Cuma günü gidicem baktırmak için. Sıfırlanmasa bile çok düşüktür diye tahmin ediyorumBirkaç test istedi bugün çıkmadı testlerin sonucu yarın sabah tekrar uğrayacağım. sizin beta ne zaman sıfırlandı ya da sıfırlandı mı
Evet muhtemelen düşüktür, regl olmadan hamile kalanlar var bir an korktum açıkçası :))Cuma günü gidicem baktırmak için. Sıfırlanmasa bile çok düşüktür diye tahmin ediyorum
Ben sıfırlanmamışsa 2 gün aralıklarla test vermeyi düşünüyorum ancak öyle anlayabilirim tekrar hamile olup olmadığımı:)Evet muhtemelen düşüktür, regl olmadan hamile kalanlar var bir an korktum açıkçası :))
Mantıklı betanın artışı gösterir zaten siz benden birkaç gün önce kürtaj oldunuz sanırım, sizin hamilelik yoksa muhtemelen betanız sıfırlanmıştır. Herhangi bir kahverengi akıntınız yok değil miBen sıfırlanmamışsa 2 gün aralıklarla test vermeyi düşünüyorum ancak öyle anlayabilirim tekrar hamile olup olmadığımı:)
Şuan da sadece şeffaf bazen beyaz bir akıntım geliyor. Onun haricinde bir leke gelmediMantıklı betanın artışı gösterir zaten siz benden birkaç gün önce kürtaj oldunuz sanırım, sizin hamilelik yoksa muhtemelen betanız sıfırlanmıştır. Herhangi bir kahverengi akıntınız yok değil mi
Sizin rahim temizlenmiş o zaman güzel neticeleri olsun inşallahŞuan da sadece şeffaf bazen beyaz bir akıntım geliyor. Onun haricinde bir leke gelmedi
Çok şükürSizin rahim temizlenmiş o zaman güzel neticeleri olsun inşallah
Bende de aynı şekilde hiçbir ağrı vs bir şey olmadı sadece 15 gün sonra bir kanama olmuştu dediğim gibi doktor regl de olmuş olabilir demişti. Beta sıfırlanmadan hamile kalanlar var yine Beta sıfırlanmadan yumurtlama oluyor çok karışık durumlar, insan burada sorma gereği duyuyor :))Çok şükürkürtajdan çıktığımda zamanda asla bir ağrım olmamıştı ona rağmen iğne yapmışlardı kendi vücuduma şaşırmıştım açıkçası
Evet ya o çok garip cidden ee bu defa hamile miyim değil miyim ikilemde kalan çok kadın vardır.Bende de aynı şekilde hiçbir ağrı vs bir şey olmadı sadece 15 gün sonra bir kanama olmuştu dediğim gibi doktor regl de olmuş olabilir demişti. Beta sıfırlanmadan hamile kalanlar var yine Beta sıfırlanmadan yumurtlama oluyor çok karışık durumlar, insan burada sorma gereği duyuyor :))
Aynen bakalım herkesin gönlüne göre olsunEvet ya o çok garip cidden ee bu defa hamile miyim değil miyim ikilemde kalan çok kadın vardır.
AminnAynen bakalım herkesin gönlüne göre olsun
Benim de o civardaydı korkmayın 25 kullanıyorum ben de 4-6 haftada düşer dediğim gibiTsh 4.8 suanlik kontrol altında. Kullanmaya başlayalı 2 hafta olucak. 1 hafta sonra randevum var bakalım değerler ne durumda
kremin veya mantarın sebep olacağını düşünmüyorum yaa kendinizi suçlamayın gebelikte de çok sık mantar olabiliyormuş zaten. Ben de çok sık olurdum baya uzun tedavi gördüm yeni tamamen iyileşti sayılır borik asitli fitille. Biraz bağışıklığı da güçlendirmek lazımİnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik geçirirsinizbenimde dhea-so4 hormonum yüksek kendimce bu sebepten diye düşünüyodum ve mantar oldu bende vajinal krem sürmüştüm. Hep bu sebepten kendimi suçluyorum
Geçmiş olsun sizede. Her ihtimal aklımıza geldiği için hemen suçluluk duygusu oluşuyorkremin veya mantarın sebep olacağını düşünmüyorum yaa kendinizi suçlamayın gebelikte de çok sık mantar olabiliyormuş zaten. Ben de çok sık olurdum baya uzun tedavi gördüm yeni tamamen iyileşti sayılır borik asitli fitille. Biraz bağışıklığı da güçlendirmek lazım
Bugün doktora gittim betam sıfırlanmadı, haftaya tekrardan kontrole gideceğim. Beta sıfırlanana kadar da ara ara lekelenmeler olurmuş dedi.beta sıfırlanmadanda yumurtlama oluyormuş bu arada
Bugün doktora gittim betam sıfırlanmadı, haftaya tekrardan kontrole gideceğim. Beta sıfırlanana kadar da ara ara lekelenmeler olurmuş dedi.beta sıfırlanmadanda yumurtlama oluyormuş bu arada
Rahim temiz o zaman sizinde şuanda. Korunmayla ilgili bekleme süresi verdi miBugün doktora gittim betam sıfırlanmadı, haftaya tekrardan kontrole gideceğim. Beta sıfırlanana kadar da ara ara lekelenmeler olurmuş dedi.beta sıfırlanmadanda yumurtlama oluyormuş bu arada
Tesekkur ederim canimm sana da geçmiş olsunBenim de o civardaydı korkmayın 25 kullanıyorum ben de 4-6 haftada düşer dediğim gibiama ben hata ettim düzenli kullanmadım gecikti sakın aksatma hep aynı saatlerde kahvaltıdan en az yarım saat önce düzenli iç 3 haftada düşmezse de endişelenme devam et 1 ayı bulabilir zaten doktor bilgilendirir
Rahim temiz o zaman sizinde şuanda. Korunmayla ilgili bekleme
Doktor korunmana gerek yok dedi sizin doktorunuz herhangi bir süre verdi mi? ben bir ay koruncağım her ihtimale karşı:))Rahim temiz o zaman sizinde şuanda. Korunmayla ilgili bekleme süresi verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?