Dusakabindeki su lekelerini nasil temizliyorsunuz?

Şu ürünü bir deneyin isterseniz.
cillit-bang-aktif-kopuk-600-ml-1000x1000.jpg

Karbonatı sirkeyle krem kıvamına getirin, süngerle ovun.Durulayıp kurularsınız, eskisinden iyi olur.

Bulaşık deterjanı prille yıkıyorum. Lekeler tamamen gitmiyor ama büyük fark ediyor

ben denemedim ama arkadaşım limon tuzunu suda çözdürüp siliyormuş su lekelerini çıkarıyomuş.

Kizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesi :KK43: napicam nasl gidecek bu lekeler :KK43:
İnternette bir hanımdan gördüm, bulaşık makinesi parlatıcısı ile siliyorum onun vesilsiyle
Çok başarılı tavsiye ederim

....
Butun kirecle ilgili sorunlarinizin cozumu burada...

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen fikirleri bende dikkate alicam

bu konuda cifin ürunlerini denedim

ama çizik oluşturuyo kireç cözücüsüde pek işe yaramadı:KK43:

Cif banyo yeterince temizlemiyor su izi kalıyor yine, cillit bang güzel ama ben onu kullanıyorum. Tekne ve duvarlar domestos+cillit bang, kabin camları sadece cillit bang

Her duşta duşakabin temizleyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum her gün yapılır mı o ya. Ayda üç dördü geçmez benim duşakabini temizlediğim (her gün duş alırız hemen hemen) kirlenmiyor ki o kadar her gün haldır haldır temizleyeyim.

sakin alma cnm hic bir faydasi yok. gerci bizim burda sular asiri kirecli ondan etki etmemis de olabilir

Peki bayanlar duştaki sararan silikonlar icin bi tavsiyeniz var mi? ne yaparsam yapayim rengi öyle sanki hic temizlememisim gibi görünüyor sinir oluyorum

• Beğen
Reactions: Yeu
DSC_0008.jpg
bende bunu kullanıyorum ucuz bimde tavsiye ederim pahalı olmayan; marifet ucuz olani kullanmak

Hanımlar bende evlendiğimden beridir çok çektim bu lekelerden. Hele şu duşun, küvetin sararması. Kabus gibiydi. Neyse ki, domestos(yeşil renk) sürdüm, üzerine de cif. 5-10 dk bekledim. Ve mrs mucle ile süngerle sildim hepsi temizlendi :)

Kireçlenme bulunduğumuz şehir sularının etkisi ile iki duşta camları mahvediyor.ben uzun süre cillit bang kireç temizleyici kullandım.cillit bang sılop bekletip bulaşık süngerinin arkası ile sürtüyordum.sonra da durulayıp cam çekecekleri ile suyunu çekiyorum mutlaka .yoksa kalan damlalar yine iz bırakıyor.sularımız çok kireçli,2 -3 duşta duş kabin camları bembeyaz oluyor neredeyse.
Geçen derz aralık temizleyicisi aldım,dersler için .duş kabin camlara sıkayım dedim .yine süngerin arka tarafı ile hiç uğraşmadan çıktığını gördüm.onunla temizleyip,durulayıp,çek çekle çekip,Bim de ya da a 101 de mavi silikonlu cam temizleyici ile kurulu yorum.
Ama ürünleri kullanırken elimize ve duş kabinin metal yada plastik kısmına sıkmayın.yapısını bozabilir.Cillit bang annemin duş kabin metalini bozmuştu.
Duş kabin kireç meselesi en büyük sıkıntılarımdan biri.öyle ki ev girişi su arıtma cihazlarını bile araştırıyorum.verimli olduklarını ve filtrelerin çok sık değişmesi gerekmese eve taktıracağım

Eldiven takiyorum ellerime ve elime aldığım temizlik bezine kireç sokucu döküyorum güzelce siliyorum sonra duruluyorum lekeden eser kalmıyor :KK14:

Cifle duşa kabin temizlemeyin tekne kısmı temizlenebilir belki ama bu cam plastik kısım parlaklığını yitiriyor

X