Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok dusunmemek gerek aslında

Bana da gittiğim doktorlar olmaz çikolata kistiyle hamile kalman cok zor dedi ama rabbim ol dedi ve oldu.. Nasip cnm herşey.. Hem tüp bebek öncesi için cok faydalı bi takviye

1500’de karından görünmüyor, 6000 bekleniyor karın için. Ben de değerim 1500’lerdeyken doktora gitmiştim, görünmemişti. Ama 6000 olduğunda görünmüştü, iki günde bir iki katına çıktığına göreeee; pazartesi 6000 olur diyorum hesaplamalarıma göre O zaman görünür çok yüksek ihtimal

İnşallah gülüm çok sağol darısı sana olsun inşallah

Daha dur yahu gözükür elbet sen moralini bozma progestan takviyelerle yükselir emrak etme.

Kızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllar ben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok

4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip. inşallah sözümü tutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…