Cok dusunmemek gerek aslındaOnu biliyorum canım ama iki kere kendiliğinden hamile kaldım ikisi de devam etmedi. Pek çok ihtimal var elbette ama biri de yumurta kalitesiz olduğu için devam etmemiş olabilir denildi. İşte onu diyorum kalitesizse nasıl dölleniyor kafamda deli sorular ve ben
Bana da gittiğim doktorlar olmaz çikolata kistiyle hamile kalman cok zor dedi ama rabbim ol dedi ve oldu.. Nasip cnm herşey.. Hem tüp bebek öncesi için cok faydalı bi takviyeTmm canım benımde aklımda ama benım kendiliğinden hamile kalmam biraz zor imkansız demeyeyimde Allahın işi olur mu olur bende tüp bebekte döllenen yumurta sayısı çok olsun diye düşünüyorum kaliteyi arttrır belki diye sağolasın
Pazartesi gülüm inşallah hayırlı haberlerle dönerim sende yarın doktora gidicekmissin bizide haberdar et gelişmelerdenBı sonrakı kontrolun ne zaman olacak cnm
TabıkıPazartesi gülüm inşallah hayırlı haberlerle dönerim sende yarın doktora gidicekmissin bizide haberdar et gelişmelerden
1500’de karından görünmüyor, 6000 bekleniyor karın için. Ben de değerim 1500’lerdeyken doktora gitmiştim, görünmemişti. Ama 6000 olduğunda görünmüştü, iki günde bir iki katına çıktığına göreeee; pazartesi 6000 olur diyorum hesaplamalarıma göreKızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
İnşallah gülüm çok sağol darısı sana olsun inşallah1500’de karından görünmüyor, 6000 bekleniyor karın için. Ben de değerim 1500’lerdeyken doktora gitmiştim, görünmemişti. Ama 6000 olduğunda görünmüştü, iki günde bir iki katına çıktığına göreeee; pazartesi 6000 olur diyorum hesaplamalarıma göreO zaman görünür çok yüksek ihtimal
İnşAllah en hayırlı zamanda sağlıkla olsunİnşallah gülüm çok sağol darısı sana olsun inşallah
Daha dur yahu gözükür elbet sen moralini bozma progestan takviyelerle yükselir emrak etme.Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
Hayırlısı güzelim haber verPazartesi gidicektim doktora ama bugün arayıp çağırdı kese için kızlar banada dua edin nolur hayırlısıyla su keseyi göreyim
İnşallah gülüm yazarımHayırlısı güzelim haber ver
AminGünaydın güzel anneler ve anne adayları 2020 bizim için üzücü oldu evet ama inşallah yeni yılda güzel haberler ve bebişlerimiz gelecek
Herkese mutlu ,sağlıklı ,huzurlu bir yıl diliyorum umarım normale döneriz
Ayy valla besbelli çizgi var işteKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
Ay inşAllah vardır umutlanmak istemiyorum amaAyy valla besbelli çizgi var işteinşallah vardır canım ama bence apaçık var çizgi yani
Ben de görüyorum yaKızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de
4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.Kızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllarben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok
Buradaki silik çizgi biraz durunca daha da koyulaştı, şu an tam belli oluyor gibi. Atıcam birazdanBen de görüyorum ya
Senenin son güzel haberi geliyor gibi