaşma yokmuş ama bilemedim ne yapmalıyım sizce?

Evet doğru kuzum haklısın o zaman sizin sohrabla bir olucak dimiiii ay çok heyecanlı onunda hep içine aynı anda hamile kalıcaksınız diye doğuyordu

baskı team e hadi mami Mammamia2
14.gün belli olur canım

Canım, selam seninle aynı durumdayız . Benim dokotrum riskli gebelik uzmanı ayrıca. Bana battn 2 gün önce gebelik testini yap öğrenir öğrenmez randevusuz dahi olsa gel iğneye başlıycaz dedi. Renglnn gecikmesini beklersen geç kalmış sayılırız dedi. Ayrıca bana coraspin kullandırıyor şuan. Erken öğrenmek tabiki faydalıdır. Ciddi olsun olmasın sonuçda bir risk teşkil ediyor bizler için.

Tamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/

Tamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/
valla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…