- 8 Mayıs 2023
- 439
- 315
- 23
- 25
Cok tesekkur ederim kuzum darısı isteyen tüm herkese yine de korkum var troid yüzünden inşallah bu sefer düşük olmazAyy maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum adınıza
Tesekkur ederimmHayırlı olsun sağlıkla gelsinn
Hayır sakın aklına bile getirme biliyorum zor ama lütfen güzel şeyleri düşün bol dua etCok tesekkur ederim kuzum darısı isteyen tüm herkese yine de korkum var troid yüzünden inşallah bu sefer düşük olmaz
Bende de tiroid var kuzu 25 mg içiyorum ama değerim normal 1.75lerde falan şuan. Değerin normal seviyeye düştüyse korkmana gerek yok sadece ilacı kullanmaya devam ediceksin bi de 6 haftada bir kontrol ediyorlar gebelikte aniden yükselebiliyormuş çünkü.Cok tesekkur ederim kuzum darısı isteyen tüm herkese yine de korkum var troid yüzünden inşallah bu sefer düşük olmaz
İlk düşük sebebiniz bu sebepten miydi:/Cok tesekkur ederim kuzum darısı isteyen tüm herkese yine de korkum var troid yüzünden inşallah bu sefer düşük olmaz
Bende hala yüksek levotiron 25 mg kullanıyorum doktor artık folik asiti bile yarım kullandiriyor inşallah düzene girer. Sen hangi ilacı kullaniyodun canımBende de tiroid var kuzu 25 mg içiyorum ama değerim normal 1.75lerde falan şuan. Değerin normal seviyeye düştüyse korkmana gerek yok sadece ilacı kullanmaya devam ediceksin bi de 6 haftada bir kontrol ediyorlar gebelikte aniden yükselebiliyormuş çünkü.
Evet troid çok yüksek ve düşmüyor ilaç fayda etmiyor ne yaptıysak benimle savasiyor hipotroid diyo doktorİlk düşük sebebiniz bu sebepten miydi:/
İlk düşük sebebiniz bu sebepten miydi:/
İnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik geçirirsinizEvet troid çok yüksek ve düşmüyor ilaç fayda etmiyor ne yaptıysak benimle savasiyor hipotroid diyo doktor
Benim de levotiron. Senin tsh kaç ? Bi de ne zamandır kullanıyosun bi 4-6 haftayı buluyor düşmesiBende hala yüksek levotiron 25 mg kullanıyorum doktor artık folik asiti bile yarım kullandiriyor inşallah düzene girer. Sen hangi ilacı kullaniyodun canım
Ben de çok seviniyorum bu haberlereKizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025
İnşallah atlatırız hepsini çok geçmiş olsun kuzum. Kendimizi boşuna sucluyoruz gerçekten. Bende ağda yapmak için anestezi kremi sürmüştüm enfeksiyon kaptımİnşallah pozitif ve sağlıklı bir gebelik geçirirsinizbenimde dhea-so4 hormonum yüksek kendimce bu sebepten diye düşünüyodum ve mantar oldu bende vajinal krem sürmüştüm. Hep bu sebepten kendimi suçluyorum
Yaa ciddi misin nerden geldi aklına öyleİnşallah atlatırız hepsini çok geçmiş olsun kuzum. Kendimizi boşuna sucluyoruz gerçekten. Bende ağda yapmak için anestezi kremi sürmüştüm enfeksiyon kaptım
Tsh 4.8 suanlik kontrol altında. Kullanmaya başlayalı 2 hafta olucak. 1 hafta sonra randevum var bakalım değerler ne durumdaBenim de levotiron. Senin tsh kaç ? Bi de ne zamandır kullanıyosun bi 4-6 haftayı buluyor düşmesi
Acı esigim çok yüksek o taraftaYaa ciddi misin nerden geldi aklına öyle
Kötü olmuşAcı esigim çok yüksek o taraftahayır ise yarasa bari 1 kere adayı yapıştırdım çektim gözümden yaşlar geldi yarım yamalak kaldı öylece elimde kalan enfeksiyon ve yarim bırakılmış bir ağda
Yaaa bir dahaki aya inşallahYumurtlamanın 5. gününde adet oldum canım
Merhabalar gittim betam düşmedi 56, neden düşmüyor bilemiyorum,doktor beklemem yönünde bir şey söylemedi ama ben bir adet döngüsü bekleyeceğim.Merhaba doktora gidebildiniz mi :)
Prolaktin hormonu salgılanıyo olabilir halâ. Farklı testler istemedi mi.Merhabalar gittim betam düşmedi 56, neden düşmüyor bilemiyorum,doktor beklemem yönünde bir şey söylemedi ama ben bir adet döngüsü bekleyeceğim.
Prolaktin hormonu salgılanıyo olabilir halâ. Farklı testler istemedi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?