Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne zaman stres yapıp üstüne düşersen olmuyor. Benim ilk gebeligim umursamadı bırakıp hiç takip falan etmediğim zaman olmuştu.

İnşAllah vardır canım ya Sağlıklı olsun da inşAllah

Bu yarım saat falan beklemiş hali, diğerini atmıştım bir iki mesaj önce o 2 dakikada çıkmıştı. İnşAllah vardır
Ayy var var inşallah silikte değil okadar hadi hepimiz kalalım inşallah

En iyisi canım klomen kullandınmı geçen ay sen bende ocak adetimde başlayacağım

Benim de ilk gebeliğim yumurtlamayı kaçırdığımı zannettiğim ay geç döllenme ve tek ilişkiyle olmuştu. Evdeki bütün ovulasyonlar gebelikler bitti. O yüzden kafam rahat bekleyeceğim ya da beklemeye çalışacağım.

Merhabalar kızlar
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam..

Sağlıklı olsun da kuzum. 1 ay geçolsa da olur

Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım gönlündekini daha fazla beklemeden alırsın senin için herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…