Dusakabindeki su lekelerini nasil temizliyorsunuz?

Ya o viledanin o zimbirtisini ben kullaniyorum ve piril piril oluyor.
Ayrica geçenlerde Bauhaus a gittim. Adam bana dedi ki. Yeni bir ürünümüz geldi dusakabine bir kere sıkıyorsunuz 1 yil su lekesi tutmuyor. Tabi ben inanmadigim icin almadim oysa alip deneseydim ne olurdu ki zaten ucuz bir seydi. Alip bi deniycem eger gercekten oyleyse soylerim size. Cunku resmen bir mucize.. :-)

mutfak ve banyo ıcın beyaz renklı sprey var
onu sıkıyorum bıraz beklıyor duruluyorum kuruluyorum pırıl pırıl
her dustan sonra kurularsan leke kalmıyor zaten
o bahsettıgım spreydede kırec cozucu ozellıgı var

Karbonat denedm bi ama pek fayda etmedi ya :/ cif zatn hic etki etmiyor off nasl temizlenecek bu dusa kabin ya :KK43:
Cillit bang var sprey şeklinde turuncu olanı kireç sozucu ..Sıkıyorum bir dakika bekleyip bulaşık sungeriyle ovuyorum eser yok lekeden..Şiddetle tavsiye ederim kolay gelsin :)

Kizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesi :KK43: napicam nasl gidecek bu lekeler :KK43:

duşakabinin içine bir çekpas koy banyo yapan kişi çıkarken çekpaslasın biz eşimle öyle yapıyoruz. sirke geçirir diye düşünüyorum ama bilmiyorum

Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.

Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Okurken yoruldum vallahi. O sinirle kaldırıp atarım ben duşakabini. :KK45:

Ben marc banyo spreyiyle iyice köpürtüp yıkıyorum silerkende bildiğiniz bulasık makınesine koydugumun parlayıcıyla ailiyorum işil işil oluyor

Okurken yoruldum böörtlen. Bunları yapıyorum deme.

Bu ne yav sanki savaşa hazırlanıyoruz kahrolsun su lekeleri !

Ben kısa yoldan soker atarım o dusakabini başlarım temizliğine

Off ya dusakabin deyince de aklıma dusakabinogullari geldi hahahaha :)

Cillint bang banyo olanı sıkıyorum 5 dakika bekleyip ovuyorum. süper oluyor

her banyo sonrası çek pas bir de şart tabi. :KK54:

bir de amywayın duşakabin temizleyicisini aldım. duştan sonra sıkıp çıkıyorum birşey yapmadan şimdilik iyi.

Alt tarafı su lekesi :KK57:

Fayans aralarındaki kirlerde astronot kıyafeti giyiyorum dersen şaşırmayacağım :KK53:

kesinlikle vileda magical öneririm. Duşa girmeden önce bununla silin duş alın kuruyumca su lekesi kalmadığını göreceksiniz. 4-5 duşa kadar etkisi devam ediyor ara ara yine aynı şekilde silin

ben zaten su lekesınden sıkayetcıyım ama sızde kırec fılanmı var ben her banyodan sonra kırec sokucu fılan sıkıyoru
cıflemıyorum cızılır dıye domestos yapıyorum sungerın yumusak yerıyle ama o vıledanın urunu benım derdıme care
kireç yok ama su lekeleri çok bulanık kötü gösteriyor.bizimki plastikten o yüzden çizilmiyor.

cif ve çamaşır suyunu karıştırıp güzelce ovdum sonrasında durulayıp sirkeli suyla geçtim pırıl pırıl oldu.
tavsiye ederim.
epey zaman alsa da sonuç muhteşem.

Okurken yoruldum vallahi. O sinirle kaldırıp atarım ben duşakabini. :KK45:

Okurken yoruldum böörtlen. Bunları yapıyorum deme.

Bu ne yav sanki savaşa hazırlanıyoruz kahrolsun su lekeleri !

Ben kısa yoldan soker atarım o dusakabini başlarım temizliğine

Off ya dusakabin deyince de aklıma dusakabinogullari geldi hahahaha :)

Alt tarafı su lekesi :KK57:

Fayans aralarındaki kirlerde astronot kıyafeti giyiyorum dersen şaşırmayacağım :KK53:
Ahhaha, ne dalga geçiyonuz :cry:
Çamaşır suyuyla turbo power ın biyolojik silahtan farkı yok, gaz maskesi takcaz tabi napcaz ya.
O ikisi temizlik için, su lekeleri için değil sadece :KK49:

X