Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlama gününden sonra kanda kaçıncı günde gebelik belli olur? Ben aslında bat tarihine kadar test yapmayı planlamıyorum ama heterozigot mutasyon var bende. Şu an bir şey kullanmıyorum gebelikte başlıcaz dedi doktorum. Sizce eğer gebelik olursa erken öğrenmek faydalı mı olur? Ciddi bir pıhtılaşma yokmuş ama bilemedim ne yapmalıyım sizce?
Ben ikiz olduğu için erken öğrendim ama sohrab 13.gün falan diyordu sanki kuzum. Bende de 2 gende heterozigot var ama kan sulandırıcı başlamadı kanamayı arttırır dedi 3.aydan sonra başlarız dedi. Tabi sende kanama olmazsa başlar belki. Çok erken yapmana gerek yok bence 💙

valla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspini
Sanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklı👍🏼
Ben ikiz olduğu için erken öğrendim ama sohrab 13.gün falan diyordu sanki kuzum. Bende de 2 gende heterozigot var ama kan sulandırıcı başlamadı kanamayı arttırır dedi 3.aydan sonra başlarız dedi. Tabi sende kanama olmazsa başlar belki. Çok erken yapmana gerek yok bence 💙
Teşekkür ederim canım 🤩

Sanırım 4g/5g olanda başlıyorlar. Şeyden korkuyorum canım kanamalı bir hamilelik olursa sulandırıcı daha da kanamayı arttırırsa, iyi yapmaya çalışırken kötü yapmayayım. Doktorlar da kullanma dedi. Ama 2 gün erken test yapmak mantıklı👍🏼

Teşekkür ederim canım 🤩
Ne demek canım 🥰 hatta bana hiç gerek yok dedi genetikçi de kadın doğumcu da ben içim rahat etmiyor dediğim için en düşük doz ecopirin içicem sadece 11+3teyim daha başlamadım bakalım bir sonraki gidişimde sorucam 😇

Teşekkür ederim canım 🤩
hımmm öyle mi ben bilmiyordu mvalla kuuzm 4g/5g de öyle bi karar verildiğini. Ama tabiki kanamalı gebeliklerde riskli. Ben histreskopi oldum mesela drum o sıra bırkatırdı 3 gün öncesinden. Drunu dinle sen içme o zaman. Ama testini aynen erkenden yaptır kuzum

14. Gün eğer varsa evdeki testte çıkmaz mı canım ya kanda daha önce belli olmalı 😅😅
kanda daha erken çıkar tabi 8 gün sanırsam yanlışda olabilirim
Tamam canım ben de öyle yapayım. Peki senin hangi gende mutasyon var. Ben 2 doktora sordum ikisi de şu an kullanmana gerek yok dedi :/

valla şuan hatırlıyorum desem yalan olur. bir değer var tek hatırladığım o 4g/5g benim. bir gen daha vardı ama hatırlamıyorum rapora bakmam lazım. Coraspin kullan gitsin canım hiç bir zarar ıyok sağlıklı insanlar bile haftada 3 gün içmeli diyorlar coraspini
kızlar ben de de pıhtılaşma var iki genn mthfr heterezigot 4g4g homozigot
ihmal etmeyin.gen dr u bana da düşüğe sebep olmaz demişti.son ikisinde kullandım ama yine kaybettim

Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Dayanamadım test yaptım 😰
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur 🙏🏻
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz 😭
Ooof offf 😕
Rabbim inşallah o küçük meleğe güç kuvvet verir sana rahmine tutunur seni bırakmaz inşallah 😍🙏🤲❤️içini yüreğini ferah tut canım bekle bir hafta daha Beta yükselsin . O zamana kadar ağır iş yapma ilişkiye girme stres yapma kendini üşütme vantilatör klima karsisinda tabi olacağı varsa olur kısmet işi Rabb'im bilir 🤷🏻🤗 üzme canını inşallah mutluluğun kısa sürmez devam eder 9 ay 🤲🙏😍 Rabb'im büyük o mucizeyi taşıma güç kuvvet sağlık versin inşallah 😍🙏🤲

Ay çok net çizgiiii çok sevindim kuzuuummm inşallah sağlıklı bebiştir anneciğini hiç üzmeden sağlıkla doğar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙🐣

Ay hadi kız bekliyorum senden de inşallahhhh bebiştirrr 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 Göğüslerde ekstra şişlik var mı bendeki en büyük belirti o oluyor genelde 😂

Ayyynenn çok saçma bi muhabbet olmuş hepsini okuyamadım da inşallah kısa sürelidir 🙄

