Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonunda birinin haberini anında yakaladımbu korku ve telaşların çok çok normal ama bence elinden geldiğince mutlu olmaya odaklan bak mis gibi çizgiyi gördün inşallah sağlıkla bebeğin kalp atışını duyup kucağına aldığını da gösterir Rabbim

inşallah gönlündekini nasip eder Rabbim Bebiş olsun da bekleriz salıya kadar napalım

Ay sıvışamadım be, çok gezdim bugün kuzum ama eşime söyledim, yarın Bi fırsatını bulursak alacağız bence ben hamileyim ay inşallah öyledirde, şlaaap diye bir tek çizgi negatif tokatı yemem
hadi inşallah Hissediyorsan vardır. Sonuçta daha önceden az çok biliyorsun nasıl olduğunu gaz vermek istemem ama bence de var

Maşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldık allah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh
Aaamin inşallah ağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız

Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallah kaç kez kimyasal yaşadınız? Dış gebelik de geçirdiniz mi? Pıhtılaşma sorunu yoksa eğer hsg çekilmediyseniz bir baktırın derim. Döllenme oluşup tutundurmayan bir sorun varsa öğrenmiş olursunuz. Tabiki bunlara ihtiyaç kalmaz ve sağlıkla ilerler umarım

Ben çatlamayı yumurtlama olarak söylüyorum. Yani folikülün çatladığı gün 0 sayıp sonraki 12. Gün adet oluyorum.

Maşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldık allah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh
Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor
Aaamin inşallah ağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık

Mammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor

Kız bi test alamadı evde de durmuyor geziyoruz diyor. Ben olsam çoktan bi yolunu bulup almıştım testi noooo senin de yakındır haberin gelecek ben öyle hissediyorum hem rahimde sorun da yok, artık düşünmeden keyifli keyifli değerlendir

haftaya salı ya da çarşamba diye düşünüyorum. Salı gün 6+1 olacak. Kalp duyulmaz ama en azından bebe görünür herhalde değil mi
Şimdi bile kese görünür kuzum 900küsürden sonra 4 gün geçmiş ama alttan bakması gerekir belki tabi bebiş görünmeyebilir içinde sen nasıl rahat etceksen öyle yap benim doktor 9 haftadan önce kalp atışı dinletmiyor mesela zararlı diyor ama gösteriyor böyle kıpır kıpır yanıp sönüyor kalbi inşallah görünür görünmezse de erken diyedir ne zaman görmüştük ilk hatırlayamadım 7 haftalıktı sanırım sağlıkla gelsin bebişin

Valla ya bi test yapsın artık çatladık burda Kız o ne biçim laf öyle bir şey olmayacak rahim mis gibi hazır inşallah bu ay geliyor bebişşşş çok çok çok amiiiiin

Yok canım kese görmesemde olur yani evet bebeği gördüm kalbi atmaya başlamış desin yeter. Dinlemesek de olur hemen. Ki dinleteyim dese ben istemem burda çok okudum küçükken zararlı diye. Gönlüm el vermez. Amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin

oooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninle
yaaaa bi yap gari gıııızzzz

muhtemelen daha 1-2 haftaıktır ara ara kan verip değerin yükseliyor mu ona bakabilrisin. Yada normal kaset tip tst al günlük yap daha da koyulaşacak mı bakalım.

Valla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olur valla inşallah artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…