DÜŞÜK AMH, YÜKSEK FSH, DÜŞÜK E2 (ÖSTROJEN)

hep benimde iptal oluyor tedavilerim..

ben 24 yaşında öğrendim fsh yüksek amh düşüktü ozaman nişanlıydım.Evlendim kendimi doktorlarda buldum. /yücel karaman, emre karatekelioğlu, selman laçin, bülent urman, teksen çamlıbel,mustafa bahçeçiye gittim.ve suan da ulun uluğda tedavi göryrom. 5 sene olcak 29 yasındayım ve coğu tüp bebek tedavisinde iğnelere cevap vermiyo yumurtalrım ve o yüzden iptal oluyor. tabi bende moral bozkluğu oluyo baya. bir kere hamile kaldım tek yumurta ile ancak 11 haftalıkken karnımda öldü. şimdi kendimi bakıma aldım.elimden geleni ypmaya calısıyırom.glutensiz beslenme , organik tüketim. sabahları buğday çimi suyu. arısütü bal polen. coenzym ve biosteron. sizler biosteronu 3 kere mi içtiniz (ben nedense bu ilactan korkuyorm.sanırım yan etkilerinden dolayı.)

günde 3 kez 1 tablet. 75mgdan az alınca bi işe yaramıyomuş.

benim de ikinci tedavim büyümeyen yumurtalardan iptal olmuştu. seninde mi fsh yüksek

Maşallah ne güzel siz hamile kalmssnz.RABBİM hayırlısıyla nasip etsin. siz dheayı ne kadar kullandınız. faydalı oldumu sızde

Maşallah ne güzel siz hamile kalmssnz.RABBİM hayırlısıyla nasip etsin. siz dheayı ne kadar kullandınız. faydalı oldumu sızde
amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandım

amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandım

Maşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi

Maşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi
günde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda var

günde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda var
devlet hastanesi olduğu için tek bi doktor bakmadı bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…