- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Tamam kuzum haklısın bize keseler yetmiyor sağlıklı bebiş görmek istiyoruz artıkYok canım kese görmesemde oluryani evet bebeği gördüm kalbi atmaya başlamış desin yeter. Dinlemesek de olur hemen. Ki dinleteyim dese ben istemem burda çok okudum küçükken zararlı diye. Gönlüm el vermez. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
İnş sende yapta test sevinelim mi artıkYaa inşallah gelmez kuzum beee
Bekliyoruz gibi kuzum içimde korku kaygı, mutluluk hepsi birbirine girmiş durumdaBi öğreneydim
evet artık burdasınSonunda birinin haberini anında yakaladımbu korku ve telaşların çok çok normal ama bence elinden geldiğince mutlu olmaya odaklan bak mis gibi çizgiyi gördün inşallah sağlıkla bebeğin kalp atışını duyup kucağına aldığını da gösterir Rabbim
Amin aminnnn aminnnninşallah gönlündekini nasip eder Rabbim Bebiş olsun da bekleriz salıya kadar napalım
4 kimyasal 1 dış gebelik ve dış gebelikten dolsyıkürtaj oldum bu 3. Regl olacaktı inşallah gelmez gelmemeye devam ederTebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallahkaç kez kimyasal yaşadınız? Dış gebelik de geçirdiniz mi? Pıhtılaşma sorunu yoksa eğer hsg çekilmediyseniz bir baktırın derim. Döllenme oluşup tutundurmayan bir sorun varsa öğrenmiş olursunuz. Tabiki bunlara ihtiyaç kalmaz ve sağlıkla ilerler umarım
Bizede böyle günler denk gelsin umarımmmmmYok canım kese görmesemde oluryani evet bebeği gördüm kalbi atmaya başlamış desin yeter. Dinlemesek de olur hemen. Ki dinleteyim dese ben istemem burda çok okudum küçükken zararlı diye. Gönlüm el vermez. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Benim gibiValla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olurvalla inşallah artık yaa
Bu ay boş hele bi adet olayım ondan sonra ilk deneme bakalım ne olurValla ya bi test yapsın artık çatladık burdaKız o ne biçim laf öyle bir şey olmayacak rahim mis gibi hazır inşallah bu ay geliyor bebişşşş çok çok çok amiiiiin
Biz malesef artık diğerleri gibi hiç korku yaşamadan atlatamayacağız bu süreci belli hep temkinli olacağız Rabbim inşallah sonunda sağlıkla nasip eder de doya doya yaşarız mutluluğumuzuBenim gibibu bata kadar öyleydim ama şimdi pek merak etmemeye gayret ediyorum belki yine düşerse korkusundan sevinmemekte çalışıyorum
Boş olmasaydı yaa aşı mı oluyorsun kuzum ondan mıydı?Bu ay boş hele bi adet olayım ondan sonra ilk deneme bakalım ne olur
Evet evet hem aşı oluyorum hem histeroskopi de tam girişte çok az bir yapışıklık vardı açtım dedi sormayı unutup sonra özellikle gittim başka gün sordum bu ay korun rahim toparlansın hem enfeksiyon kapma dediBoş olmasaydı yaa aşı mı oluyorsun kuzum ondan mıydı?
Test aldım yapacam bugünoooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninle
yaaaa bi yap gari gıııızzzz
Çok heyecanlı hemen paylaşın bizimle deTest aldım yapacam bugün
Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
çatlarımTest aldım yapacam bugün
Evet doğru kuzum haklısın o zaman sizin sohrabla bir olucak dimiiii ay çok heyecanlı onunda hep içine aynı anda hamile kalıcaksınız diye doğuyorduEvet evet hem aşı oluyorum hem histeroskopi de tam girişte çok az bir yapışıklık vardı açtım dedi sormayı unutup sonra özellikle gittim başka gün sordum bu ay korun rahim toparlansın hem enfeksiyon kapma dedi
baskı team
14.gün belli olur canımKızlar çatlama gününden sonra kanda kaçıncı günde gebelik belli olur? Ben aslında bat tarihine kadar test yapmayı planlamıyorum ama heterozigot mutasyon var bende. Şu an bir şey kullanmıyorum gebelikte başlıcaz dedi doktorum. Sizce eğer gebelik olursa erken öğrenmek faydalı mı olur? Ciddi bir pıhtılaşma yokmuş ama bilemedim ne yapmalıyım sizce?
14. Gün eğer varsa evdeki testte çıkmaz mı canım ya kanda daha önce belli olmalı
Canım, selam seninle aynı durumdayız . Benim dokotrum riskli gebelik uzmanı ayrıca. Bana battn 2 gün önce gebelik testini yap öğrenir öğrenmez randevusuz dahi olsa gel iğneye başlıycaz dedi. Renglnn gecikmesini beklersen geç kalmış sayılırız dedi. Ayrıca bana coraspin kullandırıyor şuan. Erken öğrenmek tabiki faydalıdır. Ciddi olsun olmasın sonuçda bir risk teşkil ediyor bizler için.Kızlar çatlama gününden sonra kanda kaçıncı günde gebelik belli olur? Ben aslında bat tarihine kadar test yapmayı planlamıyorum ama heterozigot mutasyon var bende. Şu an bir şey kullanmıyorum gebelikte başlıcaz dedi doktorum. Sizce eğer gebelik olursa erken öğrenmek faydalı mı olur? Ciddi bir pıhtılaşma yokmuş ama bilemedim ne yapmalıyım sizce?
Tamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/Canım, selam seninle aynı durumdayız . Benim dokotrum riskli gebelik uzmanı ayrıca. Bana battn 2 gün önce gebelik testini yap öğrenir öğrenmez randevusuz dahi olsa gel iğneye başlıycaz dedi. Renglnn gecikmesini beklersen geç kalmış sayılırız dedi. Ayrıca bana coraspin kullandırıyor şuan. Erken öğrenmek tabiki faydalıdır. Ciddi olsun olmasın sonuçda bir risk teşkil ediyor bizler için
valla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspiniTamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/