• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜK AMH, YÜKSEK FSH, DÜŞÜK E2 (ÖSTROJEN)

çok tşk ederim . benim doktorum 3 kez kullnmamı söyledi.size 2 mi dendi.bende 5 senedir uğrasıyorm.istanbulda en iyi doktorlara gittm ama malesef sonuç pek parlak diil. bir kere hamile kaldım ancak 11 haftalıkken karnımda öldü.benim folikülüm var ama hiçççç büyümüyolar o yüzden hep iptal tedavilerim
hep benimde iptal oluyor tedavilerim..

ben 24 yaşında öğrendim fsh yüksek amh düşüktü ozaman nişanlıydım.Evlendim kendimi doktorlarda buldum. /yücel karaman, emre karatekelioğlu, selman laçin, bülent urman, teksen çamlıbel,mustafa bahçeçiye gittim.ve suan da ulun uluğda tedavi göryrom. 5 sene olcak 29 yasındayım ve coğu tüp bebek tedavisinde iğnelere cevap vermiyo yumurtalrım ve o yüzden iptal oluyor. tabi bende moral bozkluğu oluyo baya. bir kere hamile kaldım tek yumurta ile ancak 11 haftalıkken karnımda öldü. şimdi kendimi bakıma aldım.elimden geleni ypmaya calısıyırom.glutensiz beslenme , organik tüketim. sabahları buğday çimi suyu. arısütü bal polen. coenzym ve biosteron. sizler biosteronu 3 kere mi içtiniz (ben nedense bu ilactan korkuyorm.sanırım yan etkilerinden dolayı.)

Maşallah ne güzel siz hamile kalmssnz.RABBİM hayırlısıyla nasip etsin. siz dheayı ne kadar kullandınız. faydalı oldumu sızde
amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandım

amin inşallah. 1 yıllık uğraşının sonunda oldu bu hamilelik. sheayı 5 ay kullandım ama bunların yanında vbir sürü gıda takviyesi ve ot çayları kullandım

Maşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi

Maşallah Rabbim güzel günleri göstersin.kusura bakmayın cok soru sordm ama dheayı günde 3 kez mi aldnız ?başka hangi vitaminleri aldınız ?birde doktorunz kimdi
günde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda var

günde 3 defa 1 tablet aldım. diğer vitaminler omega 3 coenzim, ginseng, arı sütü polen aloe vera. bunların hepsi ilk sayfadaki fotoda var
devlet hastanesi olduğu için tek bi doktor bakmadı bana canım

Back