Betam kaçtı bilmiyorum ama 5. Hafta doktora gittiğimde benim de karından değil vajinal gözükmüştü bence stres yapma hiçKızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
Ilk bebeğimi kaybettiğimde ve ilk adet olduğumda benimde oyle idi. Omrumde hic o kadar yoğun olmamıştım.. vücut dengeye sokuyor galiba canimKızlar çok sancılı bir regl gecırıyorum, yogun kanamalıbirincide cok az sancı oldu ama kanama cok cok azdı, bu ıkıncıde mahvoldum bugun yaa
Değer 2 gün sonra 2 katı.olur. o zaman net gözükür. Sıkma canını tatlimKızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
Hormonlarım nasıl cıkıcak acaba, onu d merak edıyorum benIlk bebeğimi kaybettiğimde ve ilk adet olduğumda benimde oyle idi. Omrumde hic o kadar yoğun olmamıştım.. vücut dengeye sokuyor galiba canim
Benim de 32 ama dediğim gibi Pkosta rezerv fazla olduğu için gerek görmüyor anladığım kadarıyla. Kalitesiz yumurta nasıl çatlayıp dölleniyor anlamıyorum.R
Amh ile bakılıyor
Benim yaşım 35
yaştan dolayı amh a bakmak istedi doktor
İşte onlar kistik gorunum verıyor, mesela pko olmayanlar ayda bir yumurta sağlarken, pkoda daha fazla salınım oluyor, çatlamayanlar kist oluyorBenim de 32 ama dediğim gibi Pkosta rezerv fazla olduğu için gerek görmüyor anladığım kadarıyla. Kalitesiz yumurta nasıl çatlayıp dölleniyor anlamıyorum.
Ben kullanıyorum cnm bu ay içtim bakalım eger ise yararsa söylerim size deKızlar bu yumurta kalitesi için arı sütü polen falan diyorlar siz duudunuz mu
Yarasın insallahBen kullanıyorum cnm bu ay içtim bakalım eger ise yararsa söylerim size de
Bat görmezsin insallah3 gün sonra bat görcez yaramis mi
Ağrılarım başladı cnm ağrılarından degil de karnimdaki huzursuzluktan sanki olmadi gibime geliyor..Bat görmezsin insallah
Ağrılarım başladı cnm ağrılarından degil de karnimdaki huzursuzluktan sanki olmadi gibime geliyor..Bat görmezsin insallah
Onu biliyorum canım ama iki kere kendiliğinden hamile kaldım ikisi de devam etmedi. Pek çok ihtimal var elbette ama biri de yumurta kalitesiz olduğu için devam etmemiş olabilir denildi. İşte onu diyorum kalitesizse nasıl dölleniyor kafamda deli sorular ve benİşte onlar kistik gorunum verıyor, mesela pko olmayanlar ayda bir yumurta sağlarken, pkoda daha fazla salınım oluyor, çatlamayanlar kist oluyor
Tamam gülüm sağolBetam kaçtı bilmiyorum ama 5. Hafta doktora gittiğimde benim de karından değil vajinal gözükmüştü bence stres yapma hiç
Evet gülüm iğne ve hap verdi inşallah çok sağolNormal cnm görmemesi, vajınal 1500lerde zar zor goruluyor, sıkma canınıprogestan da ıgne verdı deıl mı o da yukselır
Tmm canım benımde aklımda ama benım kendiliğinden hamile kalmam biraz zor imkansız demeyeyimde Allahın işi olur mu olur bende tüp bebekte döllenen yumurta sayısı çok olsun diye düşünüyorum kaliteyi arttrır belki diye sağolasınSuoz cnm ben impryl ve clife macun kullanarak hamile kalmıştım melek kizima.. Yine aldım impryl kullanıyorum bence faydalı bi takviye. 290 liraya aldik
Dur yaa hemen umutsuzluk yokAğrılarım başladı cnm ağrılarından degil de karnimdaki huzursuzluktan sanki olmadi gibime geliyor..
Bı sonrakı kontrolun ne zaman olacak cnmEvet gülüm iğne ve hap verdi inşallah çok sağol
Bu aralar cok belirti aradım kendimde resmen hayattaki tek amacim hamile kalmak gibi davrandım... Biraz akisina bırakmam gerek.. Ins olur ama cok da umutlanmak istemiyorumDur yaa hemen umutsuzluk yok