Valla canım bariz gözüküyor inşallah vardırO silik çizginin biraz beklemiş hali;
Canım ne zaman stres yapıp üstüne düşersen olmuyor. Benim ilk gebeligim umursamadı bırakıp hiç takip falan etmediğim zaman olmuştu.4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip.inşallah sözümü tutabilirim
Kaç dakikada çıktı var gözüküyorKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
Nabtinnnnn..Evet gülüm iğne ve hap verdi inşallah çok sağol
İnşAllah vardır canım yaValla canım bariz gözüküyor inşallah vardır
Bu yarım saat falan beklemiş hali, diğerini atmıştım bir iki mesaj önce o 2 dakikada çıkmıştı. İnşAllah vardırKaç dakikada çıktı var gözüküyor
Ayy var var inşallah silikte değil okadarİnşAllah vardır canım yaSağlıklı olsun da inşAllah
Bu yarım saat falan beklemiş hali, diğerini atmıştım bir iki mesaj önce o 2 dakikada çıkmıştı. İnşAllah vardır
Ayyy silik var kuzumKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
En iyisi canımKızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllarben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok
Benim de ilk gebeliğim yumurtlamayı kaçırdığımı zannettiğim ay geç döllenme ve tek ilişkiyle olmuştu. Evdeki bütün ovulasyonlar gebelikler bitti. O yüzden kafam rahat bekleyeceğim ya da beklemeye çalışacağım.4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip.inşallah sözümü tutabilirim
Evet geçen ay kullandım, akıntım da hiç bitmeyince olduğunu düşünmüştüm ama regl oldum. Bu ay yeniden başladıkEn iyisi canımklomen kullandınmı geçen ay sen bende ocak adetimde başlayacağım
Anladım canım hadi hayırlısı olsunEvet geçen ay kullandım, akıntım da hiç bitmeyince olduğunu düşünmüştüm ama regl oldum. Bu ay yeniden başladık
Amin inşallah cümlemiz içinAnladım canım hadi hayırlısı olsun
Bende görüyorum kuzum maşallahKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
Super yeni yıl hediyesi . Allah sağlıkla versin canimO silik çizginin biraz beklemiş hali;
Yaaa sen hamılesınKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
Sağlıklı olsun da kuzum. 1 ay geçolsa da olurMerhabalar kızlar
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah..Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam..
Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım gönlündekini daha fazla beklemeden alırsın senin için herşey güzel olsunMerhabalar kızlar
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah..Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam..