- Konu Sahibi hayatbendenyanaolsun
bu ne biçim bi kader bari kendi hastalığım olmasaydıyazmak istememiştim ama aklımdan geçeni okudun..
ama İnşallah yine de öyle değidlir diyelim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne biçim bi kader bari kendi hastalığım olmasaydıyazmak istememiştim ama aklımdan geçeni okudun..
ama İnşallah yine de öyle değidlir diyelim..
bu ne biçim bi kader bari kendi hastalığım olmasaydı
balayında ateşlendi hastalığı gerçek gibiydi ama aşırı gergindi tatile değilde sanki çalışmaya gittik saki o durumdaydı yani ayrıca konuşmaya kalkınca senin aklın fikrin cinsellik mi diyor gururum kırılıyor artıkO pozisyonda ısrarcı olmasının sebebi bence sizin ona bakmanızı istememesi, bu da ya performans kaygısı ya iktidarsızlık ya da başka cinsel sorunlar demek. Balayı hikayenizden durum zaten anlaşılıyor, ishal hikayesi de numara bence.
Şekerim, bence eşinizin cinsel sorunları var. Siz de bence açık açık konuşun kendisiyle, ama üstüne gitmeden ve sindirmeden, beraber bir ilişki terapistine gidelim ben mutsuzum diyin. Aslında eşinizin uzman bir ürolog ve psikologa görünmesi gerek, çünkü anlatıkklarınız hiç normal değil. Kendisine ben seni çok seviyorum, ne derdin varsa ne olur söyle diye başlayın ve mesele neymiş öğrenin derim.
Ben eşcinsel olmasından da kuşkulandım, Allah yardımcınız olsun.
evet olamıyorum maalesefpeki ama senin durumun ne bu halde
yani sen hiç orgazm olamiyirmusun
istemessen cevap verme, bu senin için onemli bi sorun olmali , sende insansin
denedim ama yine denerim faydası olmaz gibiCinsel ilişki yaşarken o ben bu pozisyonda zevk alıyorum deyince siz de ben yüzyüze pozisyonda zevk alıyorum onu denemek istiyorum deyin.:26:
İlişki anında pozisyonu değiştirin, anormal bir tepki verirse,örneğin ya bu pozisyon olur ya da hiç olmaz gibi, bu yönde bir artı olur.
sağolun arkadaşlar bana fikir veriyosunuz ben gözümün önünü görmeyecek haldeyim
öyle yada böyle sonuç da bi problemi var benim de var kimseye de anlatamıyorum ne yapcammdur ya öyle deme,biz doktor değiliz ki..sadece yazdıklarından çıkarım yapıyoruz..yanlış da olabilir bu çıkarımlar.
kendi hastalığını çok düşünme..bak şu anda bunları sana yazan kişi yani ben, çikolata kisti hastası olup şu anda iki evladı olan bir anneyim..lütfen umutsuz olma.
nasıl anlarım arkadaşım anlasam bile nasıl sorarım ya bana zarar verirse bunu soruncaAçıkçacı ben olsam 3 yıl boyunca bu ihtimali göz önünde bulundurur,
her davranışını gözlemler, sonra da yüzüne direkt sorardım...
öyle yada böyle sonuç da bi problemi var benim de var kimseye de anlatamıyorum ne yapcamm
Konu açıldıgından bu yana yazmayayım dedim ama artık bu ihtimal üzerine yazabilirim sanırım...
Liseye giderken apartmanımızın altında kuaför bir ablamız vardı,
10 yaşında da oglu vardı.
Eşiyle sürekli tartışırlardı.
Tartışmaların sebebini çok sonra ögrendik.
Boşanmaya karar verdiler, boşandılar.
Eşi bıraktı gitti, aradan zaman geçti, meger ögrendik ki adam aslında eşcinselmiş.
Boşandıktan sonra ameliyat olup cinsiyet degiştirmiş.
Oglunu görmek istiyordu, ablamız da kafayı yiyordu, ben oglumun karşısına baban böyle oldu diyip
kadın kılıdıgında birini nasıl çıkarayım diye...
