Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk iki gun sancım olur ama bu bıraz fazla geldı bana😔 adacayı da hıc yok evde, agrı kesici ıcıne kesilir diye ıcmemeye gayret ediyorum😔
Valla ben sadece bir adet geçirince ikinci nasıl olur bilmiyorum,ağrı için de evet çok kötü dayanılamaz değilse içme ağrı kesici😒benim de bugün durduk yere lekelenme başladı adet 3 gün önce bittiği halde anlamadım normal mi

Valla ben sadece bir adet geçirince ikinci nasıl olur bilmiyorum,ağrı için de evet çok kötü dayanılamaz değilse içme ağrı kesici😒benim de bugün durduk yere lekelenme başladı adet 3 gün önce bittiği halde anlamadım normal mi
Bir süre boyle olabılırmıs duzene girene kadar, normaldir bence

Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor 🙁

Kızlar herkesin derdi başından askın ama size bişey sormam lazım 1515 betam çıktı keseyi göremedik bu normal mi birde progesteran 12 çıktı hap ve iğne verdi sizce etki edip yükselir mi sizide meshul ediyorum ama çok aklımı kurcalıyor 🙁
Vajinal baktı mı cnm?

Karından görünmeyebilir erken çünkü

Hayır karından baktı canım progesteran da düşük çıktı ilavelerle yükselir mi ki
Yükselir herhalde canım vajinaldir gözükürdü belki kaç haftalık şuan tam olarak? Tedbir amaçlı düşük yaşayanlara hemen progestan veriliyor aslında bildiğim

X