Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Betam kaçtı bilmiyorum ama 5. Hafta doktora gittiğimde benim de karından değil vajinal gözükmüştü bence stres yapma hiç

Kızlar çok sancılı bir regl gecırıyorum, yogun kanamalı birincide cok az sancı oldu ama kanama cok cok azdı, bu ıkıncıde mahvoldum bugun yaa
Ilk bebeğimi kaybettiğimde ve ilk adet olduğumda benimde oyle idi. Omrumde hic o kadar yoğun olmamıştım.. vücut dengeye sokuyor galiba canim

Değer 2 gün sonra 2 katı.olur. o zaman net gözükür. Sıkma canını tatlim

Benim de 32 ama dediğim gibi Pkosta rezerv fazla olduğu için gerek görmüyor anladığım kadarıyla. Kalitesiz yumurta nasıl çatlayıp dölleniyor anlamıyorum.
İşte onlar kistik gorunum verıyor, mesela pko olmayanlar ayda bir yumurta sağlarken, pkoda daha fazla salınım oluyor, çatlamayanlar kist oluyor

Suoz cnm ben impryl ve clife macun kullanarak hamile kalmıştım melek kizima.. Yine aldım impryl kullanıyorum bence faydalı bi takviye. 290 liraya aldik

İşte onlar kistik gorunum verıyor, mesela pko olmayanlar ayda bir yumurta sağlarken, pkoda daha fazla salınım oluyor, çatlamayanlar kist oluyor
Onu biliyorum canım ama iki kere kendiliğinden hamile kaldım ikisi de devam etmedi. Pek çok ihtimal var elbette ama biri de yumurta kalitesiz olduğu için devam etmemiş olabilir denildi. İşte onu diyorum kalitesizse nasıl dölleniyor kafamda deli sorular ve ben

Suoz cnm ben impryl ve clife macun kullanarak hamile kalmıştım melek kizima.. Yine aldım impryl kullanıyorum bence faydalı bi takviye. 290 liraya aldik
Tmm canım benımde aklımda ama benım kendiliğinden hamile kalmam biraz zor imkansız demeyeyimde Allahın işi olur mu olur bende tüp bebekte döllenen yumurta sayısı çok olsun diye düşünüyorum kaliteyi arttrır belki diye sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…