Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Nasıl yapılıyor tam olarak. Bu ay yumurtlamam bittiği için adet olursam diğer ay denerim:)
  • 2 adet havuç
  • 8 adet kuru incir
  • 5 su bardağı klorsuz su(2 tane 500 ml pet şişe suyu da olur )
  • 2 havucu uzunlamasına tam ortadan dörde bölelim tencereye koyalım üzerine 2, 5 su bardağı klorsuz suyu döküyoruz kısık ateşte 20 dakika kaynatalım.
  • 8 İnciri de önce soğuk suda yıkayalım, daha sonra elimizle dörde bölüp tencereye koyalım, üzerine 2, 5 su bardağı klorsuz suyu döküp onuda 15 dakika kısıkta kaynatalım.
  • Bunlar ılınınca süzgeçte süzüp karıştıralım.
  • Ilık bir şekilde tüketelim.
  • Kalan karışımı buzdolabında muhafaza etmek gerekiyor. Ben bunu uygulamıştım canım

göğsüme dokunamazdım resmen ama her gebelikte aynı durumlar yaşanmazmış buda bir gerçek tabi

İsteyen herkese nasip olsun inşallah ilk gebeliğimdeki gibi uyku çok ağır basmaya başladı ama ne göğsümde vs ağrı yok. İnşallah psikolojik değildir
Kasık ağrıların var mı canım, yarın doktor randevun vardı sanırım .Güzel haberlerle gel inşallah

Evet kimse bilmesin bence de eşin sen yeterli. Biz aynı kaderi yaşadığımız için sorun olmaz inşallah
Böyle diyorum ama ramazan ayına gireceğimiz için ve ben hamile kalırsam tutamayacağım için yine söylemek zorunda kalcaz. Bu defa niye tutmuyosun bir şey mi var gibi sorular gelcek

Faylinn merhaba sizinde troit probleminiz varmış sanırım bende de haşimato var anti tpolar tavan yaptığı için levotirion ilaç kullanıyorum 2 yıldır acaba bu yuzden mi boş gebelik diye düşünüyorum sizin konuyla ilgili bilginiz varmı?

Böyle diyorum ama ramazan ayına gireceğimiz için ve ben hamile kalırsam tutamayacağım için yine söylemek zorunda kalcaz. Bu defa niye tutmuyosun bir şey mi var gibi sorular gelcek
Hamilelik olsun da uygun bir şekilde söylersin :)) Allah korusun inşallah Allah bi daha kayıp yaşatmasın bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…