Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee testte çıkmadıysa gerek yoktur sanırım. Tabi ki belli bir süre kesin gözüyle bakmamak lazım, bence normal kaset test ile de dene. Ben hiç erken gebelik testi kullanmadım ama güvenmiyorlar pek

Hepimiz kötü tecrübelerden dolayı aynı stresi yaşıyoruz ama boşuna gerilme sakın. İnşallah sağlıkla ilerleyecek bu sefer, dualarımız seninle gözün aydın

Hee testte çıkmadıysa gerek yoktur sanırım. Tabi ki belli bir süre kesin gözüyle bakmamak lazım, bence normal kaset test ile de dene. Ben hiç erken gebelik testi kullanmadım ama güvenmiyorlar pek
Ben önceden de yaptım hepsinde vardı gebelik canım doğru çıktı aldığım test de iyi bir test bu vardı elimde regl gününün üstünden 2 gün geçmiş oldu daha kırmızı olsa daha iyiydi de neyse
Hepimiz kötü tecrübelerden dolayı aynı stresi yaşıyoruz ama boşuna gerilme sakın. İnşallah sağlıkla ilerleyecek bu sefer, dualarımız seninle gözün aydın
Aynen kuzum bakalım inş Teşekkür ederim İnşallah hepimiz bebeklerle doldururuz en başı

Yanlış anlama canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve devam eder duam seninle yukarıda bir arkadaşa yazdı arkadaşlar da onun için söyledim, yoksa ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama bakınca bariz görünüyor. Bence var Koyuluk da yumurtlama günü bilinse de bence birkaç gün yerleşme süresinde oynuyor. 6 günde de yerleşmiş olabilir 8 günde de. Hemen kan verecek misin

Yok yok yanlış anlayacağım bir şey söylemediniz ki hepimiz isteriz olsun gerçek olsun sağlıklı olsun biliyorum Vermedim vermicem bu sefer haftaya salıyı beklicem doktor randevum var hep düşük oluyor diye gidecektik inş bebiş var diye döneriz

dıt dıt, dıt dıt, dıııııııııt merak bastı beni. aradan sıvışıver benim başım ağrıyor bi hap alıp geleyim diye
Ay sıvışamadım be, çok gezdim bugün kuzum ama eşime söyledim, yarın Bi fırsatını bulursak alacağız bence ben hamileyim ay inşallah öyledirde, şlaaap diye bir tek çizgi negatif tokatı yemem

bence de sence test yap mammi Mammamia2
Ya o kadar para verdim hassas test aldım evde kaldı puuuuu, şimdi Bi hassas daha alacağım mecbur, normal teste tahammülüm yok, bugün 28. Gün kesin adet olmam gerekiyordu ki 2 döngüdür hep 27 günde oluyorum. Yarın ola hayrola kuzular takipte kalın

Ye bacım ye, bulantı gelince hayattan soğuyorsun Bi nevi, şimdi faydalı ve sık sık beslen

Kuzum ben bu bilgileri güvenilir bulmuyorum, TV de de geçen Bi doktor biontech in spermleri hızlandırdığını söyledi, yani şuan gerçekten olumlu ya da olumsuz olduğunu anlamak için verilerin toplanmış olması gerekiyor bence, bilimsel bir araştırma olmalı yani, gerisi kör bir kuyuya atılmış taş. Ben biontech oldum 2 doz, bu yolu seçtim daha güvenli geldi. İnşallah Bi zararı yoktur diyim kuzum ne diyim.

Ah kuzum ederiz tabiki, sen sakin olmaya çalış lütfen

Sağlıkla ilerlesin inşallah

Kuzum inşallah güzel haberi patlatırım bizde yaa senin bat neydi? Geçti mi yani?
16 sıydı gelcek herhalde Hadi inşallah
Ay sıvışamadım be, çok gezdim bugün kuzum ama eşime söyledim, yarın Bi fırsatını bulursak alacağız bence ben hamileyim ay inşallah öyledirde, şlaaap diye bir tek çizgi negatif tokatı yemem
Haberler geliyor mu ne herkesten 3 4 kişi heyecanla bekliyor muyuz yoksa

Hadi bakalım güzel haber alalım inşallahhhh

Ay çok net çizgiiii çok sevindim kuzuuummm inşallah sağlıklı bebiştir anneciğini hiç üzmeden sağlıkla doğar
Ay hadi kız bekliyorum senden de inşallahhhh bebiştirrr Göğüslerde ekstra şişlik var mı bendeki en büyük belirti o oluyor genelde
Yaz kız başkanımızı geri versinler, meyve veren ağaç taşlanır hıhh
Ayyynenn çok saçma bi muhabbet olmuş hepsini okuyamadım da inşallah kısa sürelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…