İnşallah bı sıkıntı çıkmaz canım sonuçlarında da en kısa zamanda aramıza katılırsınBence de dinlenmek daha faydalı olacak inan bakbenim de genetik ve pıhtılaşma testi için kan alacaklar pazartesi ama sadece iki tüp kan alacaklarmış benden de eşimden de iki bi az geldi bana
Çok şükür gördüm keseyi:)Nabtinnnnn..
Var gibi hadi inşallah canooo haber ettO silik çizginin biraz beklemiş hali;
Gözün aydın canımÇok şükür gördüm keseyi:)
Sağol gülüm sen naptınGözün aydın canım
660 çıktı beta kese falan görmedik küçük diye ama zaten normalmiş inşallah sağlıklı ilerlerSağol gülüm sen naptın
Amiin inşallah 1500 de bende görmemiştim simdi 3000 astı anca gördük darısı sana inşallah karın ve kasık ağrın oluyo mu canım kaç günlük senin ki660 çıktı beta kese falan görmedik küçük diye ama zaten normalmiş inşallah sağlıklı ilerler
Hep bir test verme işimiz var maşallah ama sonu güzel olacak inşallahBiz de bugun kromozom testı için birer tüp kan verdik
Amin amin inşallahİnşallah bı sıkıntı çıkmaz canım sonuçlarında da en kısa zamanda aramıza katılırsınkanı fazla alıp napacaklar gizz bi az geldi diyon
4+1 daha yeni salı günü tekrar gideceğim bakalım inşallah görürüz bu seferAmiin inşallah 1500 de bende görmemiştim simdi 3000 astı anca gördük darısı sana inşallah karın ve kasık ağrın oluyo mu canım kaç günlük senin ki
Haklisin canim ya yoktur ama eksiklik korkma bi sorunda çıkmayacak zaten inşallahAmin amin inşallahne bileyim daha fazla alanlar olmuş bir eksiklik mi olur ki diye korkuyor insan
Bende 4+6 günlüğüm sata göre ama doktorum ultrason da 4+3 dedi bi sıkıntı olurmu sizce geç döllenme gibi dedi4+1 daha yeni salı günü tekrar gideceğim bakalım inşallah görürüz bu sefer
Yoo bı sıkıntı olmaz ya o 3 günlük ara kapanır zaten takma sen Dr a da biraz erken gidiyoruz sabredemiyoruz kafamız karışıyor böyle yoksa o bı sıkıntı değil canmBende 4+6 günlüğüm sata göre ama doktorum ultrason da 4+3 dedi bi sıkıntı olurmu sizce geç döllenme gibi dedi
Canımsın inşAllahİsminin yanına bebiş koymak ıcın sabırsızlanıyorum
Ederim bebeğim, kendi doğum günümde kan vermeye gidicem yasaklar sayesinde. Eğer olursa en güzel doğum günü hediyem olurVar gibi hadi inşallah canooo haber ett
İnşallahHaklisin canim ya yoktur ama eksiklik korkma bi sorunda çıkmayacak zaten inşallah
Ay Allahım kan verme gününe kadar heyecana bakCanımsın inşAllah
Ederim bebeğim, kendi doğum günümde kan vermeye gidicem yasaklar sayesinde. Eğer olursa en güzel doğum günü hediyem olur
Anladım canım sağol :)Yoo bı sıkıntı olmaz ya o 3 günlük ara kapanır zaten takma sen Dr a da biraz erken gidiyoruz sabredemiyoruz kafamız karışıyor böyle yoksa o bı sıkıntı değil canm
Ay evet yaAy Allahım kan verme gününe kadar heyecana bak
İnsallahhHep bir test verme işimiz var maşallah ama sonu güzel olacak inşallah
Valla bende burada her güzel haber sonrası kalbim pıt pıt oluyor,üzücü bir haber alınca onlarla düşünüyorum şöyle mi yapsa böyle mi olsa diye. İnanın burada kimle konuşsam duamdaAy evet yaSadece kendim için değil hepiniz için de tek tek heyecanlanıyorum, seviniyorum valla. İnşAllah sizleri de bekliyoruz efendim