Banada bir adet görelim dedi ama ben korunmuyorumDoktor korunmana gerek yok dedi sizin doktorunuz herhangi bir süre verdi mi? ben bir ay koruncağım her ihtimale karşı:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bir adet görelim dedi ama ben korunmuyorumDoktor korunmana gerek yok dedi sizin doktorunuz herhangi bir süre verdi mi? ben bir ay koruncağım her ihtimale karşı:))
O zaman şu an hamilelik olasılığı var sizin:)) korunmazsan çocuk hemen olur derler. Doktor kontrolünden sonra haberdar edersiniz.Banada bir adet görelim dedi ama ben korunmuyorum
Evet ama yinede çok umutlu da olmak istemiyorumO zaman şu an hamilelik olasılığı var sizin:)) korunmazsan çocuk hemen olur derler. Doktor kontrolünden sonra haberdar edersiniz.![]()
Belli olmaz canım :)) Ben hamilelik düşündüğüm ay havuç incir kürü yapmıştım, o ay hamile kaldım.çok etkili kür aklında bulunsunEvet ama yinede çok umutlu da olmak istemiyorum
Nasıl yapılıyor tam olarak. Bu ay yumurtlamam bittiği için adet olursam diğer ay denerim:)Belli olmaz canım :)) Ben hamilelik düşündüğüm ay havuç incir kürü yapmıştım, o ay hamile kaldım.çok etkili kür aklında bulunsun![]()
Nasıl yapılıyor tam olarak. Bu ay yumurtlamam bittiği için adet olursam diğer ay denerim:)
Tadı da güzel soğan kürü gibi değil :))) şifa olsunNasıl yapılıyor tam olarak. Bu ay yumurtlamam bittiği için adet olursam diğer ay denerim:)
Teşekkür ederim, tabi inşallah gerek kalmadan güzel haberi alırımTadı da güzel soğan kürü gibi değil :))) şifa olsun![]()
Ayy inşallah birbirimize dua edelimTeşekkür ederim, tabi inşallah gerek kalmadan güzel haberi alırım![]()
İsteyen herkese nasip olsun inşallahAyy inşallah birbirimize dua edelim![]()
Kasık ağrıların var mı canım, yarın doktor randevun vardı sanırım .Güzel haberlerle gel inşallahİsteyen herkese nasip olsun inşallahilk gebeliğimdeki gibi uyku çok ağır basmaya başladı ama ne göğsümde vs ağrı yok. İnşallah psikolojik değildir
![]()
Evvet her hamilelik farklı, ayyy ben de heyecanlandım inşallah hamilesindirgöğsüme dokunamazdım resmen ama her gebelikte aynı durumlar yaşanmazmış buda bir gerçek tabi
Randevum yok. Kasık ağrısıda yok canım hayırlısı artıkKasık ağrıların var mı canım, yarın doktor randevun vardı sanırım .Güzel haberlerle gel inşallah![]()
İnşallahEvvet her hamilelik farklı, ayyy ben de heyecanlandım inşallah hamilesindir![]()
Evet kimse bilmesin bence de eşin sen yeterli. Biz aynı kaderi yaşadığımız için sorun olmaz inşallahİnşallahbu defa kimseye söylemicem diyodum korkudan ve büyük ihtimal ilk öğrenende sizler olcaksınız
![]()
Böyle diyorum ama ramazan ayına gireceğimiz için ve ben hamile kalırsam tutamayacağım için yine söylemek zorunda kalcaz. Bu defa niye tutmuyosun bir şey mi var gibi sorular gelcekEvet kimse bilmesin bence de eşin sen yeterli. Biz aynı kaderi yaşadığımız için sorun olmaz inşallah![]()
Hamilelik olsun da uygun bir şekilde söylersin :)) Allah korusun inşallah Allah bi daha kayıp yaşatmasın bizlereBöyle diyorum ama ramazan ayına gireceğimiz için ve ben hamile kalırsam tutamayacağım için yine söylemek zorunda kalcaz. Bu defa niye tutmuyosun bir şey mi var gibi sorular gelcek
AmiinHamilelik olsun da uygun bir şekilde söylersin :)) Allah korusun inşallah Allah bi daha kayıp yaşatmasın bizlere![]()