Ben de gördüm canım inşallah pozitiftir 2 gün sonra tekrar yap bence, benim ilki bundan da silikti bi tek ben görüyordumKızlar biraz önce yaptım testi, bat 19nisan silik bir çizgi gördüm gibi hissediyorum sizce var mı
haftaiçi vermeyi düşünüyorum inşallah pozitiftir, tekrar kaybetme korkusu şimdiden sardıBen de gördüm canım inşallah pozitiftir 2 gün sonra tekrar yap bence, benim ilki bundan da silikti bi tek ben görüyordum
Ultrasonda bakıyor. 50 gün oldu. Yani ovulasyon kiti bakıyorum hiç değişmiyor.Çok geçmiş olsun bu durum nasıl belli oluyor ultrasonda mı görüyor doktor çatlar merak etme geç oluyor benim de öyle olmuştu
Ben hiç regl olamadım. 2 ay oldu neredeyse düşük yaptım regl olamadım, gittim böyle söyledi. Dediklerinizi yapıyordum zaten sökülsün diye ovulasyon kiti ile de takip ediyorum bu kadar büyümüş ise çatlar diye ama çatlayacağı yok gibi hep aynı şekilde beliriyor çizgi.Bende de oluşmuştu 5 cm di hatta2. Regl zamanı gittiğimde atılmış dedi endişe etmeyin olabiliyor yumurtlama bir süre olmayınca hormonlar uyum sağlamada zorluk yaşıyor bir iki ay ben bitki çayları içmiştim ve bol ılık suya limon damlatarak içiyordum deneyebilirsiniz
Konunun başını kaçırmış olabilirim ama havuç yeseniz bol bol çatlamasında çok etkili oluyorBen hiç regl olamadım. 2 ay oldu neredeyse düşük yaptım regl olamadım, gittim böyle söyledi. Dediklerinizi yapıyordum zaten sökülsün diye ovulasyon kiti ile de takip ediyorum bu kadar büyümüş ise çatlar diye ama çatlayacağı yok gibi hep aynı şekilde beliriyor çizgi.
Geçmiş olsun ben yaşamadım inşallah bir an önce hayırlısıyla sonlanır. Ama dış gebelikde operasyon oluyor yumurtalıktan kisti alıyorlar. Emin değilim çokMerhabalar ben dış gebelik geçiriyorum bir defa iğne yaptılar beta düşmedi ve yükseldi şuan 126 ile başlayan beta 670 oldu ikinci bir iğne yaptılar ayni durumu yaşayan varmı aranizda veya bilgisi olan bu süreç gerçekten çok zormuş kürtaj veya ameliyat olucak mi bilmiyorum bunun korkusunu yaşıyorum
Ovülasyon kiti net bir şey vermiyor ben de denedim çatladıktan sonra bile aynı gösterebiliyor benimki 5 cm di ona rağmen eridi reglden sonra 1 ay içinde regl oluş da kişiye göre değişebiliyor kaygılanmayın stres de etkiliyor olabilirBen hiç regl olamadım. 2 ay oldu neredeyse düşük yaptım regl olamadım, gittim böyle söyledi. Dediklerinizi yapıyordum zaten sökülsün diye ovulasyon kiti ile de takip ediyorum bu kadar büyümüş ise çatlar diye ama çatlayacağı yok gibi hep aynı şekilde beliriyor çizgi.
İlk düşüğün mü buBen hiç regl olamadım. 2 ay oldu neredeyse düşük yaptım regl olamadım, gittim böyle söyledi. Dediklerinizi yapıyordum zaten sökülsün diye ovulasyon kiti ile de takip ediyorum bu kadar büyümüş ise çatlar diye ama çatlayacağı yok gibi hep aynı şekilde beliriyor çizgi.
Senin adına çok sevindim gerçekten ben aynı şeyleri yaşadım maalesef bebeğimi kaybettim senin yazını okuyunca çok korkmuştum ama gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinAy. İçinizi daraltmak istemem bugünden beri kocamı baya tedirgin ettim. Bu kadın deliriyor mu diye bile düşünmüş olabilir ama elimde değil. Yani bebek yaşıyor. Onu da öğrendim. Ama yok. Kalbim patlayacak gibi.
İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pazartesi günü doktora gideceğim. İnşallah bebeğim hâlâ iyidir..Senin adına çok sevindim gerçekten ben aynı şeyleri yaşadım maalesef bebeğimi kaybettim senin yazını okuyunca çok korkmuştum ama gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Var gibiKızlar biraz önce yaptım testi, bat 19nisan silik bir çizgi gördüm gibi hissediyorum sizce var mı
Şu an nasılsınız, benim de 6 +4 de kalp atışı duydum, lekelenme devam ediyor çok korkuyorumMerhaba kızlar. Benim ilk gebeliğim şu an. Dün çok yoğun kanamam oldu. Hastaneye geldik. Kalp atışı var. Kanamam yoğun diye yatış verdiler hastanede ve progestana başladılar. Dün acilde 7+2 ölçüldü ama sabah doktor 6+6 dedi. Yine kalp atışı dinletti. Kanama alanı var yoğun bir şekilde. Takip edeceğiz dedi ama kanama dışında bir sorun yok gibi konuştu. Dünden beri eşimle beraber hastanedeyiz. Bugün psikolojim hiç iyi değil. Yani böyle beklemek çok zor. Dualarınıza talibim..
Merhaba. Şu an evdeyim. Dinleniyorum sürekli. Hastaneden taburcu olmadan önce bakmışlardı. Kalp atışı vardı. Progestan fitil kullanıyorum. Kanamam kahverengi lekelenmeye döndü. Ama durmadı hâlâ. Yarın kontrolüm var. Allah’tan ümit kesilmez. Bol bol dinlenin. Stres yapmayın.Şu an nasılsınız, benim de 6 +4 de kalp atışı duydum, lekelenme devam ediyor çok korkuyorum
Bende bir gün hastanede yattım. Geçen pazar çok kanamam oldu, sonrasında kahverengiye döndü. Doktor çok su iç dinlen dedi ben de bol bol su içiyorum, dinleniyorum geçer hepimizin inşallahMerhaba. Şu an evdeyim. Dinleniyorum sürekli. Hastaneden taburcu olmadan önce bakmışlardı. Kalp atışı vardı. Progestan fitil kullanıyorum. Kanamam kahverengi lekelenmeye döndü. Ama durmadı hâlâ. Yarın kontrolüm var. Allah’tan ümit kesilmez. Bol bol dinlenin. Stres yapmayın.
Hamile misin çok sevindim canımBende bir gün hastanede yattım. Geçen pazar çok kanamam oldu, sonrasında kahverengiye döndü. Doktor çok su iç dinlen dedi ben de bol bol su içiyorum, dinleniyorum geçer hepimizin inşallah
Senin içinde çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah:) şuan durum nedir? Doktorlae ne diyorVar gibi
sen testi tekrarladın mı ya da kan verdin mi kuzu?Senin içinde çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah:) şuan durum nedir? Doktorlae ne diyor
Cuma günü kan testi verdim 63 çıktı:) yarın tekrarlıcam sağlık ocağındasen testi tekrarladın mı ya da kan verdin mi kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?