- 31 Ocak 2025
- 117
- 27
- 13
Benim ilk hafta kanamam oldu sonrasında bayaa olmadı tekrar kanamam olunca doktor regl olabilir dedi, ben de sizin gibi regl olmayı bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda oluruz da yolumuza bakarız11 gün kanama yaşadım. Regl ne zaman olcam hiç bilmiyorum döngüm sıfırlandığı için tahminde de bulunamıyoru
Hayırlısı artık:) yarın kontrolden sonra buraya yazmayı unutmayın:))Benim ilk hafta kanamam oldu sonrasında bayaa olmadı tekrar kanamam olunca doktor regl olabilir dedi, ben de sizin gibi regl olmayı bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda oluruz da yolumuza bakarız
Tabiii :) AminnHayırlısı artık:) yarın kontrolden sonra buraya yazmayı unutmayın:))
Ben 1 hafta sonra kontrole gittim sıkıntı yokmuş işlemden sonra 21 gün ilişki yok sonra korunmanıza gerek yok demişti hiç korunmadık bakalım hatta yumurtlama bile oldu ovülasyon testiyle takip ettimKürtajdan sonra korunmansa bi sorun olur mu, ben de yakın zamanda kürtaj oldum beklemek içimden gelmiyor :)))
İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda:)Ben 1 hafta sonra kontrole gittim sıkıntı yokmuş işlemden sonra 21 gün ilişki yok sonra korunmanıza gerek yok demişti hiç korunmadık bakalım hatta yumurtlama bile oldu ovülasyon testiyle takip ettim
Teşekkür ederim tüm isteyenlerle birlikte iniallah. Ama çok ilginç bir şekilde bugün adet oldum 14 şubatta yumurtlama 15 şubatta çatlama oldu normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum 5 gün içinde adet oldumİnşallah sizde güzel haberleri alırsınız en yakın zamanda:)
Acaba döngü tamamen değiştiğinden mi bunlar oluyor , doktorla görüşmek gerekebilir ama kesin bunuda normal bulurlar:)Teşekkür ederim tüm isteyenlerle birlikte iniallah. Ama çok ilginç bir şekilde bugün adet oldum 14 şubatta yumurtlama 15 şubatta çatlama oldu normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum 5 gün içinde adet oldum
Aynen dediğin gibi hepsi normalAcaba döngü tamamen değiştiğinden mi bunlar oluyor , doktorla görüşmek gerekebilir ama kesin bunuda normal bulurlar:)
Çok sevindim adınıza aynen kalıp cevaplar birde benim sorunum ben sormadan cevap vermemeleri misal ben ilk kez düşük yaptım zaten düşük psikolojisi ayrı bundan sonraki süreci hiç bilmiyorum ben sormasam ne korunmayla ilgili ne adet döngüsüyle ilgili bilgilendirme yapmayacaktı vs vsGerçekten içten dinleyen biriyle karşılaştığımı düşünüyorum doktor anlamında ama bundan öncesi hep saçma sapan umursamaz cevaplar alarak ? Halinde yoluma devam etmiştim. İşini hakkıyla yapan çok nadir insanlar var artık
Kesinlikle katılıyorum. Özelde mi kürtaj oldunuzÇok sevindim adınıza aynen kalıp cevaplar birde benim sorunum ben sormadan cevap vermemeleri misal ben ilk kez düşük yaptım zaten düşük psikolojisi ayrı bundan sonraki süreci hiç bilmiyorum ben sormasam ne korunmayla ilgili ne adet döngüsüyle ilgili bilgilendirme yapmayacaktı vs vs
Kizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025İnşallah hepimize şans getirir bu topik ve elimizden geldiğinde birbirimize destek olup yardımlaşırız
Bütün tablo pozitif dolar inşallah
Tekrarlanan düşüklerde yapılması gereken test ve tahliller;
Hormon ve kan tahlilleri (gebelik planlarken)
Ultrason muayenesi (gebelik planlarken)
Sperm testi (doktor onayıyla)
Rahim filmi (1 yıldan fazla gebelik olmadıysa veya tekrarlayan düşükte- doktor onayıyla)
Trombofili paneli (tıbbi genetik bölümü- kan pıhtılaşmasıyla ilgili)
Eşli kromozom analizi ( tıbbi genetik bölümü- kromozomlarda herhangi bi translokasyon veya inversiyon var mı diye bakılıyor, genelde 3 düşükten sonra yapıyorlar)
Bağışıklık sistemiyle alakalı testler ( romatoloji bölümü )
+mutlaka dengeli ve düzenli beslenme
+paketli ve katkı maddesi olan ürünleri bırakıyoruz
+düzenli egzersiz
+kan değerlerinde düşüklük varsa yükseltmeye çalışıyoruz
Kullanıcı Gebelik Durumu Tahmini Doğum Tarihi Faylinn @SayeBalaban @brcmmmm @1scorpio @CerkesMaria @kmrudemr @Puxhu @Pinkylinda @merbur35 @happyyss @sakuracicegi @Coocoo @meral bozkurt @ummuteaba @Berceste3 @soguknevalee F ftkz @Adaaria K kgultt @isikcicek
Son durumunuzu yazarsınız, Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBen 1 hafta sonra kontrole gittim sıkıntı yokmuş işlemden sonra 21 gün ilişki yok sonra korunmanıza gerek yok demişti hiç korunmadık bakalım hatta yumurtlama bile oldu ovülasyon testiyle takip ettim
Tebrik ederim böyle haberlere çok mutlu oluyorum:)Kizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025
Özelde ilaçla düşük yaptımKesinlikle katılıyorum. Özelde mi kürtaj oldunuz
Yumurtlamanın 5. gününde adet oldum canımSon durumunuzu yazarsınız, Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Ayy maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum adınızaKizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025
Merhaba doktora gidebildiniz mi :)Tabiii :) Aminn
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinnKizlar 1 kürtaj 1 kimyasaldan sonra hamileyim. Beni de ekler misin ? Tahmini doğum 06.10.2025
Tesekkur ederimmTebrik ederim böyle haberlere çok mutlu oluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?