Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım hayırlısı olsun ins cnm

Ayy var var inşallah silikte değil okadar hadi hepimiz kalalım inşallah
Ay inşAllah dualarım hepimizle
Ayyy silik var kuzum hadi hayırlısı
Amin inşAllah hayırlısı olur
Super yeni yıl hediyesi . Allah sağlıkla versin canim
Allah razı olsun canım benim, inşAllah vardır darısı herkesin başına Bu yıl muhteşem bir yıl olacak sanki
Yaaa sen hamılesıntebrik ederim cnm bnm 2021 guzel gecicek ınsallah
İnşAllah öyleyimdir yaaa Teşekkür ederim bebeğim darısı diğer aya senin başına inşAllah

Ayy İnşallahh kuzum ya inşallah kalirsin

Siz duaya baslayın

Canım senin ilk attığın test de öyle çok da silik değilhadi inşallah her aşamasını sağlıkla görmen nasip olur

Bugün hepimiz haberle ile gelmişiz biz de bugün eşimle araştırma hastahanesine gittik,doktor ilk ne şikayetim var sordu geçen ay düşüğüm olduğunu ve genetik testleri ile pıhtılaşma için doktorum yönlerdirdi dedim. Tamam dedi bilgisayda işlemleri yaptı,çocugun var mı dedi yok dedim. Tam kalkacağız diğer düşük kaç haftalıktı dedi. Ben adama düşüklerim demedim oysa o da direk kaç düşük demedi öyle deyince bir an yüzüne baktım ne söylesem yalan olur dedim adam da güldüsözün özü kanı pazartesi alacaklar ama şükür

Hangi bölüme gittin canim

Bence de dinlenmek daha faydalı olacak inan bakbenim de genetik ve pıhtılaşma testi için kan alacaklar pazartesi ama sadece iki tüp kan alacaklarmış benden de eşimden de iki bi az geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…