Kullanıcı | Gebelik Durumu | Tahmini Doğum Tarihi |
| ||
| ||
| ||
| ||
| ||
K kmrudemr | ||
| ||
| ||
artık varsınız hoşgeldinizBen niye yokum küstüm
Kk arada gidiyi geliyiartık varsınız hoşgeldinizkırk yılda bir konu açıyim dedim kk ya format atmışlar jdjdjd
Geçmiş olsunMerhaba beni de ekler misiniz 7 ocakta kürtaj oldum
Teşekkürler, 8+5 te kürtaj oldum ama bebek 6 haftalıkta kalmıştı kalbini hiç duyamadım. Kan ve genetik testi yaptırdık eşimle kendimize onu bekliyorum. Siz kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mıGeçmiş olsunsizin kaç haftalıktı
Benim de aynı 9.haftada kürtaj oldum bebek 6+3tü. Bizim kromozomlar normaldi şükür pıhtılaşmada da 1er homozigot ve heterozigot var doktorum hamile kalınca asprin içersin ve perinatoloğa danışırsın dedi.Teşekkürler, 8+5 te kürtaj oldum ama bebek 6 haftalıkta kalmıştı kalbini hiç duyamadım. Kan ve genetik testi yaptırdık eşimle kendimize onu bekliyorum. Siz kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı
Kimyasaldan sonra biraz düzensizlik olabilir çok gecikmemiş biraz bekleyin daha fazla gecikirse bi doktora gidin. Yakın zamanda hormonlarınıza ve ultrasona bakıldı mı? Genel bi muayene olmuş olur.Kızlar Ocak 1 de kimyasal gebelik geçirdim 31 de regl olmam lazım dı hala olmadım testler negatif bana yardım edinnn bacılarım
Pıhtılaşma sonucu ne kadar sonra çıktı pekiBenim de aynı 9.haftada kürtaj oldum bebek 6+3tü. Bizim kromozomlar normaldi şükür pıhtılaşmada da 1er homozigot ve heterozigot var doktorum hamile kalınca asprin içersin ve perinatoloğa danışırsın dedi.
Hayır kimyasaldan sonra gitmedim artıkKimyasaldan sonra biraz düzensizlik olabilir çok gecikmemiş biraz bekleyin daha fazla gecikirse bi doktora gidin. Yakın zamanda hormonlarınıza ve ultrasona bakıldı mı? Genel bi muayene olmuş olur.
Hayır kimyasaldan sonra gitmedimKimyasaldan sonra biraz düzensizlik olabilir çok gecikmemiş biraz bekleyin daha fazla gecikirse bi doktora gidin. Yakın zamanda hormonlarınıza ve ultrasona bakıldı mı? Genel bi muayene olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?