- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
biosteron ve miyositol positive'i doktorum verdi. diğerlerini ben aldım. listeyi de kendim yaptım... zaten aldığım ürünlerin üzerinde tavsiye edilen tüketim miktarları yazıyor. onlara göre saat belirledim, saat belirlemezsen çok karışır... telefonda alarm kurdum bi sürü işte, ötürü hapı alıyorum...Doktorun mu verdi sana bu listeyi canım ? Benim kullandığım herhangi bir ilaç yokdoktorum hiç ilaç falan vermeden direk gelecek ay tupbebege hazırlayalim seni dedi kafam karıştı ıyice senin değerlerin ve yasin kacti canım ?
değerlerim kopmuş durumdafsh en yüksek 28 çıktı... ilk bu durumu farkettiğimizde 12,37 idi. sonra ki ay 15 oldu. daha sonra ki ölçümlerimde 19 u görmüştüm en yüksek ama işte son tedaviden önce 28 olunca hatta tedaviye başlamadı doktorum. bazı ilaçlar verdi bir sonraki ay 15 olunca tedaviye başladık...... amh değerim de herhalde bir yılı geçmiştir baktırdığım 0,79 du.. şimdi muhtemelen daha da düşmüştür.
yaşım da 34 tatlım ama 22 martta 35 olcam.... 35ten sonra zaten bi kalite de azalma oluyo onun öncesinde ne yaparsam kar diye çabalıyorum işte
ilki şu üzgün suratlardan vazgeç... dünyanın sonu değil, çok şükür.... 4 deneme beni çok zorlamadı, devletten yararlandım 3ünde... şu anda son tedavimin kredisini ödüyorum... 12 taksitle çocuk yapmaya çalışıyoruz işteanladım canım benimde 2 ay önce FSH im 12 kusurdu bu ay olcturmedim. Ben 26 yaşındayım bakalım bizde tüp bebek için istanbula gidince bakicaz çok moralin bozuk aslında hala durumuma alisamadim bide doktor muayene sonrasında kaç çocuğun var falan dedi yumurta kalitem kötü durumdaymis zaten sayısı da az seninde çok zorlu bir süreç olmuş canım ya 4 deneme insanı hem maddi hem de manevi çok çok yıpratmıştır bizde bir an da ortaya çıkınca maddi olarak ayarlamaya çalışıyoruz Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ya
hoşgeldin tatlım nasılsın???işte benim yerim fsh tavan amh yerlerde
bende hayıt civanperçemi ve aslanpençesi içtim adetim çok düzenlenmişti ama salak ben bıraktım
içimden bişey yapmak gelmiyo benim yaa artık
ama şimdi yapıp içmeye başlayacam inşallah
iyiyim genel olarak ama tüp bebek için hazır hissetmiyorumhoşgeldin tatlım nasılsın???
ilki şu üzgün suratlardan vazgeç... dünyanın sonu değil, çok şükür.... 4 deneme beni çok zorlamadı, devletten yararlandım 3ünde... şu anda son tedavimin kredisini ödüyorum... 12 taksitle çocuk yapmaya çalışıyoruz işte
bundan sonrası biraz daha zorlayacak elbette ama zaten ne için çalışıyorum ki onca parayı biriktirip napcam ki... hallederiz inşallah
durumunu anlıyorum. ben 31 yaşında evlendim zaten... ilk duyduğumda bi sersemlediğim doğrudurama bu takdiri ilahi.... geçecek....
fsh 10 a kadar normal zaten... çok endişelenme, yaşın büyük bi avantaj.... Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah... ben ilk tedavimi paldır küldür yaptım, sen yapma.... doktor bana ilk 12,37 yi görünce durumun çok vahim belki bir sonraki ay menopoza bile girebilirsin demişti.... yok öyle bişey... senin yumurtalıklarında sinyal veriyo sadece. hayat tarzını beslenmeni alışkanlıklarını değiştireceksin birazcık. sigara içiyorsan bırak... yediğine içtiğine dikkat et... azıcık da sindir durumu öyle başla tedaviye; acele etme....
en son kimyasal yaşadım şimdi bakım onarım işte napıyım bendeiyiyim genel olarak ama tüp bebek için hazır hissetmiyorum
aralık adeti olmama 1 hafta kadar var ve ben hiç çaylardan içmedim kilo aldım (öküze döndüm ) ve hala yiyorum
en azından hayıt içerim diyordum ama nerde öküz oturdu resmen üstüme
neyseki sizinle karşılaştım bugün başlayacam içmeye
ve bu adette olmazsa gitmeyecem biraz kendime bakayımda sonraki ay giderim benimki uzun oldu senden naber canım
bak yaa ben neler kaçırmışım geçmiş olsun bu sefer olsun inşalllahen son kimyasal yaşadım şimdi bakım onarım işte napıyım bende
Benim aldigim resimdeki gibi bisey ben sabah ac karnina bi tanesini bir su bardahi su ile iciyorum. Aktardan aldiklarimi kullanmayi beceremedigimden boyle bir urun aldim ben...amayaa canım bende bugün aldım saf arı sütü ve polen. Arı sütunu dil altından kullanmamı söyledi satici. Nasıl kullanmalıyım sabah akşam AC karnına arı sütü polen ikisininde mi kullanayim yoksa sabah birini akşam birini mi iceyim ?
Y yapayalniz1 sabahlari ac karnina once arisutunu kullan saticinin soyledigi gibi, kahvalti falan yap bir saat kadar sonra da poleni kullan tok karnina... Poleni hep balla falan karisik kullandim sade polen nasi kullanilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?