Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

11 gün kanama yaşadım. Regl ne zaman olcam hiç bilmiyorum döngüm sıfırlandığı için tahminde de bulunamıyoru
Benim ilk hafta kanamam oldu sonrasında bayaa olmadı tekrar kanamam olunca doktor regl olabilir dedi, ben de sizin gibi regl olmayı bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda oluruz da yolumuza bakarız

Benim ilk hafta kanamam oldu sonrasında bayaa olmadı tekrar kanamam olunca doktor regl olabilir dedi, ben de sizin gibi regl olmayı bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda oluruz da yolumuza bakarız
Hayırlısı artık:) yarın kontrolden sonra buraya yazmayı unutmayın:))

Kürtajdan sonra korunmansa bi sorun olur mu, ben de yakın zamanda kürtaj oldum beklemek içimden gelmiyor :)))
Ben 1 hafta sonra kontrole gittim sıkıntı yokmuş işlemden sonra 21 gün ilişki yok sonra korunmanıza gerek yok demişti hiç korunmadık bakalım hatta yumurtlama bile oldu ovülasyon testiyle takip ettim

Ben 1 hafta sonra kontrole gittim sıkıntı yokmuş işlemden sonra 21 gün ilişki yok sonra korunmanıza gerek yok demişti hiç korunmadık bakalım hatta yumurtlama bile oldu ovülasyon testiyle takip ettim
İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda:)

İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda:)
Teşekkür ederim tüm isteyenlerle birlikte iniallah. Ama çok ilginç bir şekilde bugün adet oldum 14 şubatta yumurtlama 15 şubatta çatlama oldu normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum 5 gün içinde adet oldum

Acaba döngü tamamen değiştiğinden mi bunlar oluyor , doktorla görüşmek gerekebilir ama kesin bunuda normal bulurlar:)

Gerçekten içten dinleyen biriyle karşılaştığımı düşünüyorum doktor anlamında ama bundan öncesi hep saçma sapan umursamaz cevaplar alarak ? Halinde yoluma devam etmiştim. İşini hakkıyla yapan çok nadir insanlar var artık

Çok sevindim adınıza aynen kalıp cevaplar birde benim sorunum ben sormadan cevap vermemeleri misal ben ilk kez düşük yaptım zaten düşük psikolojisi ayrı bundan sonraki süreci hiç bilmiyorum ben sormasam ne korunmayla ilgili ne adet döngüsüyle ilgili bilgilendirme yapmayacaktı vs vs

Kesinlikle katılıyorum. Özelde mi kürtaj oldunuz

Kizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025

Son durumunuzu yazarsınız, Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…