• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Cok tesekkur ederim kuzum darısı isteyen tüm herkese yine de korkum var troid yüzünden inşallah bu sefer düşük olmaz 💓
Bende de tiroid var kuzu 25 mg içiyorum ama değerim normal 1.75lerde falan şuan. Değerin normal seviyeye düştüyse korkmana gerek yok sadece ilacı kullanmaya devam ediceksin bi de 6 haftada bir kontrol ediyorlar gebelikte aniden yükselebiliyormuş çünkü. 🙏🏻

Bende de tiroid var kuzu 25 mg içiyorum ama değerim normal 1.75lerde falan şuan. Değerin normal seviyeye düştüyse korkmana gerek yok sadece ilacı kullanmaya devam ediceksin bi de 6 haftada bir kontrol ediyorlar gebelikte aniden yükselebiliyormuş çünkü. 🙏🏻
Bende hala yüksek levotiron 25 mg kullanıyorum doktor artık folik asiti bile yarım kullandiriyor inşallah düzene girer. Sen hangi ilacı kullaniyodun canım

İlk düşük sebebiniz bu sebepten miydi:/

Evet troid çok yüksek ve düşmüyor ilaç fayda etmiyor ne yaptıysak benimle savasiyor hipotroid diyo doktor
İnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz🙏🏻 benimde dhea-so4 hormonum yüksek kendimce bu sebepten diye düşünüyodum ve mantar oldu bende vajinal krem sürmüştüm. Hep bu sebepten kendimi suçluyorum

Bende hala yüksek levotiron 25 mg kullanıyorum doktor artık folik asiti bile yarım kullandiriyor inşallah düzene girer. Sen hangi ilacı kullaniyodun canım
Benim de levotiron. Senin tsh kaç ? Bi de ne zamandır kullanıyosun bi 4-6 haftayı buluyor düşmesi

İnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz🙏🏻 benimde dhea-so4 hormonum yüksek kendimce bu sebepten diye düşünüyodum ve mantar oldu bende vajinal krem sürmüştüm. Hep bu sebepten kendimi suçluyorum
İnşallah atlatırız hepsini çok geçmiş olsun kuzum. Kendimizi boşuna sucluyoruz gerçekten. Bende ağda yapmak için anestezi kremi sürmüştüm enfeksiyon kaptım 🥲

Acı esigim çok yüksek o tarafta 🤣 hayır ise yarasa bari 1 kere adayı yapıştırdım çektim gözümden yaşlar geldi yarım yamalak kaldı öylece 😁 elimde kalan enfeksiyon ve yarim bırakılmış bir ağda 🥲
Kötü olmuş🙈 ağda konusu hep sıkıntı ya doktor kontrol zamanı hep stres oluyodum bu yüzden. İşimiz çok zor

Birkaç test istedi bugün çıkmadı testlerin sonucu yarın sabah tekrar uğrayacağım. sizin beta ne zaman sıfırlandı ya da sıfırlandı mı

Back