Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Kızlar biraz önce yaptım testi, bat 19nisan silik bir çizgi gördüm gibi hissediyorum sizce var mı

Eklentiler

• IMG_9153.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
  • image.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9154.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar biraz önce yaptım testi, bat 19nisan silik bir çizgi gördüm gibi hissediyorum sizce var mı
Ben de gördüm canım inşallah pozitiftir 2 gün sonra tekrar yap bence, benim ilki bundan da silikti bi tek ben görüyordum

Ben hiç regl olamadım. 2 ay oldu neredeyse düşük yaptım regl olamadım, gittim böyle söyledi. Dediklerinizi yapıyordum zaten sökülsün diye ovulasyon kiti ile de takip ediyorum bu kadar büyümüş ise çatlar diye ama çatlayacağı yok gibi hep aynı şekilde beliriyor çizgi.

Konunun başını kaçırmış olabilirim ama havuç yeseniz bol bol çatlamasında çok etkili oluyor

Merhabalar ben dış gebelik geçiriyorum bir defa iğne yaptılar beta düşmedi ve yükseldi şuan 126 ile başlayan beta 670 oldu ikinci bir iğne yaptılar ayni durumu yaşayan varmı aranizda veya bilgisi olan bu süreç gerçekten çok zormuş kürtaj veya ameliyat olucak mi bilmiyorum bunun korkusunu yaşıyorum

Geçmiş olsun ben yaşamadım inşallah bir an önce hayırlısıyla sonlanır. Ama dış gebelikde operasyon oluyor yumurtalıktan kisti alıyorlar. Emin değilim çok

Ovülasyon kiti net bir şey vermiyor ben de denedim çatladıktan sonra bile aynı gösterebiliyor benimki 5 cm di ona rağmen eridi reglden sonra 1 ay içinde regl oluş da kişiye göre değişebiliyor kaygılanmayın stres de etkiliyor olabilir

İlk düşüğün mü bu

Senin adına çok sevindim gerçekten ben aynı şeyleri yaşadım maalesef bebeğimi kaybettim senin yazını okuyunca çok korkmuştum ama gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pazartesi günü doktora gideceğim. İnşallah bebeğim hâlâ iyidir..

Şu an nasılsınız, benim de 6 +4 de kalp atışı duydum, lekelenme devam ediyor çok korkuyorum

Şu an nasılsınız, benim de 6 +4 de kalp atışı duydum, lekelenme devam ediyor çok korkuyorum
Merhaba. Şu an evdeyim. Dinleniyorum sürekli. Hastaneden taburcu olmadan önce bakmışlardı. Kalp atışı vardı. Progestan fitil kullanıyorum. Kanamam kahverengi lekelenmeye döndü. Ama durmadı hâlâ. Yarın kontrolüm var. Allah’tan ümit kesilmez. Bol bol dinlenin. Stres yapmayın.

Bende bir gün hastanede yattım. Geçen pazar çok kanamam oldu, sonrasında kahverengiye döndü. Doktor çok su iç dinlen dedi ben de bol bol su içiyorum, dinleniyorum geçer hepimizin inşallah

Bende bir gün hastanede yattım. Geçen pazar çok kanamam oldu, sonrasında kahverengiye döndü. Doktor çok su iç dinlen dedi ben de bol bol su içiyorum, dinleniyorum geçer hepimizin inşallah
Hamile misin çok sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah benim de lekelenmem oldu progestan vermedi mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…