Benim sadece tsh değerim yüksekti diğerleri normaldi. Haşimato değil benimki sanırım. Ama ilaç kullandığınızda değerleriniz normale dönmedi mi? Şuan nasıl mesela ? Benim düşük yaptığımda da 2.00 lerde falandı o yüzden ona bağlamadık biz. Değerler normalse ilaca devam ediliyorsa sorun yok diyor doktorlarFaylinn merhaba sizinde troit probleminiz varmış sanırım bende de haşimato var anti tpolar tavan yaptığı için levotirion ilaç kullanıyorum 2 yıldır acaba bu yuzden mi boş gebelik diye düşünüyorum sizin konuyla ilgili bilginiz varmı?
Benim hamilelikte tsh 3,5 olmştu ilaç kullanmama rağmen haftasonları iki doz almamı söylemişti doktorum ben ihtimal veriyorum doktor ne kadar ilgisi yok desede gelişimi engelliyor sanırımBenim sadece tsh değerim yüksekti diğerleri normaldi. Haşimato değil benimki sanırım. Ama ilaç kullandığınızda değerleriniz normale dönmedi mi? Şuan nasıl mesela ? Benim düşük yaptığımda da 2.00 lerde falandı o yüzden ona bağlamadık biz. Değerler normalse ilaca devam ediliyorsa sorun yok diyor doktorlarama ben de bi düşünmedim değil. Zaten ben tsh düşünce hamile kalmıştım öncesinde değerim sürekli dalgalanıyordu kalamıyordum o ara.
3,5 bence çok yüksek değil çünkü gebelikte tiroid sorunu olmayanların dahi yükselebiliyormuş ki gebelikte yüksek çıktığı için ilaç başlayanlar da var. Ama neticede kronik bi rahatsızlık olduğu için ben de ihtimal veriyorum.Benim hamilelikte tsh 3,5 olmştu ilaç kullanmama rağmen haftasonları iki doz almamı söylemişti doktorum ben ihtimal veriyorum doktor ne kadar ilgisi yok desede gelişimi engelliyor
Benim 3. Dusugum. Cok uzuldum… simdi tekrarlayan gebeliklikke ilgili testlerden gecip nisan gibi tekrar denemek istiyorum
Evet hepsini simdi yapacagiz. Kanada’da yasiyorum biraz farkli bir sistem var. Umarim bir care bulunurGeçmiş olsun canım. Daha önce trombofili( pıhtılaşma) yaptırdın mı ve kromozom analizi? Öncelikle bunları yapıyorlar bi de bağışıklık sistemiyle ilgili birkaç değere bakıyorlar. Hepsine baktır inşallah çözümü bulunur
Geçmiş olsun kuzu benim de aynı gelişimi geride kalmış durmuştu 6+3te. Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik olabilir canını sıkma. Bana 13-14. Günler pik gibi geldi sanırım 21 şubat yani. Değerlendirdiniz mi? Bugün silikleşmiş çatlamış gibi. Bugünü de değerlendirebilirsinzBende varım 21 Kasım'da boş gebelik yaşadığım için kürtaj olmak zorunda kaldım 9 haftalık olmasına rağmen 6+5 günlükken alındı ve düzenli bir adet döngüm vardı sonrası adet olmam gereken tarihte lekelenmem oldu 6 gün ve daha sonrasında 15. Günde adet oldum ve çok yoğundu bu normal mii ve şuanda ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama olup olmadigini anlamadım anlayan varsa yardımcı olabilir miEki Görüntüle 3548331 Eki Görüntüle 3548332
Olsun değerlendirseydiniz yine de testlerde göremeyip doktora gittiğinde yumurta görenler varmış. Nasip bi sonraki aya olsun inşallah umutsuzluk yokKızlar ben bu ay hıc yumurtlama gormedım adete 4 gun var bu ayda elendım sanırım
Aynn değerlendirdim bakalım hayırlısi doktorda öyle söyledi genel olarak oluyor diye bende silik olmasına şaşırdım bende onu yeni öğrendim sonradan catliyormuş evet düşünmüyorumGeçmiş olsun kuzu benim de aynı gelişimi geride kalmış durmuştu 6+3te. Kürtajdan sonra birkaç ay düzensizlik olabilir canını sıkma. Bana 13-14. Günler pik gibi geldi sanırım 21 şubat yani. Değerlendirdiniz mi? Bugün silikleşmiş çatlamış gibi. Bugünü de değerlendirebilirsinz
Hadi hayırlısı olsunAynn değerlendirdim bakalım hayırlısi doktorda öyle söyledi genel olarak oluyor diye bende silik olmasına şaşırdım bende onu yeni öğrendim sonradan catliyormuş evet düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?