Görüştürler mi bilemiyorum sonrasını...
nasıl anlarım arkadaşım anlasam bile nasıl sorarım ya bana zarar verirse bunu sorunca
eşcinsellere saygım sonsuz,kendi seçimleri ama bile bile bir kadının ve çocuğun travma yaşamasına neden olmak niye? evlenme kardeşim o zaman..evlenmeyip de tercih ettiği hayatı çok düzgünce yaşayan insanlar var.
Konu açıldıgından bu yana yazmayayım dedim ama artık bu ihtimal üzerine yazabilirim sanırım...
Liseye giderken apartmanımızın altında kuaför bir ablamız vardı,
10 yaşında da oglu vardı.
Eşiyle sürekli tartışırlardı.
Tartışmaların sebebini çok sonra ögrendik.
Boşanmaya karar verdiler, boşandılar.
Eşi bıraktı gitti, aradan zaman geçti, meger ögrendik ki adam aslında eşcinselmiş.
Boşandıktan sonra ameliyat olup cinsiyet degiştirmiş.
Oglunu görmek istiyordu, ablamız da kafayı yiyordu, ben oglumun karşısına baban böyle oldu diyip
kadın kılıdıgında birini nasıl çıkarayım diye...
Görüştürler mi bilemiyorum sonrasını...
daha dikkatli olacağım arkadaşlar haklısınızYorum yazmasa mıydım diye bile düşündüm, konu sahibi biz bilemeyiz yorum yapıyoruz sebebi bulmaya çalışıyoruz.
Hatalı olabilir,bunu da en iyi sen bilebilirsin yaşadığınız sizin özel hayatınız.
Sadece dikkat çekip bu konuda gözlem yapmanı tavsiye ediyoruz.:26:
yazık doğru söylüyosun ama anne olmayı çok istedim ben bunu anlamanız zor neden mi ben sağlıksız bi kadınım çünküyumurtanı dondurma gibi bi olayın var mı??
bizim sülalede erken menapoz durumu var,o yüzden ben 30uma kadar evlenmezsem dondurmayı düşünüyorum:)
ayrıca senin yapmk istediğin hatayı benim yakın 2 akrabam yapmıştı,ikisinde de sonuç artan sorunlar,boşanılan-çocuğu görmekten aciz birer koca,anneanne babaanne teyze elinde büyüyen çocuklar :-/
çok mu istiyosun bekar anne olmayı??
Sevgisiz ortamda büyüyecek bebeye yazık değil mi?
misyoner pozisyon değil arkadaşlar ayrıca toplasan 3- 5 dk sürüyor ne sevişip öpüşmesiaçıkcası ben tek pozisyon diyince klasik misyoner pozisyonunu düşünmüştüm, ama bahsettiğiniz pozisyon erkekle kadının minumum duygusal kontak kurduğu, yüz ve göz temasının, öpüşmenin hiç olmadığı çok duygusuz bir pozisyon....
eşiniz ya bu temastan kaçınıyor (yüzünüze bakmak v.s.) ya da eşcinsel...
ama her iki durum da ciddi psikolojik sorunları olduğunu gösterir, bu adamdan çocuk sahibi olmayı 2 kere değil 20 kere düşünmelisiniz...
son kez konuşup ya düzelmesi için çaba sarfedip dr a gitmesini yoksa boşanacağımı söylerdimeğer planladığınız zaman gebe kalma şansınız olsa eşinizden boşanmayı düşünürmüsünüz ?
yazık doğru söylüyosun ama anne olmayı çok istedim ben bunu anlamanız zor neden mi ben sağlıksız bi kadınım çünkü
o normal gibi davranıyor eşcinselmisin desem kim bilir neler olur belki de en iyisi sessizce boşanmakZarar vereceginden neden korkuyorsun?
Emin ol şu an sana verdiği psikolojik zararın yanında verecegi fiziksel zarar hiç kalır...