Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Dayanamadım test yaptım 😰
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur 🙏🏻
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz 😭
Ooof offf 😕
Sonunda birinin haberini anında yakaladım🥰bu korku ve telaşların çok çok normal ama bence elinden geldiğince mutlu olmaya odaklan bak mis gibi çizgiyi gördün inşallah sağlıkla bebeğin kalp atışını duyup kucağına aldığını da gösterir Rabbim 🤲🏻💜

Yok yok yanlış anlayacağım bir şey söylemediniz ki hepimiz isteriz olsun gerçek olsun sağlıklı olsun 🥰 biliyorum ♥️ Vermedim vermicem bu sefer haftaya salıyı beklicem 🙈😅 doktor randevum var hep düşük oluyor diye gidecektik inş bebiş var diye döneriz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🙏🙏 inşallah gönlündekini nasip eder Rabbim😊 Bebiş olsun da bekleriz salıya kadar napalım😬

Ay sıvışamadım be, çok gezdim bugün kuzum 😅 ama eşime söyledim, yarın Bi fırsatını bulursak alacağız 🤣 bence ben hamileyim 🤩 ay inşallah öyledirde, şlaaap diye bir tek çizgi negatif tokatı yemem 😅
🎉🎉 hadi inşallah😍 Hissediyorsan vardır. Sonuçta daha önceden az çok biliyorsun nasıl olduğunu👼👼 gaz vermek istemem ama bence de var🤗🤗🤗

Maşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldık 💙 allah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Aaamin inşallah🌼 ağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi😁 sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız😊😍

Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Pozitif …
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
Ooof offf 😕
Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 kaç kez kimyasal yaşadınız? Dış gebelik de geçirdiniz mi? Pıhtılaşma sorunu yoksa eğer hsg çekilmediyseniz bir baktırın derim. Döllenme oluşup tutundurmayan bir sorun varsa öğrenmiş olursunuz. Tabiki bunlara ihtiyaç kalmaz ve sağlıkla ilerler umarım ☺️

Hiç bir şeyin kesinliği yok ben bunu anladım. Birkaç gün daha geçsin adet olmazsan tekrar baktır hiç belli olmaz ama her şeye hazırlıklı olalım ☹️ Yumurtlamadan sonra 14 günde adet olunur kesin bir kural değil o zaman. Çatlamayı 1 sayarak mı hesaplıyorsun peki?
Ben çatlamayı yumurtlama olarak söylüyorum. Yani folikülün çatladığı gün 0 sayıp sonraki 12. Gün adet oluyorum.

Maşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldık 💙 allah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Mammamia2 Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor 😂😂
Aaamin inşallah🌼 ağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi😁 sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız😊😍
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık 😅😅

Mammamia2 Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor 😂😂

Kız bi test alamadı😂 evde de durmuyor geziyoruz diyor. Ben olsam çoktan bi yolunu bulup almıştım testi😅😅😅 noooo senin de yakındır haberin gelecek ben öyle hissediyorum😊 hem rahimde sorun da yok, artık düşünmeden keyifli keyifli değerlendir😄🤗

😊 haftaya salı ya da çarşamba diye düşünüyorum. Salı gün 6+1 olacak. Kalp duyulmaz ama en azından bebe görünür herhalde değil mi🤔
Şimdi bile kese görünür kuzum 900küsürden sonra 4 gün geçmiş ama alttan bakması gerekir belki tabi bebiş görünmeyebilir içinde 😊 sen nasıl rahat etceksen öyle yap 💙 benim doktor 9 haftadan önce kalp atışı dinletmiyor mesela zararlı diyor ama gösteriyor böyle kıpır kıpır yanıp sönüyor kalbi inşallah görünür görünmezse de erken diyedir ne zaman görmüştük ilk hatırlayamadım 7 haftalıktı sanırım 🐣 sağlıkla gelsin bebişin 🤲🏻🥰

Valla ya bi test yapsın artık çatladık burda 😂 Kız o ne biçim laf 🤦🏼‍♀️ öyle bir şey olmayacak rahim mis gibi hazır inşallah bu ay geliyor bebişşşş çok çok çok amiiiiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰

Şimdi bile kese görünür kuzum 900küsürden sonra 4 gün geçmiş ama alttan bakması gerekir belki tabi bebiş görünmeyebilir içinde 😊 sen nasıl rahat etceksen öyle yap 💙 benim doktor 9 haftadan önce kalp atışı dinletmiyor mesela zararlı diyor ama gösteriyor böyle kıpır kıpır yanıp sönüyor kalbi inşallah görünür görünmezse de erken diyedir ne zaman görmüştük ilk hatırlayamadım 7 haftalıktı sanırım 🐣 sağlıkla gelsin bebişin 🤲🏻🥰
Yok canım kese görmesemde olur😂 yani evet bebeği gördüm kalbi atmaya başlamış desin yeter. Dinlemesek de olur hemen. Ki dinleteyim dese ben istemem burda çok okudum küçükken zararlı diye. Gönlüm el vermez. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin🙏🙏👼👼

Kızlaaaaaar 😢😢😢😢
Pozitif …
Ooof offf 😕
oooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninle:KK68:
Ya o kadar para verdim hassas test aldım evde kaldı 😅 puuuuu, şimdi Bi hassas daha alacağım mecbur, normal teste tahammülüm yok, bugün 28. Gün kesin adet olmam gerekiyordu ki 2 döngüdür hep 27 günde oluyorum. Yarın ola hayrola kuzular takipte kalın 🤣🤣👍
yaaaa bi yap gari gıııızzzz :KK70:

Merhaba erken gebelik testim böyle çıktı ama gidip kan verdim değer 2,75 çıktı. Açıkçası çizgi çıplak gözle çok daha net. Kanda 2,75 cıkınca tekrar yaptım yine aynı çizgi çıkıyor. Bir yıldır ilk defa net bir çizgi görmüştüm halbuki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu.
muhtemelen daha 1-2 haftaıktır ara ara kan verip değerin yükseliyor mu ona bakabilrisin. Yada normal kaset tip tst al günlük yap daha da koyulaşacak mı bakalım.

Kız bi test alamadı😂 evde de durmuyor geziyoruz diyor. Ben olsam çoktan bi yolunu bulup almıştım testi😅😅😅 noooo senin de yakındır haberin gelecek ben öyle hissediyorum😊 hem rahimde sorun da yok, artık düşünmeden keyifli keyifli değerlendir😄🤗
Valla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olur 😂😂😂valla inşallah artık yaa 🥰🥰🥰

X