Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu biliyorum canım ama iki kere kendiliğinden hamile kaldım ikisi de devam etmedi. Pek çok ihtimal var elbette ama biri de yumurta kalitesiz olduğu için devam etmemiş olabilir denildi. İşte onu diyorum kalitesizse nasıl dölleniyor kafamda deli sorular ve ben
Cok dusunmemek gerek aslında ☺️

Tmm canım benımde aklımda ama benım kendiliğinden hamile kalmam biraz zor imkansız demeyeyimde Allahın işi olur mu olur bende tüp bebekte döllenen yumurta sayısı çok olsun diye düşünüyorum kaliteyi arttrır belki diye sağolasın 🙏🏻
Bana da gittiğim doktorlar olmaz çikolata kistiyle hamile kalman cok zor dedi ama rabbim ol dedi ve oldu.. Nasip cnm herşey.. Hem tüp bebek öncesi için cok faydalı bi takviye

Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor 🙁
1500’de karından görünmüyor, 6000 bekleniyor karın için. Ben de değerim 1500’lerdeyken doktora gitmiştim, görünmemişti. Ama 6000 olduğunda görünmüştü, iki günde bir iki katına çıktığına göreeee; pazartesi 6000 olur diyorum hesaplamalarıma göre 😂 O zaman görünür çok yüksek ihtimal 🥰

1500’de karından görünmüyor, 6000 bekleniyor karın için. Ben de değerim 1500’lerdeyken doktora gitmiştim, görünmemişti. Ama 6000 olduğunda görünmüştü, iki günde bir iki katına çıktığına göreeee; pazartesi 6000 olur diyorum hesaplamalarıma göre 😂 O zaman görünür çok yüksek ihtimal 🥰
İnşallah gülüm çok sağol darısı sana olsun inşallah 💕

Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor 🙁
Daha dur yahu gözükür elbet sen moralini bozma progestan takviyelerle yükselir emrak etme.

Kızlaaaar, size şimdi gebelik testi atıcam, BAT’a daha 3 gün var ama merakımdan denemek istedim. Bir baksanıza siz de 😌

Eklentiler

• 041619D9-61E3-4782-8D1E-745D6F183272.jpeg
    041619D9-61E3-4782-8D1E-745D6F183272.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllar 🥳 ben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok 😂

Kızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllar 🥳 ben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok 😂
4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip. 🤭 inşallah sözümü tutabilirim

X