Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de dinlenmek daha faydalı olacak inan bakbenim de genetik ve pıhtılaşma testi için kan alacaklar pazartesi ama sadece iki tüp kan alacaklarmış benden de eşimden de iki bi az geldi bana
İnşallah bı sıkıntı çıkmaz canım sonuçlarında da en kısa zamanda aramıza katılırsın kanı fazla alıp napacaklar gizz bi az geldi diyon

660 çıktı beta kese falan görmedik küçük diye ama zaten normalmiş inşallah sağlıklı ilerler
Amiin inşallah 1500 de bende görmemiştim simdi 3000 astı anca gördük darısı sana inşallah karın ve kasık ağrın oluyo mu canım kaç günlük senin ki

İnşallah bı sıkıntı çıkmaz canım sonuçlarında da en kısa zamanda aramıza katılırsın kanı fazla alıp napacaklar gizz bi az geldi diyon
Amin amin inşallahne bileyim daha fazla alanlar olmuş bir eksiklik mi olur ki diye korkuyor insan

Ay evet ya Sadece kendim için değil hepiniz için de tek tek heyecanlanıyorum, seviniyorum valla. İnşAllah sizleri de bekliyoruz efendim
Valla bende burada her güzel haber sonrası kalbim pıt pıt oluyor,üzücü bir haber alınca onlarla düşünüyorum şöyle mi yapsa böyle mi olsa diye. İnanın burada kimle konuşsam duamdaAyy inşallah bende ara tatil sonrası şuralarda yaa şu ikinci çizgimi kızlar modunda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…