qaraqiz çok sevindim benim durumuma çok benziyor durumun.bana da umut oldun.benim fsh 29 amh 0.9
geçen ay ölçtürdüm fsh 16 ya düşmüş ama düşmesi durumu değiştirmiyormuş.tüp bebek imi nerde oldun merak ettim.
Benimde fsh 8.86 LH ise 15.86 cikti normal yollarla hamile kalman biras zor dedi doktorum esimin sperm tahlilini istedi onun sonucuna gore tedaviye baslariz dedi benimde adet duzensizliklerim oluyor diye gitmistim.bugun hayit otu aldim bende basliycam bakalim baska onerileriniz olursa sevinirim bayanlar rabbim herkeze sifa versin.herkes merhaba
fsh ve amh mağduruyum. geçen sene ağustosun 26 sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
AMH ise geçen sene Ekim ayında 0,54 çıktı ve bir daha baktırmadım.
ocak ayında 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.
bunların dışında aktardan hayıt otu, aslan pençesi, civan perçemi aldım.
sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 3 yumurta görüldü ilaçla 5 oldu. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. Allahım inşallah devamını görmemi nasip eder. buraya paylaşıyorum çünkü çok ağladım çok yalvardım. sürekli okudum araştırdım. inşallah sizler de şu FSH illetiyle baş edersiniz arkadaşlar. Asla pes etmeyin
Bu arada eşimin sperm sayısı, hareketi ve morfolojisi düşüktü
herkes merhaba
fsh ve amh mağduruyum. geçen sene ağustosun 26 sında başlayan serüvenimde ağırlıklı olarak fsh ile uğraştım. en son nisan ayında
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
ocak ayında 27,35 FSH ile bir denemem oldu 1 yumurta görüldü ilaçla 2 oldu ikisi de döllendi ama kimyasal sonuçlandı. nisan ayında 28,59 FSH ile denemeye başladık ama yumurtalar büyümedi ve iptal oldu. o günden sonra kendimi 1000 km bakımına aldım diyebilirim.
doktorum Omega 3, DHEA, Coenzim Q10 kullanmamı önermişti. ben bunların yanına içeriği bana iyi gelir dediğim ne bulduysam aldım ve denedim. Ayrıca bir de agnucaston tablet aldım ve her sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içtim.
sabah kahvaltıdan 1 -2 saat sonra 1 fincan testere dişli aslan pençesi kaynatıp içtim. akşamları 1 fincan hayıt otu kaynatıp içtim. bazı günler canım çay istediğinde de akşam üstü saat 4-5 gibi 1 tane yeşil çayın içine serçe parmak tırnağım kadar civan perçemi atıp içtim. tabletleri uzun süredir kullandım ama çayları 1,5 ay hiç aksatmadan devam ettim.
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
olmuştu ve bu benim tedavim için yeterliydi. muayenede 3 yumurta görüldü ilaçla 5 oldu. 3 ü döllendi 2 si transfer oldu 1 i tuttu. Allahım inşallah devamını görmemi nasip eder. buraya paylaşıyorum çünkü çok ağladım çok yalvardım. sürekli okudum araştırdım. inşallah sizler de şu FSH illetiyle baş edersiniz arkadaşlar. Asla pes etmeyin
iğnelere başlayınca bir kaç gün 1 bardak içtim sonra bıraktımCnm hayırlı olsun bebeğini Allah sana bağışlasin...
Bu bitkileri ignelerle kullandın mi merak ettim bende bu konuda endiseliyim... birlikte kullanılırsa olumsuz etkisi olurmu diye
canım sende pko var. hayıt iç düzene sokar arada civan perçemi de içBenimde fsh 8.86 LH ise 15.86 cikti normal yollarla hamile kalman biras zor dedi doktorum esimin sperm tahlilini istedi onun sonucuna gore tedaviye baslariz dedi benimde adet duzensizliklerim oluyor diye gitmistim.bugun hayit otu aldim bende basliycam bakalim baska onerileriniz olursa sevinirim bayanlar rabbim herkeze sifa versin.
