Dusakabindeki su lekelerini nasil temizliyorsunuz?

Limon tuzu diye birsey vardir aktarlarda marketlerde satilir caydanlikta suyla kaynatin spreyli siseye koyup sikin sonra camsil gibi birrseyle silin gececektir lavabodaki kireclere fayanslardaki lekelere birebirdir kirec sokucunun etkilerine maruz kalmadan cogu temizligimi yaparim ben limon tuzuyla

cillit bang aktif köpük sıkıyorum 10 dakika bekletip fircaliyorum. durulayip kuruluyorum. su ve kirec lekelerinden eser kalmiyo

biz bunun için yıllardır almanya dan sirkeli su taşıyorduk.şimdi rossmann larda Domol var .taşımamıza gerek kalmadı.Bulunduğunuz şehirde rossmann varsa bir bakın fiyatı 3 tl bişey .Ama lekeden eser kalmıyor.Hem kireç hem su lekesi için.

Topik kimyasal bomba topiğine döndü. Zehirlenirsiniz, yapmayın etmeyin arkadaşlar, çamaşır suyunu başka şeylerle karıştırmayın...

Camasir suyu ve cifle temizlik yaptım dün akşam kalbim yerinden çıkacak gibi oldu karıştırmadan sırayla uyguladım yinede çok etkiledi

Por çoz markasının banyo icin olani var spreyli beyaz bi ambalajda ben onla temizliyorum başka hiçbişey karistirmiyorum ama banyonuz küçükse havalandirmaya dikkat edin nefesinizi tikayabilir

bende banyo temizleyicilerden sıkıp fırcayla yıkıyorum sonrada nemliyken kuruluyorum hic bi iz kalmıyo

Amway banyo-duşakabin için olan bir deterjanı var. Onu sıkıyorum 15 dk bekletiyorum, sonra da işte fazla efor sarfetmeden ovuyorum. Tertemiz oluyor. Tavsiye ederim.

Ya o viledanin o zimbirtisini ben kullaniyorum ve piril piril oluyor.
Ayrica geçenlerde Bauhaus a gittim. Adam bana dedi ki. Yeni bir ürünümüz geldi dusakabine bir kere sıkıyorsunuz 1 yil su lekesi tutmuyor. Tabi ben inanmadigim icin almadim oysa alip deneseydim ne olurdu ki zaten ucuz bir seydi. Alip bi deniycem eger gercekten oyleyse soylerim size. Cunku resmen bir mucize.. :-)
Bir deneyinde o zaman bizide haberdar edin lütfen bir zahmet :)

Cillit bang var sprey şeklinde turuncu olanı kireç sozucu ..Sıkıyorum bir dakika bekleyip bulaşık sungeriyle ovuyorum eser yok lekeden..Şiddetle tavsiye ederim kolay gelsin :)
Daha önce kullandm cillit bang ama sizin dedgnz mi bilmiyorm tskler yorum icin

Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Hahahahaha hersey iyi hoş da gaz maskesi nerden bulcam :KK70:

cif ve çamaşır suyunu karıştırıp güzelce ovdum sonrasında durulayıp sirkeli suyla geçtim pırıl pırıl oldu.
tavsiye ederim.
epey zaman alsa da sonuç muhteşem.
Ellerinize saglik deneyeyim bnde bir bakalm faydasi olacak mi
Ahhaha, ne dalga geçiyonuz :cry:
Çamaşır suyuyla turbo power ın biyolojik silahtan farkı yok, gaz maskesi takcaz tabi napcaz ya.
O ikisi temizlik için, su lekeleri için değil sadece :KK49:
:KK70::KK70:

Limon tuzu diye birsey vardir aktarlarda marketlerde satilir caydanlikta suyla kaynatin spreyli siseye koyup sikin sonra camsil gibi birrseyle silin gececektir lavabodaki kireclere fayanslardaki lekelere birebirdir kirec sokucunun etkilerine maruz kalmadan cogu temizligimi yaparim ben limon tuzuyla
Aaa limon tuzu aslnda kullaniyorm ben caydanliga felan hic aklima gelmemisti tskler hemn deneyecegm

biz bunun için yıllardır almanya dan sirkeli su taşıyorduk.şimdi rossmann larda Domol var .taşımamıza gerek kalmadı.Bulunduğunuz şehirde rossmann varsa bir bakın fiyatı 3 tl bişey .Ama lekeden eser kalmıyor.Hem kireç hem su lekesi için.
Yakinda rossman var alip deneyeym tskler

Çoğu kişi cif demiş ama ben cifle cikaramadim su lekelerini onun yerine kireç sökücü kullanıyorum gayet kolay çıkarıyor bir süngere döküp siliyorum ama kötü kokusu yaparken rahatsız ediyor biraz

Sirke yardımcı olur diye düşünüyorum, yada bulaşıkmakinesine doldurulan parlatıcı

Kizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesi :KK43: napicam nasl gidecek bu lekeler :KK43:
Mr mussle nın mor kapaklısı var.çalkala iyice püskürt heryere.yarım saat falan kaldıktan sonra ov ve durula.çok iyi çıkarır

Pis olduğum zaten tescilli de takıntılı da değilim galiba eşim çok şanslı :KK66:

Her banyo sonrası duşakabin mi silinip kurulanır yaaa ben temizlenmişim sarınız bornıza çıkarım eşyalar bize hizmet ediyor biz onlara değil

Hani köpüğü gitsin diye su tutarım da fazlası beni bozar

Şu an plastik duşakabin var eskiden cam da vardı Marc banyoyu sıkıp banyo için olan bir tarafı beyaz bir tarafı süngerli olan ürünün süngeri tarafı ile silinirse temiz olur

15 günde bir yapılırsa da bize yeter de artar sizlere de kolay gelsin ne deyim her duştan sonra duş silmek zor iş

Bir de geçen bir konu vardı günde 2-3 duş alıyorum diyenler acaba onlar da siliyor mu her duş sonrası diye merak ettim şimdi

benimde duşabinim su lekesinden görünmüyordu.. en son çağre şu spreyy kireç çözücüleri kullandım geçtii

ben kirex diye bir ürün kullandım çok memnun kaldım :)

X