Valla ben sadece bir adet geçirince ikinci nasıl olur bilmiyorum,ağrı için de evet çok kötü dayanılamaz değilse içme ağrı kesiciİlk iki gun sancım olur ama bu bıraz fazla geldı banaadacayı da hıc yok evde, agrı kesici ıcıne kesilir diye ıcmemeye gayret ediyorum
Bir süre boyle olabılırmıs duzene girene kadar, normaldir benceValla ben sadece bir adet geçirince ikinci nasıl olur bilmiyorum,ağrı için de evet çok kötü dayanılamaz değilse içme ağrı kesicibenim de bugün durduk yere lekelenme başladı adet 3 gün önce bittiği halde anlamadım normal mi
Duydum canım bende ama kullanmadımKızlar bu yumurta kalitesi için arı sütü polen falan diyorlar siz duudunuz mu
Malesef bu böyle Allah bizi daha güçlü yaratmış her ne kadar erkeklerin bilek gücü olsada herşey de o değil tabiKadın olmak ne zor ya, butun çileyi biz cekiyoruz
Evet cok faydalı dıyorlar, kullanılabilir, ben su an proxywomen kullanıyorum, diğer asılamada da bunu kullanmıştım yumurta kalitesi ıcın
İnternetten 270 e aldım, ak akceden en uygun fiyatlı yerden, eczanelerde cok pahalıBi araştırayım bende bide ımprly varmış galiba fiyatı nasıl canım senın dediğinin
Vajinal baktı mı cnm?Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
Karından görünmeyebilir erken çünküKızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor
Hayır karından baktı canım progesteran da düşük çıktı ilavelerle yükselir mi kiVajinal baktı mı cnm?
Anladım canım inşallah öyledir sağolasınKarından görünmeyebilir erken çünkü
Yükselir herhalde canım vajinaldir gözükürdü belki kaç haftalık şuan tam olarak? Tedbir amaçlı düşük yaşayanlara hemen progestan veriliyor aslında bildiğimHayır karından baktı canım progesteran da düşük çıktı ilavelerle yükselir mi ki
Karından gorunmeyebilir belki ya normal diğer seviyeyi hiç bilmiyorum ben vallaHayır karından baktı canım progesteran da düşük çıktı ilavelerle yükselir mi ki
Gülüm 4+5 günlük progesteren 12 çıktı inşallah yaYükselir herhalde canım vajinaldir gözükürdü belki kaç haftalık şuan tam olarak? Tedbir amaçlı düşük yaşayanlara hemen progestan veriliyor aslında bildiğim
Sen naptın değerin kaç olduKarından gorunmeyebilir belki ya normal diğer seviyeyi hiç bilmiyorum ben valla
Vajinal fitil verdi mi peki ?Gülüm 4+5 günlük progesteren 12 çıktı inşallah ya
Valla yarın yaptıracam daha canım hem Dr a gidecem bende göreceğini sanmıyorum çok erken ama hem kan tahlili için hemde folik asit falan alirim diyeSen naptın değerin kaç oldu
Canım benim geç döllenmeydi gözükmemişti sonraki hafta tekrar çağırdı seni ne zaman çağırdı bi daha?Gülüm 4+5 günlük progesteren 12 çıktı inşallah ya
Normal cnm görmemesi, vajınal 1500lerde zar zor goruluyor, sıkma canınıHayır karından baktı canım progesteran da düşük çıktı ilavelerle yükselir mi ki
Ne değişik süreçler AllahımBir süre boyle olabılırmıs duzene girene kadar, normaldir bence