Valla ben hiç anlamıyorum bu banlanma işlerinden🤷‍♀️
Kız kim banlandi demeyin @sohrap🤦🤷🏻 daha bakmadım ona

T
Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Dayanamadım test yaptım 😰
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur 🙏🏻
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz 😭
Ooof offf 😕
Kan testi verdiniz mi. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏
Kuzum inşallah güzel haberi patlatırım bizde yaa 🤩 senin bat neydi? Geçti mi yani?
Hepimiz merakta kaldık bereketli oldu bu ay😍
😊 haftaya salı ya da çarşamba diye düşünüyorum. Salı gün 6+1 olacak. Kalp duyulmaz ama en azından bebe görünür herhalde değil mi🤔
Kalp duyulmasa da doktor görüyor yani bebek olunca içindeki yapılaşmalar önceden belli oluyormus embriyo görünmese de ondan embriyo anlayabiliyoruz demişti.
karaca3443 karaca3443 benim o şiddetli bel karın ağrılarım üstüne bir de baş dönmesi geçti. Perşembe randevu almıştım gittiğimde catlmaadan sonraki 9.gun olacak doktora beta da bakarmisiniz dicem 9.gun olduğunu falan da dicem bakalım ne dicek.

Teşekkür ederim canım 🤩
Doktorunuza güvenmek lazım. Kaş yaparken göz cikarmayalim 😂 bana hem tıbbi genetik hemde kadın doğum kullan dedi. Başka bir kadın doğum kalp atışı sonra dedi.

@sohrap kız neler olmuş kaç gün sürüyor bu banlanma ortalık 56 olmuş 🙈🤭🤫😮 Amann kızlar hiç din politika işlerine gitmeyelim hemen banlanoyo insan ,doğruyu konuşmak da suç oldu bu devirde

Biz malesef artık diğerleri gibi hiç korku yaşamadan atlatamayacağız bu süreci belli hep temkinli olacağız Rabbim inşallah sonunda sağlıkla nasip eder de doya doya yaşarız mutluluğumuzu😇yoksa sağlıkla kucağa almadan hep bir şüphe 🤷‍♀️
Kafamızı boşaltacak meşgalelerle oyalanmalı bence geçen sefer uyuyamamıştım ama uyumuşum bu gece şükür 🌸 azıcık rahat olmaya çalışıyorum daha kesin değil diye diye inşallah işe yarıyordur 🙏🏻😅

Rabbim inşallah o küçük meleğe güç kuvvet verir sana rahmine tutunur seni bırakmaz inşallah 😍🙏🤲❤️içini yüreğini ferah tut canım bekle bir hafta daha Beta yükselsin . O zamana kadar ağır iş yapma ilişkiye girme stres yapma kendini üşütme vantilatör klima karsisinda tabi olacağı varsa olur kısmet işi Rabb'im bilir 🤷🏻🤗 üzme canını inşallah mutluluğun kısa sürmez devam eder 9 ay 🤲🙏😍 Rabb'im büyük o mucizeyi taşıma güç kuvvet sağlık versin inşallah 😍🙏🤲
Ya ne güzel dualar bunlar kalbinden öpüyorum 😘 inşallah kuzum dikkat etmeye çalışacağım inş rabbim o nefesi verecektir Allah’ın izniyle ♥️☘️

T

Kan testi verdiniz mi. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏

Hepimiz merakta kaldık bereketli oldu bu ay😍

Kalp duyulmasa da doktor görüyor yani bebek olunca içindeki yapılaşmalar önceden belli oluyormus embriyo görünmese de ondan embriyo anlayabiliyoruz demişti.
karaca3443 karaca3443 benim o şiddetli bel karın ağrılarım üstüne bir de baş dönmesi geçti. Perşembe randevu almıştım gittiğimde catlmaadan sonraki 9.gun olacak doktora beta da bakarmisiniz dicem 9.gun olduğunu falan da dicem bakalım ne dicek.
Kan testi vermedim eşim verelim diye ısrar ediyo bana kalsa haftaya salı doktor randevum vardı zaten o zamana bırakacağım ama belli olmaz 🙈😬🙃

Valla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olur 😂😂😂valla inşallah artık yaa 🥰🥰🥰
Ay aynen hergün dışarda olup bi test almaz mı insan yarıldık burada😂 şimdi de aldım demiş ama sonuç yok:işsiz: Kaç gün önce yaptın da çıktı ki maşşallah valla:KK57: inşallah canım,hiç kötüyü çağırma herşey güzel olacak:KK15:

X