- 14 Aralık 2023
- 820
- 254
- 28
Bende 28 yaşındayım 1 geldi benim de bana da hemen başla çocuk için dedi 26 yaşında baktırdığımda 0,90 dı 1 hafta sonra 1,8 geldi anlayamadım tahlil yanlıştı sanırım 5 ay önce 1.2 geldi şimdi 1 geldi ben değerden analamdım27 yaşında amh 1,35 çıktığında doktorlar normal ama çocuk denemeye başla demişti. 6 ay sonra 0.78e düştü. Doktorlar şaka yapıyor galiba yaşınıza göre gayet iyi. Ben 27 yaşındayım 0.78 amh. Napalim ölelim mimoral bozmadan genç yaşımda çabalıyorum, sizin yaşınıza göre gayet iyi. Takılmayın vitamin kullanıp ovulasyonla takip edin. Ben bile ovulasyonla takip ediyorum iki aydır. 0.01 ile hamile kalan çok kişi var önemli olan sayı değil nitelik
Bende 28 yaşındayım 1 geldi benim de bana da hemen başla çocuk için dedi 26 yaşında baktırdığımda 0,90 dı 1 hafta sonra 1,8 geldi anlayamadım tahlil yanlıştı sanırım 5 ay önce 1.2 geldi şimdi 1 geldi27 yaşında amh 1,35 çıktığında doktorlar normal ama çocuk denemeye başla demişti. 6 ay sonra 0.78e düştü. Doktorlar şaka yapıyor galiba yaşınıza göre gayet iyi. Ben 27 yaşındayım 0.78 amh. Napalim ölelim mimoral bozmadan genç yaşımda çabalıyorum, sizin yaşınıza göre gayet iyi. Takılmayın vitamin kullanıp ovulasyonla takip edin. Ben bile ovulasyonla takip ediyorum iki aydır. 0.01 ile hamile kalan çok kişi var önemli olan sayı değil nitelik
Merhaba benim 22 cm geldi içinin dolu olmasıyla bi ilgisi var mı büyüklüğününCanım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimamin inşallah. Sabah akşam Femara, günlük 300 gonal f canım. Bakalım inşallah dolu çıkar bu sefer ilerler artık. Senin kaç gün oldu canım
Merhaba, e2 diye bir değer var onunla ilgili genelde dolu olmasıBende 28 yaşındayım 1 geldi benim de bana da hemen başla çocuk için dedi 26 yaşında baktırdığımda 0,90 dı 1 hafta sonra 1,8 geldi anlayamadım tahlil yanlıştı sanırım 5 ay önce 1.2 geldi şimdi 1 geldi
Merhaba benim 22 cm geldi içinin dolu olmasıyla bi ilgisi var mı büyüklüğünün
Kaç olması gerekiyor benim 28 geldiMerhaba, e2 diye bir değer var onunla ilgili genelde dolu olması
Adetin 2 günü e2 normali 30 ve 50 aralığıKaç olması gerekiyor benim 28 geldi
20 mm olunca mesela ölçülen kaç o daha anlamlı oluyorAdetin 2 günü e2 normali 30 ve 50 aralığı
Benim e2 çok yüksek kötü bir şey değil miAdetin 2 günü e2 normali 30 ve 50 aralığı
Yok bakılmadı e2 28 reglin 2. Günüydü20 mm olunca mesela ölçülen kaç o daha anlamlı oluyor
Bende ne kadar yüksekse o kadar kötü rezerv olduğunu biliyordumBenim e2 çok yüksek kötü bir şey değil mi
Benim dediğim adetin 2.günü değilBende ne kadar yüksekse o kadar kötü rezerv olduğunu biliyordum
Adetiniz düzenli miydi yoksa ilaçla mı adet oluyordunuzSadece 1 tane gözukmustu sol yumurtalikda . Bu şekilde tüp bebek tedavisi bile baslanamiyordu .prp tedavisi önerdi öncesinde doktorum .daha sonra tüp bebek baslanicakti . Şükür ilaçları kullandiktan sonra doğal yolla hamile kaldım
Sağol canım bakacağım kendime uygın olanlara. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım ilk sayfadaki ilk yorumumda detaylı takviye listesi var. Kendine uygun olanları seçebilirsin.
Dr umdan hiç memnun değilim, mesleki anlamda bilgisine ve donanımına güveniyorum o ayrı. Oğlumu onda doğurdım 1kürtajımı onda yaptım tüp bebek sürecimi o takip etti, onın tavsiyesiyle Ankara'da transfer oldum. Ara farklın dr lara gittim ama yine ona döndüm. Dr değiştirmek istşyorım ama benim sürecime o kadar hakim ki cesaret edip başka birine gidemiyorum. Duyguları ameliyatla alınmış gibi sanki27 yaşında amh 1,35 çıktığında doktorlar normal ama çocuk denemeye başla demişti. 6 ay sonra 0.78e düştü. Doktorlar şaka yapıyor galiba yaşınıza göre gayet iyi. Ben 27 yaşındayım 0.78 amh. Napalim ölelim mimoral bozmadan genç yaşımda çabalıyorum, sizin yaşınıza göre gayet iyi. Takılmayın vitamin kullanıp ovulasyonla takip edin. Ben bile ovulasyonla takip ediyorum iki aydır. 0.01 ile hamile kalan çok kişi var önemli olan sayı değil nitelik
Umarım çabucak düzelir değerleriniz. Benim fsh ve Amh hariç diğer hormon değerlerim de sıkıntı yoktu o yüzden diğerleri için başkasına gitmek gerekir mi bilmiyorum. Bir arkadaşımın prolaktini çok yüksek 120 geliyordu o nörolojiye gidiyordu. Gerçi şimdi tüp bebek sürecindeyseniz doktorlarda yönlendirme yapıyor eğer gidilmesi gerekiyorsaBenim üçüncü gün bakıldı o kadar yüksek ki buradaki değerden. Ben iki aya baslicam tedaviye. Fsh 6 ama bu da çok yüksek. Birazcık moralim bozuldu. Benim prolaktin yükseliyor ya onun icin başka branş doktora gitmeli miyim? Bir de yüksek olduğu için beyin emari cekildim
Yumurta toplama öncesi 2 kez bakıldı.Bende ne kadar yüksekse o kadar kötü rezerv olduğunu biliyordum
Yumurta toplama öncesi 2 kez bakıldı.
Birinde 800 çıktı, yumyrta toplamadan 2 gün önce de 3200 çıktı E2 yumurtam da 19 tane toplandı. Bunların 8 tanesi 5-6. Güne geldi.
Toplama öncesi ne kadar fazlaysa o kadar yumurta çıkıyor.
Adetiniz düzenli miydi yoksa ilaçla mı adet oluyordu
Her ay düzenli adet oluyordum fakat kısa sürüyordu ve ara kanamalar oluyorduAdetiniz düzenli miydi yoksa ilaçla mı adet oluyordunuz