Sonunda birinin haberini anında yakaladımKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz
Ooof offf
Ben yazıyomuşum topluca grubu banlıyolarmış bideAllah senibu kez erken gelir gibi umudum o
Yok yok yanlış anlayacağım bir şey söylemediniz ki hepimiz isteriz olsun gerçek olsun sağlıklı olsunbiliyorum Vermedim vermicem bu sefer haftaya salıyı beklicem doktor randevum var hep düşük oluyor diye gidecektik inş bebiş var diye döneriz
Ay sıvışamadım be, çok gezdim bugün kuzumama eşime söyledim, yarın Bi fırsatını bulursak alacağız bence ben hamileyim ay inşallah öyledirde, şlaaap diye bir tek çizgi negatif tokatı yemem
Dikkat ediyorum, meyve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum aralarda. Zaten istediğim birşey değilYe bacım ye, bulantı gelince hayattan soğuyorsun Bi nevi, şimdi faydalı ve sık sık beslen
Yap şu testi de rahatlayalım be bacımGünaydın kızlar ben uyuyamadımçok merak ediyorum. Bütün gece yatakta döndüm durdum
Aaamin inşallahMaşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldıkallah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh
Süper oluuur ay hadi inşallahAaamin inşallahağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız
Süper oluuur ay hadi inşallahsen ne zaman doktora gidiyorsun kuzum?
Tebrik ederim sağlıkla devam etsin inşallahKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
Ooof offf
Ben çatlamayı yumurtlama olarak söylüyorum. Yani folikülün çatladığı gün 0 sayıp sonraki 12. Gün adet oluyorum.Hiç bir şeyin kesinliği yok ben bunu anladım. Birkaç gün daha geçsin adet olmazsan tekrar baktır hiç belli olmaz ama her şeye hazırlıklı olalımYumurtlamadan sonra 14 günde adet olunur kesin bir kural değil o zaman. Çatlamayı 1 sayarak mı hesaplıyorsun peki?
Maşşallahh bu ay verimli oldu sanki baya bi güzel haber aldıkallah devamını da nasip etsin herkes bebişlerine sağlıkla kavuşsun inşallahhh
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artıkAaamin inşallahağustos, eylül hadi ekim başı da diyip kapatalım listeyi sonra da uyumuyo, uyutmuyo, gazı var muhabbetleri yaparız
Kız bi test alamadıMammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
Şimdi bile kese görünür kuzum 900küsürden sonra 4 gün geçmiş ama alttan bakması gerekir belki tabi bebiş görünmeyebilir içindehaftaya salı ya da çarşamba diye düşünüyorum. Salı gün 6+1 olacak. Kalp duyulmaz ama en azından bebe görünür herhalde değil mi
Valla ya bi test yapsın artık çatladık burdaMammamia2 beni öz çatlattı ya kesin o da güzel haber verecek ama maşallah sabırla bekliyor
Amin amin yoksa ben tabloda öylece kalacağım diye tırsıyorum artık
Yok canım kese görmesemde olurŞimdi bile kese görünür kuzum 900küsürden sonra 4 gün geçmiş ama alttan bakması gerekir belki tabi bebiş görünmeyebilir içindesen nasıl rahat etceksen öyle yap benim doktor 9 haftadan önce kalp atışı dinletmiyor mesela zararlı diyor ama gösteriyor böyle kıpır kıpır yanıp sönüyor kalbi inşallah görünür görünmezse de erken diyedir ne zaman görmüştük ilk hatırlayamadım 7 haftalıktı sanırım sağlıkla gelsin bebişin
oooooooooooo bugüne güzel başladık :) sağlıklı olsaun sağlıkla devam etsin inşallah canımm duamız seninleKızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
Ooof offf
yaaaa bi yap gari gıııızzzzYa o kadar para verdim hassas test aldım evde kaldıpuuuuu, şimdi Bi hassas daha alacağım mecbur, normal teste tahammülüm yok, bugün 28. Gün kesin adet olmam gerekiyordu ki 2 döngüdür hep 27 günde oluyorum. Yarın ola hayrola kuzular takipte kalın
muhtemelen daha 1-2 haftaıktır ara ara kan verip değerin yükseliyor mu ona bakabilrisin. Yada normal kaset tip tst al günlük yap daha da koyulaşacak mı bakalım.Merhaba erken gebelik testim böyle çıktı ama gidip kan verdim değer 2,75 çıktı. Açıkçası çizgi çıplak gözle çok daha net. Kanda 2,75 cıkınca tekrar yaptım yine aynı çizgi çıkıyor. Bir yıldır ilk defa net bir çizgi görmüştüm halbuki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu.
Valla ben gezerken kırk kere alırdım tövbe duramam geçen hamileliğimde annem maşallah sperm yumurtaya ulaşmadan öğrendin diye gülüyordu yine nasip olsa muhtemelen yine öyle olurKız bi test alamadıevde de durmuyor geziyoruz diyor. Ben olsam çoktan bi yolunu bulup almıştım testi noooo senin de yakındır haberin gelecek ben öyle hissediyorum hem rahimde sorun da yok, artık düşünmeden keyifli keyifli değerlendir