Basladim dun ins faydasi olurcanım sende pko var. hayıt iç düzene sokar arada civan perçemi de iç
Basladim dun ins faydasi olur
merhaba kızlar benım fsh normal ama amh ve usg degerlerım kötü amh degerım 0,49 usg bakıldıgında 1-2 sagda solda 3-4 folikül vardı ne yapmam gerekıyor yada tüp bebek ıcın cokmu kötü bılemeıyorum aralıgın basında allah ızın verırse tüp bebek denenecek yasım 33 bu arada
tebrik ederim.hem mutlu oldum hem umut buldun satırlarında. allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin, forever livingden kullandigin tabletlerin tam adlarini yazar misin?herkes merhaba
FSH 28,59
LH 9,26
PROLAKTİN 16
E2 24 idi
FSH 9,58
LH 2,80
E2 26,37
canim benim ilk denemenmis, pes etme cok gencsin bu cok buyuk avantaj.benim bir denemem bile yok, cok istiyorum artik.bir tek folikul olsa razıyım :))Merhaba, benım de benzer, yuksek fsh dusuk amh. Amh degerim 0,2. Fsh'ım: 14,5
7 yumurtam vardı bir tarafta 3 dıgerı 4. Ama 4 tanenın oldugu tarafta 1cm kadar ufak çikolata kistim vardı. Doktorlar sorun yaratmaz cok ufak dedi ama yarattı malesef. İlaçlar o taraftaki 4 yumurtama hiç etki etmedi. Ve 3 yumurtam buyudu dıger taraftaki.
3 tane toplandı 2 tanesi bozuk cıktı 1 tane kaldı. Neyseki döllendi ve transfer oldu. İlk denememdi malesef tutmadı ama ınsallah dıger seferler tutar.
Diyecegım su, eger ufakta olsa cıkolata kisti falan varsa sende once onu alsınlar yada ılacla yok etsınler cunku ılac etkısını kesıyor yumurta için.
Eger cıkolata kıstın yoksa da sayın iyi 7 adet az degil. En kötü benım gibi 2 tanesi kötü bile çıksa 5 kalır ve rahat rahat transferın olur ve tutar ınsallah. İçini ferah tut. Umarım biraz ön bilgi verebılmısımdır.
İnsallah. Allah isteyen kim varsa nasip etsin. Senın de olacaktır ınsallah. İçini ferah tut.canim benim ilk denemenmis, pes etme cok gencsin bu cok buyuk avantaj.benim bir denemem bile yok, cok istiyorum artik.bir tek folikul olsa razıyım :))
canım uzun uzun ayrıntılarıyla yazmıssın bende toplam 4 yumurta yada 6 yumurta var sanırım bende aralıkta baslayacam allah hepımızın yardımcısı olsunMerhaba, benım de benzer, yuksek fsh dusuk amh. Amh degerim 0,2. Fsh'ım: 14,5
7 yumurtam vardı bir tarafta 3 dıgerı 4. Ama 4 tanenın oldugu tarafta 1cm kadar ufak çikolata kistim vardı. Doktorlar sorun yaratmaz cok ufak dedi ama yarattı malesef. İlaçlar o taraftaki 4 yumurtama hiç etki etmedi. Ve 3 yumurtam buyudu dıger taraftaki.
3 tane toplandı 2 tanesi bozuk cıktı 1 tane kaldı. Neyseki döllendi ve transfer oldu. İlk denememdi malesef tutmadı ama ınsallah dıger seferler tutar.
Diyecegım su, eger ufakta olsa cıkolata kisti falan varsa sende once onu alsınlar yada ılacla yok etsınler cunku ılac etkısını kesıyor yumurta için.
Eger cıkolata kıstın yoksa da sayın iyi 7 adet az degil. En kötü benım gibi 2 tanesi kötü bile çıksa 5 kalır ve rahat rahat transferın olur ve tutar ınsallah. İçini ferah tut. Umarım biraz ön bilgi verebılmısımdır.
merhaba kızlar benım fsh normal ama amh ve usg degerlerım kötü amh degerım 0,49 usg bakıldıgında 1-2 sagda solda 3-4 folikül vardı ne yapmam gerekıyor yada tüp bebek ıcın cokmu kötü bılemeıyorum aralıgın basında allah ızın verırse tüp bebek denenecek yasım 33 bu arada
tebrik ederim.hem mutlu oldum hem umut buldun satırlarında. allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin, forever livingden kullandigin tabletlerin tam adlarini yazar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?