- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
Sağlıklı olsun da kuzum. 1 ay geçolsa da olur
İnsallahh kızlarHakkında hayırlısı olsun kuzum umarım gönlündekini daha fazla beklemeden alırsın senin için herşey güzel olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun da kuzum. 1 ay geçolsa da olur
İnsallahh kızlarHakkında hayırlısı olsun kuzum umarım gönlündekini daha fazla beklemeden alırsın senin için herşey güzel olsun
Hadi bakalım hayırlısı olsun ins cnmMerhabalar kızlar
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam..
Artısın cok guzel saglıcakla ilerlesin ınsallahBende bugün Dr a gittim kızlar salı günü 220 çıkan beta bugün 664 çıktı ultrason la baktı ama göremedi tabi umarım devamıda güzel olur
İnsallahh kuzumHadi bakalım hayırlısı olsun ins cnm
Inşallah böyle güzel ilerler sagliklaBende bugün Dr a gittim kızlar salı günü 220 çıkan beta bugün 664 çıktı ultrason la baktı ama göremedi tabi umarım devamıda güzel olur
Artısın cok guzel saglıcakla ilerlesin ınsallah
Inşallah böyle güzel ilerler saglikla
Ayy İnşallahh kuzum ya inşallah kalirsinBugun benım doktor da soyledı düşükten sonra gebelık yüzdesi artıyor diye kendılıgınden hamıle kalırsın belkı bu ay dedı
Ay inşAllah dualarım hepimizleAyy var var inşallah silikte değil okadar hadi hepimiz kalalım inşallah
Amin inşAllah hayırlısı olurAyyy silik var kuzum hadi hayırlısı
Allah razı olsun canım benim, inşAllah vardır darısı herkesin başına Bu yıl muhteşem bir yıl olacak sankiSuper yeni yıl hediyesi . Allah sağlıkla versin canim
İnşAllah öyleyimdir yaaa Teşekkür ederim bebeğim darısı diğer aya senin başına inşAllahYaaa sen hamılesıntebrik ederim cnm bnm 2021 guzel gecicek ınsallah
Ayy İnşallahh kuzum ya inşallah kalirsin
Siz duaya baslayınAy inşAllah dualarım hepimizle
Amin inşAllah hayırlısı olur
Allah razı olsun canım benim, inşAllah vardır darısı herkesin başına Bu yıl muhteşem bir yıl olacak sanki
İnşAllah öyleyimdir yaaa Teşekkür ederim bebeğim darısı diğer aya senin başına inşAllah
Canım senin ilk attığın test de öyle çok da silik değilhadi inşallah her aşamasını sağlıkla görmen nasip olurAy inşAllah dualarım hepimizle
Amin inşAllah hayırlısı olur
Allah razı olsun canım benim, inşAllah vardır darısı herkesin başına Bu yıl muhteşem bir yıl olacak sanki
İnşAllah öyleyimdir yaaa Teşekkür ederim bebeğim darısı diğer aya senin başına inşAllah
Her zaman ederim canım dua, dur bakalım hem kesin değil daha kana gitmedikSiz duaya baslayın
Ben evham yapıyorum sandım çok çok silik görünce ama inşAllah vardır Amin inşAllah canım hepimizeCanım senin ilk attığın test de öyle çok da silik değilhadi inşallah her aşamasını sağlıkla görmen nasip olur
Tebrikler canım, yeni yıl hediyesi olur inşallah sizin için.Çizgi çok net zaten.Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah...❤O silik çizginin biraz beklemiş hali;
Hangi bölüme gittin canimBugün hepimiz haberle ile gelmişiz biz de bugün eşimle araştırma hastahanesine gittik,doktor ilk ne şikayetim var sordu geçen ay düşüğüm olduğunu ve genetik testleri ile pıhtılaşma için doktorum yönlerdirdi dedim. Tamam dedi bilgisayda işlemleri yaptı,çocugun var mı dedi yok dedim. Tam kalkacağız diğer düşük kaç haftalıktı dedi. Ben adama düşüklerim demedim oysa o da direk kaç düşük demedi öyle deyince bir an yüzüne baktım ne söylesem yalan olur dedim adam da güldüsözün özü kanı pazartesi alacaklar ama şükür
Genetik bölümüne gittim canımHangi bölüme gittin canim
Amin inşAllah bitanem Darısı isteyen herkesin başına olsun inşAllah, sağlıklaTebrikler canım, yeni yıl hediyesi olur inşallah sizin için.Çizgi çok net zaten.Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah...❤
Bence de dinlenmek daha faydalı olacak inan bakbenim de genetik ve pıhtılaşma testi için kan alacaklar pazartesi ama sadece iki tüp kan alacaklarmış benden de eşimden de iki bi az geldi banaMerhabalar kızlar
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam..
İsminin yanına bebiş koymak ıcın sabırsızlanıyorumHer zaman ederim canım dua, dur bakalım hem kesin değil daha kana gitmedik
Ben evham yapıyorum sandım çok çok silik görünce ama inşAllah vardır Amin inşAllah canım hepimize
Biz de bugun kromozom testı için birer tüp kan verdikBence de dinlenmek daha faydalı olacak inan bakbenim de genetik ve pıhtılaşma testi için kan alacaklar pazartesi ama sadece iki tüp kan alacaklarmış benden de eşimden de iki bi az geldi bana