Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bana da hiç bi test yapılmıyo hastaneye gittiğimde ultrasonla bakılıyo sadece.Yumurta rezervi vs.. hiç böyle bişey konuşulmuyo

R
Amh ile bakılıyor
Ya bana da hiç bi test yapılmıyo hastaneye gittiğimde ultrasonla bakılıyo sadece.Yumurta rezervi vs.. hiç böyle bişey konuşulmuyo
Benim yaşım 35
yaştan dolayı amh a bakmak istedi doktor

Amh testı cnm, benımkı de 1.92... Öyle aman aman deil ama doktor fena deıl demıstı. 0.1 ile bebek sahıbı olan var
Bende baya oldu amh testi yaptıralı tüp bebeğe başlarken yaptırmıştım acaba zamanla azaldı mı bilmiyorum

Bende baya oldu amh testi yaptıralı tüp bebeğe başlarken yaptırmıştım acaba zamanla azaldı mı bilmiyorum
Zamanla azalıyor ama kısa sure gectıyse cok da azalma olmamıs tir, menapoza kadar bısey kalmıcak ıste ordan hesap et

Kızlar çok sancılı bir regl gecırıyorum, yogun kanamalı birincide cok az sancı oldu ama kanama cok cok azdı, bu ıkıncıde mahvoldum bugun yaa

Kızlar çok sancılı bir regl gecırıyorum, yogun kanamalı birincide cok az sancı oldu ama kanama cok cok azdı, bu ıkıncıde mahvoldum bugun yaa
Yaa geçmiş olsun Inşallah rahat geçirirsin diger günleri.
bende de aşırı yoğun geçmişti o dönem, yaşamadığım kadar ağrı ve kanama ile.. gerçi şimdi de değiştiği söylenemez.

Yaa geçmiş olsun Inşallah rahat geçirirsin diger günleri.
bende de aşırı yoğun geçmişti o dönem, yaşamadığım kadar ağrı ve kanama ile.. gerçi şimdi de değiştiği söylenemez.
Saol cnmmyarın sorcam doktora fazla sancılı dıye

Normalde nasıldı peki reglerin ? Geçmiş olsun adaçayı varsa çok iyi geliyor ağrı kesici içmek istemezsen

Normalde nasıldı peki reglerin ? Geçmiş olsun adaçayı varsa çok iyi geliyor ağrı kesici içmek istemezsen
İlk iki gun sancım olur ama bu bıraz fazla geldı bana adacayı da hıc yok evde, agrı kesici ıcıne kesilir diye ıcmemeye gayret ediyorum

Rezerv düşük olunca bebek sağlıklı olmuyor muymuş sonunda yumurtanı büyüteb ilaç kullanmışsın acaba benim de ondan kalbi durdu benim amh bakılmadı diğer hormonlara bakıldı

İlk iki gun sancım olur ama bu bıraz fazla geldı bana adacayı da hıc yok evde, agrı kesici ıcıne kesilir diye ıcmemeye gayret ediyorum
Benımde hep sancılı olur bazen dayanırım bazen dayanılmıycak derecedeyse ağrı kesici içerim kendini sıcak tut ozmn ne güzel seviniyordum doğumdan sonra belki sancımda geçer diyordum

Rezerv düşük olunca bebek sağlıklı olmuyor muymuş sonunda yumurtanı büyüteb ilaç kullanmışsın acaba benim de ondan kalbi durdu benim amh bakılmadı diğer hormonlara bakıldı

Kızlar bu yumurta kalitesi için arı sütü polen falan diyorlar siz duudunuz mu

Benımde hep sancılı olur bazen dayanırım bazen dayanılmıycak derecedeyse ağrı kesici içerim kendini sıcak tut ozmn ne güzel seviniyordum doğumdan sonra belki sancımda geçer diyordum
Kadın olmak ne zor ya, butun çileyi biz cekiyoruz

Kızlar bu yumurta kalitesi için arı sütü polen falan diyorlar siz duudunuz mu
Evet cok faydalı dıyorlar, kullanılabilir, ben su an proxywomen kullanıyorum, diğer asılamada da bunu kullanmıştım yumurta kalitesi ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…